ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Να κιτρινίσει την άχρωμη πρωτεύουσα»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Δόξα (Σάββατο 27/08, 18:00).

Αναλυτικά:

«Κίτρινε περήφανε λαέ,

Η πρώτη μάχη της χρονιάς κερδήθηκε, οι παίχτες και η τεχνική ηγεσία έκαναν το καθήκον τους κατακτώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης, ενώ ο κόσμος της ομάδας μας έδωσε βροντερό παρών και έσπρωξε με τις ιαχές και τα τραγούδια του την Α.Ε.Λ προς την πρώτη φετινή της επιτυχία!

Η πρώτη αγωνιστική ανήκει ήδη στο παρελθόν και όλοι στο στρατόπεδο της Α.Ε.Λ ετοιμαζόμαστε για την επόμενη μάχη, η οποία είναι με την Δόξα το Σάββατο στις 18:00 στο Μακάριο Στάδιο. Η ομάδα καλείται να παρουσιαστεί σοβαρή και προσγειωμένη με μοναδικό ζητούμενο την νίκη και τους τρεις βαθμούς, που θα την ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία και θα δώσει σε όλους τον απαιτούμενο χρόνο και την κατάλληλη ψυχολογία για την συνέχεια.

Σύσσωμο το αλητολίμανο καλείται για άλλη μια φορά να κιτρινίσει την άχρωμη πρωτεύουσα και να σπρώξει με λύσσα και με ζήλο την ΑΕΛΑΡΑ στη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα! Όλοι μαζί, με τα λάβαρα της Α.Ε.Λ στα χέρια δίνουμε ραντεβού στην έξοδο της Παρεκκλησιάς η ώρα 16:15 με μοτόρες και αυτοκίνητα για ακόμη μια μεγαλειώδη πορεία προς το γήπεδο! Με τη φωνή και τον παλμό μας να φέρουμε το τρίποντο στη Λεμεσό!

-Και τίποτα δεν νιώθω και δεν αισθάνομαι - 3 -
ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ