ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τρία σενάρια αναπλήρωσης

Με δεδομένη την απουσία του Ιβάν Τρισκόφσκι για πέντε συνολικά αγώνες, ο Ιμανόλ Ιδιακέθ είναι αναγκασμένος να εφαρμόσει σχέδιο βήτα ως προς την αναπλήρωση της απώλειάς του. Ο Σκοπιανός επιθετικός τιμωρήθηκε με τρεις επιπλέον αγωνιστικές πέραν των δύο που συνεπάγονται για απευθείας αποβολή, με αποτέλεσμα να επιστρέψει πλέον στην όγδοη αγωνιστική.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ουσιαστικά τρία σενάρια υπόψη, με πρώτιστο ζητούμενο την επιλογή σχηματισμού. Αν ο Ιδιακέθ επιλέξει το 3-5-2 το οποίο λάνσαρε ουκ ολίγες φορές σε ντέρμπι αλλά και στο σπουδαίο διπλό στη Μόσχα απέναντι στην Σπαρτάκ, τότε φανέλα βασικού θα πάρει ο Μυτίδης στο πλευρό του Τολεμές. Το μειονέκτημα αυτού του σεναρίου είναι ότι η ΑΕΚ χρησιμοποιεί ευθύς εξ αρχής δύο φορ περιοχής με αποτέλεσμα να μην έχει εναλλακτικό πλάνο αν αυτό δεν πάει καλά.

Μια πιο ορθολογική προσέγγιση μοιάζει η διατήρηση του 4-2-3-1 με δύο επιλαχόντες για τη θέση στα άκρα της επίθεσης. Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, αλλά και ο Τέτε που επιστρέφει από τραυματισμό, είναι τα δύο φαβορί ώστε να αντικαταστήσουν τον Τρισκόφσκι σε τέτοια περίπτωση. Ο Κύπριος διεθνής παρόλο που δεν έχει καταφέρει να πάρει φανέλα βασικού για μεγάλο χρονικό διάστημα, αποτελει μια έμπειρη λύση, ενώ ο Ισπανός θεωρείται ως ένα από τα πιο ποιοτικά επιθετικά όπλα των «κιτρινοπράσινων».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

Ο μεσοαμυντικός του Μπεν Σιμόν έχει πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή
Κωνσταντίνος Σωκράτους
 |  ΑΕΚ