ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προφορική συμφωνία για Νεϊμάρ

Σύμφωνα με πληροφορίες της Tuttosport ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για την μεταγραφή του Νεϊμάρ με το ποσό που θα δαπανηθεί να είναι ποσό ρεκόρ.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας προκειμένου να διασφαλίσει ότι ο Αντόνιο Κόντε θα παραμείνει και την νέα σεζόν στην Τσέλσι είναι πανέτοιμος να δώσει πολλά λεφτά για να φέρει τον Βραζιλιάνο στην ομάδα.

Το ποσό που είναι έτοιμη να δαπανήσει η Τσέλσι ακουμπά τα 180εκ ευρώ και θα ξεπεράσει αυτό που δαπανήθηκε για την μεταγραφή του Πογκμπά από την Γιουβέντους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως όλα δείχνουν το ποσό αυτό έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών.

Ωστόσο με τον Κόντε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί αφού στο τέλος μπορεί ο ίδιος ο Ιταλός να μπλοκάρει την μεταγραφή. Ο προπονητής των «μπλε» ίσως προτιμήσει να δαπανήσει χρήματα προκειμένου να φέρει ποδοσφαιριστές σε αρκετές θέσεις παρά να φέρει μόνο έναν σταρ.

Το καλοκαίρι είναι κοντά και θα δούμε αν τελικά ο Νεϊμάρ θα κατηφορίσει στην Πρέμιερ Λιγκ και θα ταλαιπωρεί τους αμυντικούς εκεί.

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση