ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Παλεύουμε για το όνειρο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

«Για μας αυτό που μετράει είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο. Πήραμε την πρώτη μας νίκη φέτος στο ΓΣΠ. Τα νέα δεδομένα μας έχουν φέρει στο -4 από την κορυφή. Σε αυτό το στάδιο της σεζόν, αυτό που μετράει πρωτίστως είναι το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα, όταν περάσει ο καιρός κανείς δεν θα θυμάται την εμφάνιση. Προτιμώ να μην έχουμε καλή εμφάνιση και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς παρά να παίζουμε καλά και να μην κερδίζουμε. Ξεχνάμε το παιχνίδι με την Ομόνοια. Δουλεύουμε να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια.»

Για την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου:

«Πριν το παιχνίδι είχαμε πει ότι ήταν διπλός ο στόχος κόντρα στην Ομόνοια. Σίγουρα έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα για την 3η θέση όμως θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το όνειρο μέχρι το τέλος.»

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα:

«Ακολουθεί για μας ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Θέλουμε να γεμίσει το ΑΕΚ Αρένα και ο κόσμος να σπρώξει την ομάδα μας στη νίκη. Έχουμε κάνει αίτημα στην ΚΟΠ για μείωση του εισιτηρίου, 10 ευρώ το κανονικό, πέντε το μαθητικό και ένα ευρώ το παιδικό. Ζητάμε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει το στόχο της.»

 

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

Ο μεσοαμυντικός του Μπεν Σιμόν έχει πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή
Κωνσταντίνος Σωκράτους
 |  ΑΕΚ