
Στη μεταγραφική λίστα της Ανόρθωσης βρίσκεται ο Σπύρος Ρισβάνης, με την «Κυρία» όμως να θέλει τον ποδοσφαιριστή χωρίς να πληρώσει για αγορά. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα πρέπει να μείνει ελεύθερος απ’ τον Ατρόμητο, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr δεν φαίνεται πως θα συμβεί.
Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της Ελληνικής ιστοσελίδας σημειώνει πως η διοίκηση του Ατρόμητου δεν θα αφήσει τον ποδοσφαιριστή ελεύθερος καθώς προτιμά να τον κρατήσει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του έστω και αν είναι πλέον η τρίτη λύση στο κέντρο της άμυνας.
Αναλυτικά η αναφορά για τον Σπύρο Ρισβάνη:
«Σε ό,τι αφορά τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, στις επιλογές του Αυστριακού είναι πλέον η τρίτη λύση πίσω από Γούτα και Γκαλβάο και εφόσον προκύψει κάποια πρόταση, τότε θα αποχωρήσει. Ενδιαφέρον υπάρχει από την Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ δεν έχει φτάσει, με τους Κύπριους πιθανότατα να περιμένουν ο παίκτης να μείνει ελεύθερος, κάτι όμως που φαίνεται ότι δεν είναι στα πλάνα της διοίκησης, προτιμώντας να τον κρατήσει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του».