ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο πρίγκιπας Χάρι κέρδισε αποζημίωση χιλιάδων λιρών στη δίκη κατά της Mirror

Για υποκλοπές προσωπικών δεδομένων του

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου που μόλις βγήκε, ο πρίγκιπας Χάρι κέρδισε αποζημίωση 140.600 λιρών έναντι της Mirror καθώς το δικαστήριο αποδέχθηκε ότι 15 από τα 33 άρθρα της Mirror ήταν προϊόν πειρατείας τηλεφώνου ή άλλης παράνομης συλλογής πληροφοριών.

Αναλυτικότερα, βάση της απόφασης του δικαστηρίου ο μικρός γιος του βασιλιά Καρόλου κέρδισε αποζημίωση 140.600 λιρών έναντι της Mirror. Το δικαστήριο, ωστόσο, πρόσθεσε, ότι αυτό συνέβη σε «μέτριο βαθμό» αλλά «υπό τον προσεκτικό έλεγχο ορισμένων ατόμων» από τα τέλη του 2003 έως τον Απρίλιο του 2009.

Το αποτέλεσμα αυτό, αποτελεί τη «μεγαλύτερη απόφαση», που έχει ληφθεί μέχρι στιγμής στον νομικό πόλεμο που έχει ξεκινήσει ο δούκας του Σάσσεξ εναντίον των εφημερίδων του ομίλου.

Να θυμίσουμε ότι ο πρίγκιπας είχε κατηγορήσει τον εκδότη της εφημερίδας για τηλεφωνικές υποκλοπές και άλλες παράνομες πράξεις, με τον ίδιο τον Ιούνιο να γίνεται το πρώτο μέλος βασιλικής οικογένειας εδώ και 130 χρόνια που κατέθεσε στο δικαστήριο όταν εμφανίστηκε ως βασικός μάρτυρας σε δίκη - όταν συγκεκριμένα, μήνυσε την MGN και τον εκδότη των εφημερίδων Daily Mirror, Sunday Mirror και Sunday People.

Να προσθέσουμε πως πέραν από τον πρίγκιπα, ακόμα εκατό διάσημα άτομα προσέφυγαν στη δικαιοσύνη σχετικά με ισχυρισμούς για τηλεφωνικές υποκλοπές και παράνομη συλλογή πληροφοριών μεταξύ 1991 και 2011.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση

Η Μαντόνα δίνει αμοιβή σε όποιον βρει και της φέρει πίσω το vintage σύνολο που φόρεσε στο φετινό Coachella και της έκλεψαν

Συναγερμός για τη Madonna

Της έκλεψαν το πανάκριβο vintage κοστούμι που φόρεσε στο Coachella - Δίνει αμοιβή σε όποιον το βρει
Beautiful People team
 |  ΔΙΕΘΝΗ
Θλίψη!

Ανείπωτη θλίψη!

Πέθανε ο πρωταγωνιστής πασίγνωστης ταινίας, που όλοι έχουμε δει και λατρέψει
Beautiful People team
 |  ΔΙΕΘΝΗ