ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κοντά σε ανακοινώσεις»

Ο Θεόδωρος Αντωνίου ήταν καλεσμένος στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ αναφέρθηκε σε θέματα προγραμματισμού αλλά και για την φιλοσοφία που θα ακολουθήσουν

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Γιώργο Παττίχη και τον Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για την χρονιά:

«Αυτό που είναι σημαντικό και νομίζω ότι είναι και διδακτικό ταυτόχρονα είναι η αντίδραση που είχε η ομάδα όταν κάποιοι την είχαν τελειωμένη και θεωρούσαν ότι θα τα παρατήσει, ίσως και λόγω του ότι στο παρελθόν με τα προβλήματα τα παρατούσε. Αυτό που κρατάμε πέραν από την Ευρώπη είναι ότι κανείς δεν τα παράτησε και πάλεψαν μέχρι εκεί που έπρεπε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είχα πει πολλές φορές ότι θα δώσουμε μάχες μέχρι το τέλος της χρονιάς και επιβεβαιώθηκα».

Για την κρίση που τους έβγαλε ενωμένους:

«Νομίζω ότι πραγματικά ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για την ΑΕΛ, σείστηκαν τα θεμέλια σε κάποια φάση, αλλά η αγάπη όλων για την ομάδα μπήκε πάνω απ’ όλα. Η διοίκηση με την υπομονή της έδειξε την δρόμο και γι’ αυτό πέτυχε ο στόχος. Αν κάναμε ακόμη ένα λάθος χειρισμό αυτή την περίοδο θα χάναμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ίσως να χάσαμε το κάτι παραπάνω που πίστευα ότι μπορούσαμε να κάνουμε. Η νέα χρονιά θα μας βρει πιο δυνατούς και πιο ενωμένους».

Για την φιλοσοφία στον προγραμματισμό:

«Η φιλοσοφία μας είναι να κάνουμε τους αντιπάλους να ανησυχούν. Χαριτολογώντας το λέω αυτό, αν δουν οι αντίπαλοι ότι διαλύουμε και ξαναστήνουμε την ομάδα δεν θα ανησυχούν καθόλου. Ακριβώς γι’ αυτό θα βασίζεται η ομάδα της νέας σεζόν στο ρόστερ που έχουμε αυτή την στιγμή και ασφαλώς με κάποιες προσθήκες που θα είναι ποιοτικές. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν θα ξεκινήσουμε από το μηδέν αυτή την χρονιά και το θεωρώ πολύ σημαντικό αυτό το πράγμα, υπάρχει ένα πλάνο και θέλω να ακολουθηθεί κατά γράμμα».

Για τον Γερολέμου:

«Έμεινε για δύο εβδομάδες ο Γιάννης στην Μπενφίκα, έκανε προπονήσεις και έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις. Η Μπενφίκα έχει ζητήσει τον Γιάννη για κάποια τουρνουά θα το μελετήσουμε αυτό και θα μιλήσουμε και με την οικογένειά του και θα δούμε για το καλύτερα. Δεν παίζει μόνη της η Μπενφίκα είναι και άλλες ομάδες που τον έχουν στο στόχαστρο. Είναι ένα παιδί που θέλουμε όλοι να λάμψει και μακάρι το παιδί να παίξει σε ψηλό επίπεδο. Η ΑΕΛ δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να κλείσει την πόρτα στον μικρό»

Για τον Μαύρου:

«Είμαστε σε καλό στάδιο και θα προσπαθήσουμε να επεκτείνουμε την συνεργασία μας με τον Γιάννη τον Μάυρου. Μπήκε σε κάποια φάση για τα καλά φέτος στην ομάδα και έδειξε ότι αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα. Η διοίκηση του έχει προτείνει συμβόλαιο και είμαστε κοντά στο να επεκτείνουμε την συνεργασία μας».

Για όσους έχουν αποχωρήσει:

«Ευχαριστούμε τα παιδιά για την προσφορά στην ομάδα. Εμείς προσπαθήσαμε να τους βοηθήσουμε για να βοηθήσουν και αυτοί την ομάδα. Καλή συνέχεια στα παιδιά και στην καριέρα τους αλλά και στην ζωή τους γενικότερα. Ίσως ακολουθήσουν κάποιοι άλλοι αλλά δεν θα είναι πολλοί»

Για την ενίσχυση:

«Είμαστε σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με κάποιους ποδοσφαιριστές. Κάποια πράγματα που έχουμε δρομολογήσει βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μπορώ να πω ότι είμαστε κοντά σε ανακοινώσεις»

Για την Ευρώπη:

«Νομίζω και εσείς είδατε πως θα πάει το πράμα και που ξεκινά η ΑΕΛ. Στα πρώτα δύο παιχνίδια θα είμαστε στους δυνατούς. Από εκεί και πέρα για να είμαστε στους δυνατούς πρέπει να γίνουν κάποιες εκπλήξεις. Αν καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους θα είναι τεράστια επιτυχία απ’ όλες τις απόψεις. Η ομάδα θα δώσει τα πάντα και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και μαζί με τον μεγάλο μας κόσμο αυτά τα παιχνίδι να ξεκινήσουν να δώσουν μια νέα δυναμική για την ΑΕΛ».

Για τον Σάσι:

«Έχουμε ειδοποιηθεί ότι ο Σάσι έχει κληθεί στην εθνική του και είναι μια εξέλιξη που μας έχει χαροποιήσει γιατί νιώθουμε δικαιωμένοι που τον φέραμε στην ΑΕΛ. Έχουμε επενδύσει πάνω του και μακάρι να κρατηθεί στην εθνική του».

 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ