ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιοι φεύγουν; Ποιοι μένουν!

Μπορεί οι φίλοι της ΑΕΚ να διψούν για μεταγραφολογία και προσθήκη νέων ποδοσφαιριστών στην ομάδα, ωστόσο αυτό που προέχει είναι να ξεκαθαριστεί ποιοι ποδοσφαιριστές παραμένουν. Ακόμα και στην τελευταία μεταγραφική περίοδο, αυτή του Ιανουαρίου, η ΑΕΚ ενισχύθηκε ως επί το πλείστον με νεαρούς ποδοσφαιριστές μιας υπήρξε δυσκολία απομάκρυνσης μονάδων πλην του Άλβες.

Το πρόβλημα αυτό δεν έχει επιλυθεί και έτσι ο Χάβι Ρόκα ενδέχεται να χρειαστεί να λάβει γενναίες αποφάσεις ώστε πρωτίστως να απελευθερώσει θέσεις στο ρόστερ, πριν ψάξει για το κάτι παραπάνω. Στο τραπέζι βρίσκονται τη δεδομένη στιγμή τρια ονόματα και πιο συγκεκριμένα αυτά των Τομάς, Καταλά και Λαμπάν, των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές υπό ιδανικές συνθήκες λογίζονται βασικοί παρόλο που οι δύο Ισπανοί ταλαιπωρήθηκαν φέτος από τραυματισμούς και ο Γάλλος μέσος είχε αυξομειώσεις στην απόδοσή του. Από πλευράς πιθανοτήτων, ενδεχομένως τις λιγότερες για παραμονή να συγκεντρώνει ο Λαμπάν, αφού στη θέση την οποίαν αγωνίζονται, υπάρχουν κι άλλες λύσεις όπως οι Μπόλιεβιτς, Λαρένα, Χέφελ, ακόμα και ο Τρουγιόλς.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

Ο μεσοαμυντικός του Μπεν Σιμόν έχει πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή
Κωνσταντίνος Σωκράτους
 |  ΑΕΚ