ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Από τεστ σε... τεστ

24sports team

info@24sports.com.cy

Από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, σε ένα άλλο δύσκολο και σημαντικό ματς η αρμάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, που καλείται να διατηρήσει τόσο το αήττητο αλλά και να δώσει συνέχεια στην μεγάλη επιτυχία επί του συμπολίτη.

Η καλή εμφάνιση, το πάθος και τα υπόλοιπα στοιχεία που είχε στο τελευταίο παιχνίδι είναι... απαραίτητα και για το σημερινό (20:00) ματς με την Ανόρθωση, που θα χρειαστεί ίσως και το κάτι παραπάνω, καθώς πρέπει να συνυπολογιστεί και ο παράγοντας έδρα αλλά και το γεγονός ότι η αντίπαλος έχει περίσσιους λόγους για να μην χάσει, λόγω του κακού της ξεκινήματος στη σεζόν.

Κυρίως η προσοχή και η αποφυγή των λαθών στο αμυντικό κομμάτι, είναι τα σημεία που χρειάζεται να δώσει ιδιαίτερη σημασία η ομάδα, προκειμένου να φύγει απ' τη Λάρνακα με το «διπλό» μετά από 2,5 χρόνια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν υπολογίζει μόνο στον Μάριο Ηλία, που είναι τραυματίας.

Σε ότι αφορά πιθανή ενδεκάδα, ο Ρόμο θα είναι κάτω απ' τα δοκάρια, με τους Αϊρόσα, Ντόσα, Σιέλη και Φορτούνα, από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή ίσως προκύψει αλλαγή, με μετατόπιση Σαβανέ πιο «εσωτερικά», κάτι που θα σημαίνει πως ένας εκ των Σοάρες ή Νικολάου θα μείνουν στον πάγκο, με πιθανότερο τον Κύπριο διεθνή. Την θέση του Σαβανέ στο άκρο μάλλον θα πάρει ο Γεωργιάδης, ενώ ο Μέσκα θα είναι απ' την άλλη μεριά και ο Ουέλινγκτον στην κορυφή.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ