ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προτιμά ΝΒΑ

Το ΝΒΑ εξακολουθεί να είναι η προτεραιότητα του Γιάννη Μπορούση για να συνεχίσει την καριέρα του, όπως δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη Κώστας Παπαδάκης στο ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ερωτηθείς για το μέλλον του κορυφαίου σέντερ της Ευρωλίγκας τη σεζόν 2015-16 απάντησε: «Δεν θέλω να πω πολλά, διότι αυτές τις τρεις με τέσσερις ημέρες θα κριθεί η υπόθεση. Έχει μια καλή δυνατότητα να συνεχίσει στο NBA ο Γιάννης, ίσως να έπρεπε να το είχε κάνει από πιο πριν. Αυτές οι τρεις με τέσσερις ημέρες είναι σημαντικές πάντως. Είναι δύο με τρεις οι παράγοντες που θα παίξουν ρόλο για το NBA και αν βρει αυτό που θέλει, πιστεύω ότι θα είναι εκεί το μέλλον του. Διαφορετικά θα συνεχίσει λογικά στην Ευρώπη».

Όσο για το αν γνωρίζει το όνομά του νέου προπονητή της Μπαρτσελόνα και ενώ στη λίστα οι Φώτης Κατσικάρης και Γιώργος Μπαρτζώκας είπε: «Δεν μπορώ να το πω, διότι δεν συμμετέχω στα μίτινγκ που κάνουν, αλλά ίσως από σήμερα μέχρι την Παρασκευή να κλείσει το θέμα. Δεν μπορώ να σας πω για Μπαρτζώκα ή Κατσικάρη, δεν το γνωρίζω».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση