ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξανά Λαφράνς!

Το σενάριο της περασμένης αγωνιστικής επαναλήφθηκε με την ΑΕΛ να βρίσκει τη λύση στο σκοράρισμα δια ποδός Λαφράνς. Ο κεντρικός αμυντικός της Λεμεσιανής ομάδας που πήρε θέση στην ενδεκάδα στους τελευταίους αγώνες αντικαθιστώντας τον τραυματία Ντόσα, έδωσε άλλο ένα χρυσό τρίποντο το οποίο φέρνει την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου στο -2 από την κορυφή. Ο Ερμής από την πλευρά του γνώρισε δεύτερη σερί ήττα με στενό σκορ, έχοντας με τη σειρά του τις δικές του ευκαιρίες για να πάρει ακόμα και τη νίκη, ωστόσο βρήκε απέναντί του έναν εξαιρετικό Ρομό.

Πρώτο ημίχρονο

Με την ΑΕΛ να απειλεί μόλις στο 4ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Μπουένο ξεκίνησε η αναμέτρηση, με τον Γεωργιάδη να δείχνει ιδιαίτερα ορεξάτος στα πρώτα στάδια της αναμέτρησης. Ο Ελλαδίτης απείλησε με σουτ στο 9ο λεπτό, ενω τέσσερα λεπτά αργότερα προσπάθησε ανεπιτυχώς να τροφοδοτήσει τον Μέσκα με σέντρα από δεξιά. Οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ στο 22ο λεπτό ωστόσο ο Ρόμο είχε τη λύση στην κεφαλιά του Ντα Σίλβα, ενώ στο 26ο ο Μέσκα είδε το σουτ του μέσα από την περιοχή να καταλήγει στο σώμα του Χριστοφή και ακολούθως κόρνερ. Τέσσερα λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα στο πρώτο ημίχρονο, ο Φορτούνα αντίκρισε κίτρινη κάρτα που θα τον κρατήσει εκτός από τον επόμενο αγώνα της ομάδας του.

Δεύτερο ημίχρονο

Η ΑΕΛ ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη και στο δεύτερο 45λεπτο με δράστη τον Γεωργιάδη ο οποίος νικήθηκε από τον Νουρεντινόφσκι. Στο 56ο λεπτό ο Μπουένο δοκίμασε το πόδι του αλλά ο Χριστοφή με προβολή δεν του επέτρεψε να απειλήσει, με τον Ρομό δύο λεπτά αργότερα να κρατά το μηδέν παθητικό με διπλή αντίδραση στα σουτ των Ντα Σίλβα και Ντε Μέλο. Στο 65ο λεπτό ο Σοάρες επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα με σουτ εκτός περιοχής το οποίο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, με τους δύο τεχνικούς να επιδίδονται σε μαζεμένες αλλαγές για να αλλάξουν την εικόνα των ομάδων τους. Εφτά λεπτά πριν τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα δοκίμασε ανεπιτυχώς το σουτ εκτός περιοχής, με την ΑΕΛ να φτάνει στο γκολ στο 88ο λεπτό όταν ο Λαφράνς εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόρκουση του Νουρεντινόφσκι για να κάνει το 0-1.

Ερμής (Ν. Παναγιώτου): Νουρεντινοφσκι, Χριστοφ, Ντε Μελο, Αρταμπε, Χριστοφη, Αλμπα (70' Μασίνουα), Αλεξιου (20' Ντα Σίλβα), Ντε Βρισε, Μπενγκα, Μπαουμαν (89' Λίλλης), Μαρτινιουκ

ΑΕΛ (Π. Χριστοδούλου): Ρομο, Αιροσα, Σιελης, Λαφρανς, Σοαρες (68' Νικολάου), Μεσκα (84΄Ηλία), Μπουενο, Αρουαμπαρενα (66' Γουέλιγκτον), Γεωργιαδης, Φορτουνα, Σοουζα

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ