ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δεν τα παρατάμε»

Η ΑΕΛ δεν πήρε αυτό που άξιζε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, αφού δέχτηκε την ισοφάριση στο τέλος. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Θεόδωρος Αντωνίου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95 τόνισε αρχικά:

«Δυστυχώς χάσαμε αρκετά μεγάλες ευκαιρίες για να είμαστε κοντά στον στόχο. Δυστυχώς, οι καλές εμφανίσεις που κάναμε, μετά την μεγάλη κρίση που περάσαμε, δεν απόφεραν καρπούς. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Η τρίτη θέση είναι μακριά. Αναγκαστικά, θα παλέψουμε για την τέταρτη θέση. Εάν συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο, αυτή θέση θα είναι σίγουρη και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε εάν αποδεχτεί προνομιούχα», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Η ομάδα ήταν πολύ καλή και άξιζε κάτι περισσότερο. Θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ και να σκοτώσει το παιχνίδι. Δυστυχώς, δέχθηκε την ισοφάριση στο τέλος. Αυτά συμβαίνουν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όμως, για να μην τα ξεχνάμε τα πάντα. Και εγώ δεν ξεχνώ. Εμείς ήμασταν που κερδίσαμε στο τέλος πριν μερικές εβδομάδες».

Για την δήλωση του Αϊρόσα ότι θα πρέπει να φοβούνται την ΑΕΛ: «Ο Μάρκο Αϊρόσα, μέσα από τις δηλώσεις που κάνει, βγάζει προς τα έξω αυτά που νιώθουμε όσοι βρισκόμαστε στην ομάδα το τελευταίο διάστημα. Κάποιοι θέλησαν να παρουσιάσουν αυτή την ομάδα τελειωμένη. Αυτή η ομάδα δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Είναι μία υπόσχεση που δώσαμε στον κόσμο όταν περάσαμε αυτή την κρίση. Κάποιοι έλεγαν τα δικά τους, αλλά η ΑΕΛ δεν τα παράτησε και είναι εδώ, όπως οφείλει στην ιστορία της».

Για την προσπάθεια της Ευρώπης: «Θα την δώσουμε την μάχη μέχρι το τέλος. Ήταν δύσκολη η προσπάθεια μας μετά την κρίση που περάσαμε. Πραγματικά σείστηκα ν τα θεμέλια αυτής της ομάδας. Παραμείναμε όμως ζωντανοί. Η ομάδα έδειξε ότι έχει δυνατό και ισχυρό το μέταλλο. Τώρα, εάν η τύχη δεν μας χαμογέλασε σε κρίσιμα σταυροδρόμια, αυτό δεν είναι ήταν στο χέρι μας. Συνεχίζουμε και να επαναλάβω είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουμε στο τέλος να πάρουμε το εισιτήριο για την Ευρώπη. Ίσως και ζωτικής σημασίας. Αυτή την στιγμή δεν κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, αλλά δεν θα σταματήσουμε την προσπάθεια».

Για την απουσίες ενόψει ΑΠΟΕΛ: «Θα είναι εκτός ομάδας ο Αϊρόσα, ο Λαφράνς, απ’ ότι φαίνεται ο Αουραμπαρένα και ο Τζούνιορ. Ο Μέσκα ένιωσε χθες άποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο και ο προπονητής προτίμησε να τον αφήσει εκτός φύλλο αγώνος. Θα δούμε τις επόμενες μέρες πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση του».

Για τον αποψινό αγώνα της ομάδας φούτσαλ: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Θα είμαστε στο πλευρό της. Έχουμε πληροφορήσει τους ποδοσφαιριστές μας ότι υπάρχει αυτός ο αγώνας. Όσοι μπορούν να είναι κοντά στην ομάδα. Μάλλον θα είναι και ο προπονητής μας. Θα πάμε όλοι. Η ΑΕΛ είναι μία. Εμείς το ξέρουμε. Το έχουμε στο αίμα μας. Όποια προβλήματα και να περάσαμε, καταφέρνουμε να τα ξεπερνούμε. Είδαμε και κάποια άλλα πράγματα χθες στην κερκίδα, που μας προκάλεσαν ευχάριστα. Είμαστε χαρούμενοι που είδαμε την κερκίδα ενωμένη.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ