ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κορώνα ή γράμματα;

Μόλις στην τρίτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ θα αναγκαστεί να παίξει… κορώνα ή γράμματα τις πιθανότητες της για κατάκτηση του φετινού τίτλου. Για τρίτη σερί χρονιά οι Λαρνακείς βρίσκονται σε απόσταση που επιτρέπει μεν όνειρα, ωστόσο οι μαθηματικές πιθανότητες δεν αποτυπώνουν τη ρεαλιστική εικόνα στο ποδόσφαιρο. Κι αυτό διότι απέναντι σε μιαν έμπειρη ομάδα όπως ο προσεχής αντίπαλος, ΑΠΟΕΛ, θεωρείται δύσκολο να ανατραπεί διαφορά εννιά βαθμών, πόσο μάλλον αν αυτή πιάσει διψήφια τιμή.

Η ουσία είναι ότι η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα φέρει την ΑΕΚ απέναντι από έναν τελικό και την πρόκληση να εκμεταλλευτεί την έδρα της απέναντι στην ομάδα της Λευκωσίας. Η απουσία του Τρισκόφσκι ενδεχομένως να εξισορροπηθεί σε κάποιον βαθμό από την επιστροφή των Τομάς και Τέτε σε πλήρη αγωνιστική κατάσταση, ωστόσο σε κάθε περίπτωση τα αποτελέσματα καθορίζουν οι παρόντες και όχι οι απόντες.

Αποτελεί δε ένα δυνατό τεστ και για τον κόσμο της ομάδας ο οποίος παρά την απογοήτευση, καλείται να αποτελέσει ασπίδα στο σπουδαίο αυτό ντέρμπι.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

Ο μεσοαμυντικός του Μπεν Σιμόν έχει πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή
Κωνσταντίνος Σωκράτους
 |  ΑΕΚ