ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θα είναι στο κάστρο ο παικταράς

Η επιθυμία των παραγόντων της ΑΕΚ έγινε πράξη αφού ο Νάτσο Κάσες πάτησε το πόδι του στην Κύπρο και θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Αυτή είναι μια εξέλιξη που χαροποιεί πάρα πολύ την διοίκηση της ομάδας αφού ως γνωστό αύριο είναι προγραμματισμένη η γιορτή για την παρουσίαση του ρόστερ. Οι διοικούντες της ομάδας της Λάρνακας ήθελαν να έχουν μαζί τους το πιο ηχηρό μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού και τελικά θα τον έχουν.

Ο Κάσες αναμένεται να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του αφού σπάνιες φορές κατηφορίζουν παίκτες του βεληνεκούς του στην χώρα μας. Η εκδήλωση θα γίνει στο Μεσαιωνικό κάστρο της Λάρνακας όπως δήλωσε χθες στην εκπομπή «Επέλαση» ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Επίσης πάλι σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της ΑΕΚ ο Νέστωρας Μυτίδης αναμένεται να ανακοινωθεί και τυπικά. Ο Κύπριος διεθνής αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα της Λάρνακας και ο δανεισμός του λήγει στις 31 Ιουνίου. Ωστόσο ο Μυτίδης θα συνεχίσει να φορεί την φανέλα της ΑΕΚ όμως πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν κάποια θέματα διαδικαστικού χαρακτήρα που έχει ο ποδοσφαιριστής με την Ρόντα, την ομάδα στην οποία ανήκει. Όταν ολοκληρωθούν αυτά τότε θα επισημοποιηθεί και η απόκτησή του στην ομάδα την οποία ανδρώθηκε.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

Ο μεσοαμυντικός του Μπεν Σιμόν έχει πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή
Κωνσταντίνος Σωκράτους
 |  ΑΕΚ