ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δέσποινα Βανδή: Τί απαντά στις φήμες γάμου με τον Βασίλη Μπισμπίκη;

«Ο γάμος είναι....»

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησαν η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους, με αφορμή της έναρξη της καλοκαιρινής τους περιοδείας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη. Στην ερώτηση για το ενδεχόμενο γάμου με τον Βασίλη Μπισμπίκη, η Δέσποινα Βανδή απάντησε μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους: «Ο γάμος είναι αυτός!», αναφερόμενοι στη συνεργασία τους.

Τέλος, σχετικά με το κατά πόσο η ίδια ενοχλείται που ασχολούνται με την προσωπική της ζωή, απάντησε: «Το έχω συνηθίσει, είναι πολλά τα χρόνια κορίτσι μου, το έχω συνηθίσει».

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Η αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς

Αποκάλυψη Λιάγκα

Πριν την Αντωνά είχε προσεγγίσει την φρεσκοχωρισμένη Οικονομάκου– Το φλερτ και η πρόταση για το πλατό!
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Σoκ ο ηθοποιός

Θρήνος στη showbiz

Πέθαvε γνωστός Έλληνας ηθοποιός, μόλις το ανακοίνωσε ο Μπιμπίλας
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ