ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Ντόσα ήταν αρκετός...

Με γκολ του Ντόσα Τζούνιορ η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας την Καρμιώτισσα με 1-0 στο ΓΣΖ το βράδι της Δευτέρας (19/09), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Διατήρησαν το αήττητο και πάνε με νίκη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα οι «κίτρινοι», το πάλεψαν ως τέλους οι γηπεδούχοι.

Χωρίς ιδιαίτερες... συγκινήσεις το πρώτο τέταρτο (15') στο ΓΣΖ, με την ΑΕΛ να θέλει να επιβληθεί και την Καρμιώτισσα να βρίσκει κάποιους διαδρόμους προς την εστία του Ρόμο. Στο 15' ήταν η πρώτη αξιόλογη φάση, μετά από κεφαλιά του Σόουζα, η μπάλα πέρασε παράλληλα αλλά ούτε ο Σιέλης, ούτε ο Ντόσα από κοντά δεν κατάφεραν να την στείλουν στα δίκτυα. Ο δεύτερος όμως τα κατάφερε έξι λεπτά μετά, όταν μετά από φάση διαρκείας στο 21' και δύο αποκρούσεις του Καϊρίνου, την έστειλε με κεφαλιά από κοντά στα δίκτυα.

Τα επόμενα λεπτά κύλησαν με την ΑΕΛ να έχει τον πρώτο λόγο και κάποιες τελικές προσπάθειες, όμως με το τέλος του ημιχρόνου να πλησιάζει οι ρυθμοί της έπεφταν, με αποτέλεσμα η Καρμιώτισσα να βρει κάποιους διαδρόμους προς την εστία του Ρόμο, χωρίς όμως να κινδυνεύσει και ιδιαίτερα. Το 0-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, που δεν είχε τις πολλές φάσεις.

Το Β' μέρος ξεκίνησε με δύο αλλαγές για την Καρμιώτισσα, προκειμένου να γίνει πιο γρήγορη στην κόντρα, όμως το σκηνικό δεν άλλαξε και ιδιαίτερα, χωρίς πολλές δηλαδή φάσεις και την ΑΕΛ να κρατάει περισσότερο και την Καρμιώτισσα να προσπαθεί.

Το σκηνικό άλλαξε στο 69' όταν οι γηπεδούχοι είχαν την μεγαλύτερη τους ευκαιρία μέχρι εκείνο το σημείο, όταν ο Ταραλίδης εκτέλεσε απευθείας φάουλ πλάγια της περιοχής, ο Ρόμο απέκρουσε με τις γροθιές και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι προτού απομακρυνθεί. Η φάση αυτή ανέβασε την ψυχολογία της Καρμιώτισσας και «άνοιξε» το παιχνίδι, που έγινε πιο γρήγορο.

Η Καρμιώτισσα ήταν αυτή που έδειχνε πιο αποφασισμένη, με την ΑΕΛ να δίνει χώρο σε σχέση με το υπόλοιπο ματς. Το υπόλοιπο του ματς ήταν λιγάκι θρίλερ, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στο γήπεδο, αλλά χωρίς να καταλήγει σε κάποιο... πλεκτό, μέχρι τέλους.

Στάδιο: ΓΣΖ

Συνθέσεις:
Καρμιώτισσα (Λ. Λουκά):
Καϊρίνος, Χριστοφή, Βοσκανιάν, Κονέ (46' Πάντος), Γουίλερ (46' Σταύρου), Βαττής, Αρότσα, Ταραλιδης, Μανογιάν (84' Ε. Κυριάκου), Όρντος, Σάλιακας.

ΑΕΛ (Π. Χριστοδούλου): Ρόμο, Κυριάκου, Τζούνιορ, Σιέλης, Φορτούνα, Σοάρες, Σόουζα, Μπουένο (63' Γεωργιάδης), Σαβανέ (78' Νικολάου), Μέσκα,  Γουέλινγκτον (71' Αγκινάλντο).

Σκόρερ: Τζούνιορ (21')

Κίτρινες: Ταραλίδης, Αρότσα / Φορτούνα
Κόκκινες: -

Διαιτητής: Νικόλας Αθανασίου

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ