ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αφοπλίζει Αρουαμπαρένα!

24sports team

info@24sports.com.cy

Έτοιμη να ολοκληρώσει τις μεταγραφές της με άλλο ένα «μπαμ», μετά από αυτό του Ντόσα Τζούνιορ, είναι η ΑΕΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κίτρινοι» έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Ισπανό επιθετικό Μικέλ Αρουαμπαρένα, που έχει παραστάσεις από Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Η, επικείμενη αν όλα κυλήσουν ομαλά, μεταγραφή του, αφήνει εκτός τον Ντουκένς Ναζόν, που ήρθε στην Κύπρο για τελικές συζητήσεις όμως όπως όλα δείχνουν δεν θα αποκτηθεί.

Ο 33χρονος (γεν. 9/02/83) Βάσκος στράικερ, ξεκίνησε την καριέρα του απ' την Αθλέτικ Μπιλμπάο, χωρίς όμως να καταφέρει να παίξει στην Α' ομάδα, ενώ το ίδιο έκανε με τον έτερο γνωστό Βάσκικο σύλλογο, την Οσασούνα. Η περίοδος 2006-08, τον βρήκε να παίζει στην Β' Ισπανίας, με Χερέθ και Τενερίφη, με αρκετές συμμετοχές και εμφανίσεις που του εξασφάλισαν μεταγραφή στη Λέγκια, μαζί τον Αστίθ που αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ.

Στην Πολωνική ομάδα δεν έκατσε πολύ, αποχωρώντας το καλοκαίρι του 2009, ενώ προηγουμένως είχε πάει ως δανεικός στην Εϊμπάρ. Η τελευταία ήταν και η ομάδα που κατείχε μέχρι πρότινος τα δικαιώματα του, αφού έμεινε ελεύθερος, μετρώντας 188 εμφανίσεις και 45 γκολ με τη  φανέλα της, έχοντας και κάποιους δανεισμούς στο ενδιάμεσο.

Στη φωτογραφία, δείτε τους αριθμούς του τα τελευταία χρόνια.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ