ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανέφικτες οι υπερβάσεις

Αποφασισμένος να μην επαναλάβει λάθη των προκατόχων του είναι ο Ανδρέας Παντελή, ο οποίος ευθύς εξ αρχής έχει τονίσει ότι το ύψος του προϋπολογισμού της νέας χρονιάς, θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με τα φετινά. Ο πρόεδρος της εταιρίας έχει θέσει ευθύς εξ αρχής ως στόχο το να κινηθεί μέσα στα οικονομικά πλαίσια που μπορεί η ομάδα και κάτι τέτοιο δεν θα αλλάξει ούτε με τυχόν είσοδο της ομάδας στα Ευρωπαϊκά κύπελλα.

Το φετινό μισθολόγιο ανέρχεται στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ και σε αυτό το ύψος αναμένεται ότι θα διατηρηθεί. Αυτό βέβαια δεν συνεπάγεται τη διατήρηση του ρόστερ στα επίπεδα της υπάρχουσας, χαμηλής, ποιότητας μιας και κλειδί θα αποτελέσει και η διαδικασία ξεσκαρταρίσματος. Λίγοι ποδοσφαιριστές διατηρούν συμβόλαιο και τη νέα χρονιά, ενώ λεπτούς χειρισμούς απαιτεί η περίπτωση του Κολούνγκα ο οποίος και δεν προσφέρει και αμοίβεται πλουσιοπάροχα.

Το περιορισμένο κονδύλι δυσκολεύει και την προσπάθεια της Ανόρθωσης να επενδύσει στο ντόπιο στοιχείο, μιας και οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο, είναι πολύ περιορισμένες.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση