ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανέτοιμος για ροτέισον

Ο τραυματισμός του Ρούμπεν Μίνιο έφερε στην Κύπρο τον Χουάν Πάμπλο, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να πραγματοποιεί ντεμπούτο απέναντι στην Ανόρθωση. Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ ρίσκαρε να τοποθετήσει τον συμπατριώτη του κάτω από τα δοκάρια σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα και μάλιστα το ροτέισον περιορίστηκε σε αυτήν τη θέση. Ο προπονητής της ΑΕΚ έδειξε από την αρχή της χρονιάς την πρόθεσή του να πορευτεί με διαφορετικό άσσο στις δύο εγχώριες διοργανώσεις, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση τέθηκε θέμα ετοιμότητας.

Για έναν τερματοφύλακα που είχε να βάλει γάντια βασικού για περισσότερο από ένα εξάμηνο, το να δέχεται δύο γκολ στις πρώτες δύο προσπάθειες στον στόχο δεν είναι και ό,τι καλύτερο από πλευράς ψυχολογίας. Ιδιαίτερα στην εκτέλεση πέναλτι, ο Πάμπλο έμεινε άπραγος παρακολουθώντας τη μπάλα να καταλήγει στο πλεκτό.

Σαφέστατα ο Ιμανόλ Ιδιακέθ ελέγχεται για την επιλογή του αυτή, ωστόσο από την άλλη ο Ισπανός έδειξε ότι δεν φοβάται να πάρει ρίσκα. Κάποιες φορές του βγήκαν, κάποιες όχι, με το τελικό ταμείο να γίνεται τον Μάη.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

Ο μεσοαμυντικός του Μπεν Σιμόν έχει πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή
Κωνσταντίνος Σωκράτους
 |  ΑΕΚ