ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Άξιο απορίας γιατί...»

Της δημοσιογραφικής διάσκεψης του προπονητή της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιντιακέθ, ακολουθεί η αντίστοιχη του ομολόγου του της Σπαρτάκ Μόσχας. Αμέσως μετά, ο Ντιμίτρι Αλένιτσεφ θα προπονήσει στις 18:00 την ομάδα του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ώρα κατά την οποία θα διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας.

Πως κρίνεται τις καιρικές συνθήκες που θα γίνει ο αυριανός αγώνας;

Αλένιτσεφ: Θα είναι δύσκολο για εμάς στην αρχή αλλά δεν ανησυχώ για την πορεία του αγώνα. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες διότι οι συνθήκες είναι ίδιες για όλους.

Σας ανησυχεί το γεγονός ότι ο διαιτητής είναι Ισπανός όπως και αρκετοί ποδοσφαιριστές της AEK;

Αλένιτσεφ: Είναι άξιο απορίας γιατί αποφασίστηκε να οριστεί ένας Ισπανός διαιτητής μετά από μια τέτοια ιδιαιτερότητα στον αντίπαλο. Ευελπιστούμε ότι θα πράξει το καθήκον του.

Πραγματοποιείται το ντεμπούτο σας στην Ευρώπη. Ποια τα συναισθήματά σας;

Αλένιτσεφ: Όλα είναι σημαντικά. Και το Ρωσικό πρωτάθλημα και η Ευρώπη. Προς το παρόν βλέπουμε την ΑΕΚ που είναι μαι σκληροτράχηλη ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Έχουμε όμως και το δεύτερο αγώνα στο σπίτι μας στον οποίο ευελπιστούμε να σφραγίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πως θα αντιμετωπίσετε τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η Σπαρτάκ;

Αλένιτσεφ: Δυστυχώς ο τραυματισμός του βασικού μας τερματοφύλακα μας πληγώνει. Θεωρώ όμως ότι έχουμε το βάθος να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Έχετε επιλέξει την αρχική εντεκάδα για αύριο;

Αλένιτσεφ: Φυσικά και έχω αποφασίσει αλλά σίγουρα δεν μπορώ να πω κάτι στο παρόν στάδιο.

Ποιόν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ ξεχωρίζετε;

Έχω δει αγώνες της ΑΕΚ και ξεχώρισα τον Βραζιλιάνο επιθετικό Άλβες και τον ανασταλτικό μέσο από το Μαυροβούνιο, Μπόλιεβιτς. Επίσης τον Καταλά για την αρχοντική του παρουσία και τον Τέτε γενικότερα ως ποδοσφαιριστή.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

Ο μεσοαμυντικός του Μπεν Σιμόν έχει πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή
Κωνσταντίνος Σωκράτους
 |  ΑΕΚ