ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φτιαγμένη για τίτλο

Όποιος βιάστηκε να ξεγράψει την ΑΕΚ από τη μάχη του τίτλου, θα πρέπει να το σκεφτεί διπλά και τριπλά μετά και τα αποτελέσματα της έκτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Μπορεί η ομάδα της Λάρνακας να χρειάστηκε τη συνδρομή ενός αντίπαλου αμυντικού και ένα αυτογκόλ για να αποχωρήσει από τη Λευκωσία με το πρώτο φετινό της τρίποντο, ωστόσο η ιστορία γράφει για τους θριαμβευτές και πολύ λιγότερο για τον τρόπο που τα κατάφεραν.

Και τη δεδομένη στιγμή, σε αυτήν την καμπή του πρωταθλήματος, ουσία έχει το ταμείο μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και η ΑΕΚ τουλάχιστον στους δύο τελευταίους αγώνες, έκανε το καθήκον της χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Άλλωστε με τέσσερις βαθμούς να την χωρίζουν πλέον από την κορυφή, λίγη σημασία έχει εάν στο τέλος της χρονιάς στεφθεί πρωταθλήτρια με επιβλήτικές νίκες ή με νίκες με ένα γκολ διαφορά.

Αξιοποιώντας το γεγονός ότι δεν θα επιφορτιστεί με αγώνες για το θεσμού του κυπέλλου, οι «κιτρινοπράσινοι» έχουν μια εβδομάδα προετοιμασίας για έναν πολύ σημαντικό αγώνα με τον Απόλλωνα στην «Αρένα». Η ομάδα που ανάγκασε την ΑΕΚ στην πρώτη εντός έδρας ήττα της στο νέο της γηπέδο, θα επιστρέψει στο τόπο του εγκλήματος σαφώς πιο καταπονημένος έχοντας δύο παιχνίδια στα πόδια του από την Κυριακή και έπειτα. Βέβαια μέχρι τότε υπάρχει αρκετός χρόνος για σωστή διαχείριση προσώπων και καταστάσεων ώστε η κούρσα για τον τίτλο να αποκτήσει ένα άλογο λιγότερο.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

Ο μεσοαμυντικός του Μπεν Σιμόν έχει πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή
Κωνσταντίνος Σωκράτους
 |  ΑΕΚ