ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πήρε το αεροπλάνο και έρχεται

Η ΑΕΛ μετά από περίπου δύο εβδομάδες προετοιμασίας πρώτα στις Πλάτρες και μετά στην Βουλγαρία είναι πλέον έτοιμη για τις πρώτες Ευρωπαϊκές προκλήσεις. Η ομάδα της Λεμεσού ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της στην Βουλγαρία παίρνοντας την νίκη στο τελευταίο φιλικό απέναντι στην Λοκομοτίβ Πλοβτιβ.

Σήμερα η ΑΕΛ θα επιστρέψει στην Κύπρο όπου θα μπει στην τελική ευθεία για τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα απέναντι στην Σέντ Τζόσεφ. Η επιστροφή σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΑΕΛ δεν θα αργήσει αφού η αποστολή έχει πάρει ήδη το αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Κύπρο.

Ωστόσο η παραμονή των «γαλαζοκιτρίνων» στην Κύπρο δεν θα κρατήσει για πολύ αφού σύντομα θα πρέπει να πάρουν ξανά το αεροπλάνο. Αυτό συμβαίνει λόγω του ότι την Πέμπτη είναι ο πρώτος Ευρωπαϊκός αγώνας απέναντι στην ομάδα από το Γιβραλτάρ. Προορισμός του αεροπλάνου θα είναι η Πορτογαλία όπου θα διεξαχθεί στο στάδιο Αλγκάβρε ο αγώνας.

Η αγωνία λοιπόν φτάνει στο τέλος της και σύντομα θα δούμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια της φετινής ΑΕΛ. Πάντως οι υποσχέσεις που άφησε η ομάδα από πέρσι αλλά και από τα φιλικά προετοιμασίας είναι πολλές. 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ