ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζωντανή για το θαύμα

Ζωντανή για το θαύμα η Ρόμα, που κέρδισε με 5-3 την Κιέβο και πλησίασε στον ένα βαθμό από τη Γιουβέντους. Ένα ματς λιγότερο οι «μπιανκονέρι». Σαλάχ και Ελ Σααραουί τα γκολ των Ρωμαίων.

Η Κιέβο αιφνιδίασε τη Ρόμα, καθώς στο 15ο λεπτό μετά από σέντρα του Ντεπάολι, ο Ινγκλέζε πήρε την κεφαλιά και ο Κάστρο με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0. Η Ρόμα ανέβασε στροφές και στο 28’ μετά από κεφαλιά του Φάτσιο, ο Ντζέκο ήταν φανερά σε θέση οφσάιντ αλλά δεν μπήκε στη φάση, η άμυνα της Κιέβο μπερδεύτηκε και ο Ελ Σααραουί βγήκε μόνος από πίσω και αφού απέφυγε και τον Σορεντίνο πλάσαρε για το 1-1. Στο 37’ ωστόσο, ο Μπίρσα σέντραρε από αριστερά και ο Ινγκλέζε με κεφαλιά έκανε το 2-1 αλλά στο 42’ ο Σαλάχ με όμορφα σουτ από δεξιά, με το αριστερό, έκανε το 2-2.

Οι «τζιαλορόσι» πίεσαν στην επανάληψη και στο 58ο λεπτό, ο Στρούτμαν έβγαλε κάθετα, ο Ελ Σααραουί έφυγε οριακά στην πλάτη της άμυνας της Κιέβο, σταμάτησε την μπάλα όμορφα και με πλασέ έγραψε το 2-3. Και στο 77’ ο Σαλάχ με συρτό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-4. Στο 85’ ο Ντζέκο βρήκε χώρο εκτός περιοχής κει μα τρομερό σουτ έκανε το 2-5, ενώ η Κιέβο μείωσε σε 3-5 στο 87’ με προβολή του Ινγκλέζε από θέση οφσάιντ μετά από κεφαλιά του Πελισιέ.

ΚΙΕΒΟ: Σορεντίνο, Κατσιατόρε, Σέζαρ, Γκαμπερίνι (57’ Φρέι), Γκόμπι, Ραντοβάνοβιτς, Μπαστιέν, Ντεπάολι, Μπίρσα, Κάστρο (46’ Πελισιέ), Ινγκλέζε (87’ Βιγκνάτο)

ΡΟΜΑ: Σέζνι, Ρίντιγκερ, Φάτσιο, Παρέδες, Μανωλάς, Στρούτμαν, Ντε Ρόσι, Σαλάχ (82’ Περότι), Ντζέκο (86’ Τότι), Έμερσον, Ελ Σααραουί (71’ Ναϊνγκολάν)

Πηγή: aek365.com

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση