ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τι να πει κι αυτός;

Δε θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι ο Αντόνιο Πούτσε παρουσιάστηκε ακόμα και... ενοχλημένος από τις ερωτήσεις που δέχθηκε για θέματα τακτικής και απόδοσης της Ανόρθωσης. Ο Ισπανός τεχνικός άκουσε στη δημοσιογραφική διάσκεψη να αμφισβητείται η κρίση του για το πως είδε το παιχνίδι, αλλά και η επιλογή του τόσο να κρατήσει τον Ράγιος στα άκρα, όσο και να τον αντικαταστήσει.

Και πράγματι αν και αυτά τα ερωτήματα είναι στο μυαλό κάθε Ανορθωσιάτη, τι μπορεί να πει κανείς για έναν προπονητή που είχε το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο στην εξέδρα (Αγκιλαρ-Ερέρο), τον καλύτερο ποδοσφαιριστή ανέτοιμο (Καλό) και έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά λόγω κοινής συνύπαρξης τιμωρημένο (Σιβού). Σίγουρα οι φίλοι των «κυανολεύκων» βλέπουν το δάσος που λέει ότι δεν κατάφεραν να «σταυρώσουν» τρίποντο, ωστόσο τα δεδομένα τα οποία καλείται να διαχειριστεί ο Ισπανός τεχνικός είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Με αυτά και με αυτά, η Ανόρθωση μένει γι' άλλη μια αγωνιστική εκτός εξάδας, με την γκρίνια να αυξάνεται και το ηθικό να πέφτει.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση