ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χωρίς Ισπανική τριάδα

Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, ωστόσο τα αγωνιστικά δεδομένα δεν είναι τα καλύτερα δυνατά. Ακόμα και αν αγνοηθεί το γεγονός ότι οι Λαρνακείς είναι λογικό να μην βρίσκονται στο μέγιστο βαθμό ετοιμότητας, πλήν του τιμωρημένου Μουρίγιο, έχουν προκύψει νέες απώλειες. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στο πρώτο ραντεβού της χρονιάς δεν θα δώσουν το παρών τους οι Τρουγιόλς, Ακοράν και Μόισοφ.

Εύκολα λοιπόν αντιλαμβάνεται κανείς δύο πράγματα, με πρώτο το γεγονός ότι η αμυντική γραμμή είναι αυτή που έχει πληγεί με το «καλημέρα» στη νέα χρονιά. Το δεύτερο είναι ότι θεωρείται κάτι περισσότερο από πιθανόν να πραγματοποιήσουν ντεμπούτο δύο νέα αποκτήματα και πιο συγκεκριμένα οι Κάρλες Σορία και Μάριος Αντωνιάδης. Ο Ισπανός δύναται να πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Κύπριος διεθνής στο κέντρο αυτής, όντας παρτενέρ του Νταβίντ Καταλά.

Στη γραμμή κρούσης, η απουσία του ποιοτικού Ακοράν Ρέγιες σαφώς και προβληματίζει, ωστόσο αν μη τι άλλο υπάρχουν τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή, εναλλακτικές λύσεις. Ο πολύπειρος Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, αλλά και ο Τέτε (εάν και εφόσον δεν χρησιμοποιηθεί ως ακραίος μπακ χαφ) είναι κάτι περισσότερο από αξιόπιστες επιλογές ώστε να καλύψουν το κενό του Ισπανού ο οποίος έκλεψε παραστάσεις και χειροκρότημα κατά την περσινή χρονιά.

Βέβαια όλα ξεκινούν από την επιλογή τακτικού σχεδιασμού, στοιχείο στο οποίο ο Ιμανόλ Ιδιακέθ συστήθηκε ως… απρόβλεπτος, επιλέγοντας πότε αμυντική τριάδα και πότε αμυντική τετράδα.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

Ο μεσοαμυντικός του Μπεν Σιμόν έχει πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή
Κωνσταντίνος Σωκράτους
 |  ΑΕΚ