ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εκεί που τη βρήκε,ήδη!

Η επιστροφή Πάμπου Χριστοδούλου έχει καταγραφεί από πολλούς ως η βασικότερη αιτία της αγωνιστικής αναγέννησης που έχει συντελεστεί στην ΑΕΛ με αποτέλεσμα η ομάδα της Λεμεσού να βρίσκεται πολύ κοντά στην κορυφή μετά τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές.

Μια αλλαγή προς το καλύτερο που αποτυπώνεται με απόλυτο βαθμό στο βαθμολογικό πίνακα, μιας και η ΑΕΛ βρίσκεται στην τρίτη θέση. Πάντως είναι απίστευτο το γεγονός το πόσο διαφορετική είναι η συγκομιδή της ΑΕΛ σε σχέση με πέρσι και η σύνδεση της συγκομιδής με τον ίδιο τον Χριστοδούλου.

Ο Κύπριος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα της Λεμεσού μετά την ήττα της στην 22η αγωνιστική από την Ένωση με 2-0 που έφερε και την απόλυση Μάκη Χάβου. Εκείνη τη στιγμή, η ΑΕΛ μετρούσε απολογισμό 22 βαθμών από 22 αγώνες και βρισκόταν στην 11η θέση του πίνακα.

Δηλαδή, η ΑΕΛ με Χριστοδούλου στον πάγκο φέτος σε μόλις οκτώ παιχνίδια έχει πιάσει τον απολογισμό που είχε όταν ο Πάμπος την παρέλαβε αφού είναι ήδη στους 20!

Επίσης, τα 13 γκολ που καταγράφονται στον επιθετικό απολογισμό σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια, είναι τα ίδια που είχε βάλει η ΑΕΛ σε εκείνα τα 22 παιχνίδια πέρσι μέχρι να αναλάβει ο Πάμπος!

Το έχει καταφέρει με ανανέωση του έμψυχου δυναμικού σε σημαντικό βαθμό, αλλά και τη βελτίωση στην απόδοση παικτών που υπήρχαν και πέρσι (Σιέλης, Σοάρες, Αιρόσα, Μέσκα).

Μια αλλαγή 180ο που είναι φανερή εντός γηπέδου αλλά αποδεικνύεται και με τους αριθμούς.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ