ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι μηχανές στο φουλ

Ο προγραμματισμός στην ΑΕΛ τρέχει με γοργούς ρυθμούς και στόχος της ομάδας της Λεμεσού είναι να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμη με την έναρξη των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων στα τέλη Ιουνίου.

Ήδη, είχαμε αρκετές εξελίξεις και ανακοινώσεις μέσα σε διάστημα δύο ημερών, τόσο σε ανανεώσεις, όσο και σε νέες προσθήκες. Οι ανανεώσεις με βασικά στελέχη της ομάδας σίγουρα δείχνουν την πρόθεση της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας για να «κτιστεί» ένας βασικός και σταθερός κορμός, ούτως ώστε να μην γίνονται πολλές αλλαγές σε πρόσωπα κάθε χρόνο.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια, οι ανανεώσεις συμβολαίων με τους Αρουαμπαρένα, Σαβανέ, Αϊρόσα και Γιάννη Μαύρου ήχησαν ευχάριστα στους οπαδούς των «γαλαζοκιτρίνων» της Λεμεσού. Σίγουρα, και οι τέσσερις αυτοί ποδοσφαιριστές είχαν συμβολή στην σεζόν που μόλις απήλθε και στην έξοδο στην Ευρώπη για την ομάδα της Λεμεσού.

Παράλληλα, άρχισαν και οι πρώτες μεταγραφικές ανακοινώσεις. Οι Ντάνι Μπενίτεθ και Ανδρέας Αβραάμ έρχονται στη Λεμεσό για να προσδώσουν ποιότητα στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής της ομάδας. Οι επόμενες μεταγραφικές προσθήκες δεν θα αργήσουν, καθώς ο στόχος που τέθηκε είναι η ολοκλήρωση ενός μεγάλου μέρους του ρόστερ μέχρι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στα τέλη του Ιουνίου.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ