
Τις τελευταίες μέρες, όλη η Ελλάδα ζούσε στους ρυθμούς του Τζόκερ, καθώς μετά τα αλλεπάλληλα τζακ ποτ, είχε συγκεντρωθεί το ποσό των 6,3 εκατομμυρίων ευρώ.
Αυτά τα χρήματα δεν αλλάζουν απλά την ζωή σου, αλλά και αυτή των παιδιών σου, των εγγονιών σου και γενικότερα όλων των συγγενών σου. Οπότε όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο.
Η κλήρωση λοιπόν που έγινε χθες το βράδυ έβγαλε τους παρακάτω αριθμούς: 15, 23, 32, 33, 43 και τζόκερ το 15, με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως αυτή την φορά υπήρξε τυχερός. Ένας που... μάζεψες όλο το ποσό.
Το τυχερό αυτό δελτίο λοιπόν παίχτηκε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ της Κω και είχε 6 στήλες, κάτι που σημαίνει οτι κόστισε μόλις 3 ευρώ.
Κύπρος: Του «μίλησε» η τύχη - Κέρδισε στο Τζόκερ (Πίνακες)
Προς το παρόν ο τυχερός ή η τυχερή που είχε την έμπνευση των αριθμών αυτών, δεν έχει αποκαλυφθεί. Κάτι απολύτως λογικό, καθώς αν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί, θα χρειαστεί λίγο για να συνέλθει.
Παράλληλα, δύο τυχερά δελτία βρέθηκαν στην 2η κατηγορία τα οποία κερδίζουν από 51.719,18 ευρώ ο καθένας.
Πηγή: Gazzetta.gr
- Κύπρος: Του «μίλησε» η τύχη - Κέρδισε στο Τζόκερ (Πίνακες)
- Ντου Αστυνομίας σε υποστατικό - «Μπαγλάρωσαν» οκτώ
- Σοκάρει ο Μπάμπης στην απολογία του: «Δεν με ενδιαφέρει για τον κόσμο που με καταριέται»
- Ευχάριστα νέα - Εκτός κινδύνου η 10χρονη που τραυματίστηκε στο τροχαίο
- Αποταμίευσε 75.000 ευρώ σε τέσσερα χρόνια με μισθό 1.500 ευρώ