ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Εμείς είμαστε ΑΕΛ»

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή «Pressing» με τον συνάδελφο Ανδρέα Βιολάρη στον ΣΠΟΡ FM 95,0. Ο Θεόδωρος Αντωνίου μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα.

Αναλυτικά:

«Τι να πούμε, ακούσαμε όλοι τις δηλώσεις του προπονητή της Προγκρέ, ξαφνιαστήκαμε για να είμαι ειλικρινής, το μόνο πράγμα που θέλω να πω τώρα είναι ότι ζητήσαμε από όλους να είναι πάρα πολύ σοβαρή και να σεβαστούν τον αντιπαλό μας. Παίζουμε στο σπίτι μας, δεν ξέρω τι έγινε με την Ρέιντζερ και πως τα κατάφεραν οι αντίπαλοι, εδώ είναι ΑΕΛ. Περιμένουμε τον κόσμο να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την θερμοκρασία σε ένα γήπεδο που πάντα γίνεται καυτή έδρα από τους ΑΕΛίστες και να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Για τις τοποθετήσεις Μπαλταζάρ:

«Νομίζω ότι και ο προπονητής και εμείς και ο Λαφράνς είμασταν σωστοί και σοβαρή προς την αντίπαλο ομάδα και την αντιμετώπιση του σημερινού αγώνα. Εμείς δεν είπαμε σχεδόν τίποτα για την κλήρωση για τους επόμενους αγώνες, οι αντίπαλοι έχουν πολλά πράγμτα. Θα συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο, αν δεν είμαστε σοβαροί τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα. Η Προγκρέ δεν είναι αμελητέα, είναι μια καλή ομάδα, είμαστε καλύτερη ομάδα και θα το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αποτέλεσμα που είναι καλό:

«Το 1-0 σίγουρα μας δίνει ένα προβάδισμα, σήμερα παίζουμε το δεύτερο παιχνίδι και θέλουμε και να περάσουμε και να κερδίσουμε. Πρέπει να τα καταφέρουμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και να βοηθήσουμε το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε τον αγώνα. Αντιλαμβάνεστε ότι οι αντίπαλοι θέλουν να αποδείξουν ότι διαθέτουν ομάδες που μπορούν να παίξουν σε ομίλους, εμείς σαν ΑΕΛ το έχουμε καταφέρει, είναι γι’ αυτό που κάνουν κάποιες δηλώσεις».

Για την βελτίωση της ομάδας:

«Οι ποδοσφαιριστές μας όσο περνά ο καιρός δείχνουν περισσότερα πράγματα, γινόμαστε καλύτεροι μέσα από το πέρασμα του χρόνου, ανεβάζουν οι ποδοσφαιριστές την απόδοσή τους και ατομικά αλλά και σαν σύνολο. Είδαμε δύο καλά ημίχρονα μέχρι στιγμής, στο πρώτο παιχνίδι με την Σεντ Τζόσεφς είμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, το ίδιο έγινε και στο Λουξεμβούργο. Οι ομάδες αυτή την περίοδο δεν είναι απόλυτα έτοιμες, έχουμε περιθώρια να βελτιωθούμε κι’ άλλο».

Για τον κόσμο σήμερα:

«Ελπίζουμε ότι θα έχουμε 5χιλιάδες κόσμο σήμερα στο γήπεδο, θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου, δεν είναι εύκολο παιχνίδι, θα γίνει εύκολο μόνο με την συμπαράσταση του κόσμου».

Για Τεσέιρα και ενίσχυση:

«Είμαστε σε μια διαδικασία για το θέμα του Αντρέ Τεσέιρα και ελπίζουμε σύντομα να τελειώσουν όλα θετικά. Θα γίνει άλλη μια μεταγραφή είναι δεδομένο αυτό θα περιμένουμε λίγο ακόμα, οι κινήσεις που θα κάνει η ομάδα ήταν δεδομένες, θα έρθει ένας ποδοσφαιριστής όπως το στυλ του Κουκούλα με τον οποίο πρόκυψε αυτό το απρόοπτο».

Για την απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών:

«Έχουμε ένα πλάνο φέτος με διψασμένους ποδοσφαιριστές αλλά κάναμε και επενδύσεις σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με παρών και μέλλον. Θέλω να πιστεύω, ότι φέτος ξεκινάμε κάτι διαφορετικό, θα το δείξει ο χρόνος αυτό, μεγάλα λόγια δεν θέλουμε να λέμε. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έχει δεθχεί αυτό το πλάνο, είναι ένας άνθρωπος αρκετά ενθουσιασμένος, θέλει να είναι νικητής, το έχει δείξει τόσο πέρσι όσο και φέτος. Είμαστε η πρώτη ομάδα που κάνει τέτοιο στην Κύπρο».

Για τον Μπρούνο Μπαλταζάρ:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τον προπονητή, έγινε ένα πλάνο πριν από τρεις περίπου μήνες από τον προπονητή και τον πρόεδρο. Το πλάνο αυτό εφαρμόστηκε στο 90 τοις εκατό και απομένει ακόμη μια μεταγραφή. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους είναι αρκετά ικανοποιημένος από πέρσι που ανέλαβε ο Μπαλταζάρ αλλά και από το πώς παρουσιάστηκε φέτος».

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr 

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ