ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βρέθηκε λύση (πτήση)!

24sports team

info@24sports.com.cy

Update (12:43) Επιτέλους, η «οδύσσεια» για την ΑΕΚ φαίνεται να λαμβάνει τέλος. Σύμφωνα με τι μετέδωσε ο SuperΣΠΟΡ, δύο αεροπλάνα θα αφιχθούν εντός της μέρας στο αεροδρόμιο της Πράγας και θα μεταφέρουν όλους στην Λάρνακα.

Αρχικά, το πρώτο αεροπλάνο που αναμένεται σε τρεις ώρες, θα μεταφέρει την αποστολή, τους δημοσιογράφους και κάποιους οπαδούς που είναι στο αεροδρόμιο, ενώ το δεύτερο που θα φθάσει στις 22:30 απόψε, θα μεταφέρει τους υπόλοιπους οπαδούς που κατέλυσαν σε ξενοδοχείο.

Νωρίτερα γράψαμε:
Η τεράστια ταλαιπωρία για την ΑΕΚ συνεχίζεται... Η αποστολή της ομάδας, μαζί με δημοσιογράφους και οπαδούς, παραμένουν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο της Πράγας, χωρίς να γνωρίζουν ακόμη πότε θα επιστρέψουν στην Κύπρο.

Θυμίζουμε πως βρίσκονται στο αεροδρόμιο από τα μεσάνυχτα, αφού αναχώρησαν με το τέλος του αγώνα στο Λίμπερες για την Πράγα, όπου και βρίσκονται μέχρι αυτή τη στιγμή, χωρίς να τους έχει δοθεί η οποιαδήποτε ενημέρωση, αλλά και ένα κατάλυμα να ξεκουραστούν αφού όλα τα ξενοδοχεία είναι κατειλημμένα!

Όπως ανακοινώθηκε απ' την ΚΟΠ ο αγώνας κόντρα στον Εθνικό πήρε αναβολή, αλλά προς το παρών προέχει το πότε θα επιστρέψουν στην Κύπρο, χωρίς ακόμη κάποιος να μπορέσει να τους πει αν θα είναι σήμερα ή αύριο.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

Ο μεσοαμυντικός του Μπεν Σιμόν έχει πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή
Κωνσταντίνος Σωκράτους
 |  ΑΕΚ