ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Η μάχη των καναλιών, τα στελέχη, το «GNTM» και το «Master Chef»

Αληθεύει ότι κάποιο στέλεχος καναλιού ετοιμάζεται να φύγει πριν το διώξουν;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα σε μεγάλο κανάλι. Όπως ακούω από έγκυρη πηγή μου, η διεύθυνση είναι αποφασισμένη να λάβει σειρά μέτρων με μοναδικό στόχο το μεγάλο κανάλι να παραμείνει μεγάλο και να μην... μικρύνει και άλλο.

Ένα από τα πιο σημαντικά μέτρα είναι η αλλαγή προσώπων σε καίρια πόστα. Κάτι που ήταν αναμενόμενο από κάποιους επηρεαζόμενους και έχει προκαλέσει μεγάλη σύγχυση. Αληθεύει ότι κάποιο στέλεχος ετοιμάζεται να φύγει πριν το διώξουν;

Περισσότερα λίαν συντόμως...

Σαμπάνιες ανοίγουν στο Omega μετά τα ποσοστά τηλεθέασης των τελευταίων ημερών που το φέρνουν στις πρώτες θέσεις. Πηγή μου στο κανάλι του Αρχαγγέλου μου έλεγε πως η διεύθυνση δείχνει πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα της μέχρι τώρα τηλεθέασης του νέου προγράμματος και ζητά τη βοήθεια όλων για να ανέβει το κανάλι ακόμα περισσότερο. Απ' όσα ακούω, γίνονται σκέψεις και για κάποιες νέες δικές του παραγωγές.

Μεγάλο μερίδιο του τηλεοπτικού κέρδους το Omega το οφείλει στο «GNTM». Κάποιοι το παρομοιάζουν ως την κότα με τα χρυσά αβγά και δεν ανησυχούν ιδιαίτερα που σε μερικούς μήνες η σειρά θα κατεβάσει αυλαία. Όπως λένε παίρνει σειρά το νέο «Master Chef» το οποίο ελπίζουν να τα πάει ακόμα καλύτερα από πέρσι και να διατηρήσει τον σταθμό στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης.

Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτος σταθμός στη γενική τηλεθέαση ήταν χθες το ΡΙΚ1 με δεύτερο τον ΑΝΤ1 ενώ στο δυναμικό κοινό πρώτος σταθμός ήταν ο ΑΝΤ1 και στη δεύτερη θέση το Omega που τελευταία τα πάει όλο και καλύτερα.

Αναλυτικά, οι μετρήσεις της Nielsen για τη χθεσινή μέρα κατέγραψαν τα ακόλουθα ποσοστά:

Στη γενική τηλεθέαση πρώτος σταθμός ήταν το ΡΙΚ1 (13,5%), δεύτερος ο ΑΝΤ1 (13,2%), τρίτο το Omega (12%), τέταρτος ο Alpha (11,3%) και πέμπτος το Sigma (11,1%). Ακολουθούν: ΕΡΤ World (2%), ΡΙΚ2 (1,5%) και Smile (0,7%).

Στο δυναμικό κοινό, πρώτος σταθμός ήταν ο ΑΝΤ1 (16,8%), δεύτερος το Omega (11,7%), τρίτος ο Alpha (11,3%), τέταρτο το Sigma (10,5%) και πέμπτο το ΡΙΚ1 (8,1%). Ακολουθούν: ΕΡΤ World (1,4%), ΡΙΚ2 (0,9%) και Smile (0,7%).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρύσανθος

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση