ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Είναι πλέον δισεκατομμυριούχος και πιο πλούσιος από τον βασιλιά Κάρολο

Η περιουσία της μοναρχίας διπλασιάστηκε την τελευταία δεκαετία.

Στη σκιά του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ και των αλλαγών των επίσημων τίτλων της βασιλικής οικογένειας η εφημερίδα Sun μιλά με αριθμούς για την περιουσία της οικογένειας που διπλασιάστηκε την τελευταία δεκαετία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει η εφημερίδα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι πλέον δισεκατομμυριούχος και πιο πλούσιος από τον βασιλιά Κάρολο. Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι το πλουσιότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας με καθαρή περιουσία περίπου 1,05 δισεκατομμύρια λίρες.

Ο διάδοχος του θρόνου κέρδισε τον μπαμπά του, βασιλιά Κάρολο Γ’, ο οποίος έχει περιουσία που αγγίζει τα 900 εκατομμύρια λίρες.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν περιουσία συνολικής αξίας 20 εκατομμυρίων λιρών.

Η πριγκίπισσα Άννα αγγίζει με την περιουσία της τα 50 εκατομμύρια λίρες, ο πρίγκιπας Εδουάρδος και η Σόφι τα 10 εκατομμύρια λίρες και ο πρίγκιπας Άντριου 5 εκατομμύρια λίρες.

Εν τω μεταξύ, ο πλούτος της μοναρχίας ως θεσμού έχει υπερδιπλασιαστεί σε δέκα χρόνια από 9 δισεκατομμύρια λίρες τον Μάρτιο του 2012 σε 18,3 δισεκατομμύρια λίρες τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

Στην περιουσία της βασιλικής οικογένειας συμπεριλαμβάνονται η γη και κτίρια στο Crown Estate, αξίας περίπου 16,5 δισεκατομμυρίων λιρών, και τα δουκάτα του Λάνκαστερ και της Κορνουάλης.

Πηγή: okmag.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση

Η Μαντόνα δίνει αμοιβή σε όποιον βρει και της φέρει πίσω το vintage σύνολο που φόρεσε στο φετινό Coachella και της έκλεψαν

Συναγερμός για τη Madonna

Της έκλεψαν το πανάκριβο vintage κοστούμι που φόρεσε στο Coachella - Δίνει αμοιβή σε όποιον το βρει
Beautiful People team
 |  ΔΙΕΘΝΗ
Θλίψη!

Ανείπωτη θλίψη!

Πέθανε ο πρωταγωνιστής πασίγνωστης ταινίας, που όλοι έχουμε δει και λατρέψει
Beautiful People team
 |  ΔΙΕΘΝΗ