ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα ζημιά!

Το πάθημα δεν έγινε μάθημα για την ΑΕΚ, η οποία παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το «Μακάρειο». Η ομάδα της Λάρνακας παρά το γρήγορο γκολ δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον αγώνα με την φιλότιμη Δόξα κατά διαστήματα να έχει και τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας. Εν τέλει στο 93ο λεπτό ο Γουίλσον εξελίχθηκε σε χρυσή αλλαγή για την γηπεδούχο ομάδα, μιας και με πλασέ μέσα από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η ΑΕΚ αναγκάζεται πλέον να μοιραστεί την κορυφή με την ΑΕΛ, μη μπορώντας να φτάσει σε τρίποντο για δεύτερο σερί αγώνα, μιας και προηγήθηκε άλλο ένα ισόπαλο αποτέλεσμα, απέναντι στην Αναγέννηση. Παίκτες κλειδιά όπως οι Λαρένα και Άλβες υστέρησαν, σκορπώντας περαιτέρω προβληματισμό στους φίλους της ομάδας οι οποίοι δεν υποδέχθηκαν το τελικό αποτέλεσμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Από πλευράς της ομάδας της Κατοκοπιάς, το ρίσκο του τελευταίου εικοσαλέπτου με την είσοδο στην ενδεκάδα τόσο του σκόρερ Γουίλσον, όσο και του Μπεμπέτο, απέδωσε με την πίεση που ασκήθηκε στην αντίπαλη εστία να μετουσιώνεται σε γκολ.

Δόξα: Νέγκρι, Παουλίνιο, Δημητρίου (78' Γουίλσον), Ρούντι, Κάστρο (84' Μπεμπέτο), Εντμάρ, Λεονάρντο, Φοφανά, Ενινφούλ, Σεράν, Πουτζιουρής. 

ΑΕΚ: Μίνιο, Μοϊσόφ, Λαρένα, Ακοράν, Τέτε (86' Μπόλιεβιτς), Άλβες (72' Τρισκόφσκι), Ιωάννου, Ορτίθ, Μουρίγιο (66' Καταλά), Λαμπάν, Χαραλαμπίδης

Κίτρινη κάρτα: Φοφανά

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

Ο μεσοαμυντικός του Μπεν Σιμόν έχει πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή
Κωνσταντίνος Σωκράτους
 |  ΑΕΚ