ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Yποψήφιος βουλευτής - θαμώνας της Βουλής ο διοργανωτής της βίαιης εκδήλωσης

Πρόεδρε: Κανάρη - Γιαννάκη σε έγραψαν και μαλλιοτραβήχτηκαν στην Επ. Υγείας

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ

• ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ - ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. Ακόμη και στις κρίσιμες στιγμές επιχειρούν να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη, να καλύψουν τα εσωκομματικά τους προβλήματα και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, έστω κι αν γνωρίζουν ότι η βίαιη εκδήλωση οργανώθηκε από άτομα που δεν ανήκουν σε οποιαδήποτε ιδεολογική ομάδα, απλώς τους ενώνει ο ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ. Κι όμως όλους αυτούς τους χρησιμοποιούν κατά το δοκούν, για να παρουσιασθούν όλοι τους ως ευαισθητούληδες και προστάτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των μεταναστών. Ωσάν και υπάρχει κάποιος σε οποιοδήποτε χώρο που τάσσεται υπέρ της βίας ή αν αυτή έχει μόνο ενός είδους χρώμα και απ’ αυτό εμπνέονται οι αχάπαροι δημοσιογράφοι που προωθούν συνθήματα και μας ενημερώνουν για το χρώμα της φανέλας των συμμετασχόντων.

• Ωστόσο, έστω κι αν όλα είναι στο πολιτικό παιχνίδι, ακόμη και η προσπάθεια ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ, οι αρχές της χώρας έχουν ΕΥΘΥΝΗ να παρέχουν ασφάλεια και προστασία στους πολίτες. Στην προκειμένη περίπτωση ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ (χμ, η ΞΥΠ εξετάζει το ενδεχόμενο) ή από βαριεστιμάρα και έλλειψη ευθύνης, η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ περιέπεσε σε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ πρωτόγνωρα που δεν θα διέπραττε ούτε νεοσύλλεκτος στην Αστυνομική Ακαδημία. ΦΟΒΕΡΟ και δεν γνωρίζουμε αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε από την Υπουργό Δικαιοσύνης- Δημοσίας Τάξης ΑΝΝΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ - ΚΟΚΚΙΔΟΥ και τον Αρχηγό Αστυνομίας ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ για όλες τις παραμέτρους της ΒΙΑΙΗΣ εκδήλωσης στην Λεμεσό την περασμένη Παρασκευή.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ - ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

• Βρήκαν όλοι την ευκαιρία να πετάξουν το σύνθημα περί δράσης της ακροδεξιάς και τους βόλεψε για να χτίσουν το ΑΦΗΓΗΜΑ προφανώς και με την επικοινωνιακή ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ - ΣΥΓΧΥΣΗ ή και ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ της Άννας του Κουτσή και του Στυλλή του Παπαθεωρή. Λοιπόν, εμείς ερευνήσαμε το θέμα και σας ενημερώνουμε για να έχετε στην φαρέτρα των πληροφοριών σας όλες τις σαΐτες των στοιχείων που απαρτίζουν ένα από τα μεγαλύτερα ΦΙΑΣΚΟ στην ιστορία της κυπριακής αστυνομίας τα τελευταία χρόνια. Κι όμως αν κάποιος πληροφορηθεί τον ιθύνοντα νου και εγκέφαλο της ΒΙΑΙΗΣ εκδήλωσης στην Λεμεσό τότε πραγματικά θα ΤΡΟΜΑΞΕΙ από τον ωχαδερφισμό της Αστυνομίας και τις ενέργειες των κρατικών υπηρεσιών.

• Προσέξτε το σημαντικό ότι βάσει της νομοθεσίας για να μην θεωρηθεί κάποια συγκέντρωση ότι δεν μπορεί να αστυνομευθεί δηλώνεται ο διοργανωτής που είναι ο κατά νόμο υπεύθυνος σε περίπτωση πρόκλησης επεισοδίων. Στην προκειμένη, την ευθύνη ανέλαβε ο επικεφαλής  κινήματος, ο οποίος στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές του 2021 ήταν υποψήφιος. Ο επικεφαλής κινήματος, είναι ΤΑΚΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΘΑΜΩΝΑΣ της Βουλής και ιδιαίτερα των Επιτροπών Οικονομικών - Εσωτερικών - Ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπου διατυπώνει απόψεις για θέματα στέγασης ιδιαίτερα στην Λεμεσό και για κάποιο διάστημα έγινε και η σημαία ορισμένων κομμάτων περί αστέγων που κατέκλυσαν, όπως παρουσίαζε την συμπρωτεύουσα. Ακόμη, ο εν λόγω κύριος που να αναφέρουμε ότι βρίσκεται υπό σύλληψη είχε στο παρελθόν κάποιες περιπέτειες με την δικαιοσύνη για θέματα αστέγων και φιλοξενίας τους σε ξενοδοχεία, τις οποίες ξεπέρασε χωρίς επιπτώσεις.

• Παρά ταύτα ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ κύριος που κατά διαστήματα είχε δικηγόρο, ενεργό στέλεχος κόμματος της συγκυβέρνησης, δεν πείστηκε από την Αστυνομία να μην προχωρήσει στην εν λόγω εκδήλωση σε μια περίοδο που η κατάσταση ήταν τεταμένη με αποτέλεσμα να προκληθούν τα επεισόδια και να δημιουργηθούν θέματα. Εκτός κι αν ΒΟΛΕΥΕ να αφεθεί να διοργανώσει την εκδήλωση με όλες τις παρενέργειες. Η ΥΠΝΩΤΤΟΥΣΑ Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΚΥΠ) σε ποιες ενέργειες προέβη για να παρουσιάσει την κατάσταση σε Κουκκίδου - Προκοπίου, αν και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες ικανότητες μυστικών υπηρεσιών, αφού αν ρωτήσεις και κάποιους γάτους που περιφέρονται στον Μώλο και την Επίχωση της Λεμεσού, θα σε ενημερώσουν για τις σχέσεις του συγκεκριμένου με οπαδικούς συνδέσμους… Ήξεραν όλα αυτά η ΚΥΠ , η Υπουργός Δικαιοσύνης ο Αρχηγός Αστυνομίας; Αν ναι και δεν έκαναν τίποτε, τότε γρήγορα φέρτε μου τα χάπια μου τα αστυνομικά…

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

• Η επίκληση ότι δεν μπορούσε να ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ η εκδήλωση και να μην συμβούν όλα τα παρατράγουδα, μπορεί να λέγεται από ανθρώπους που δεν γεμίζουν την καρέκλα, δεν έχουν διορατικότητα και κυρίως βαρείς γενετικούς αδένες ή έστω υπερμεγέθεις ωοθήκες (ε, μην μας πουν και αντιφεμινιστές) και δεν αντιλαμβάνονται το μέγεθος των ευθυνών τους έναντι της κοινωνίας. Το διατύπωσε ευκρινώς και ο Πρόεδρος τη ΙΣΟΤΗΤΑΣ (συντεχνία αστυνομικών) ΝΙΚΟΣ ΛΟΙΖΙΔΗΣ. «Εκεί και όπου διαπιστώνεται ότι οι διοργανωτές ενδεχομένως να μην έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν την εκδήλωση ή διοργανώνεται μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και η Αστυνομία έχει αμφιβολίες για την έκβαση της, τότε να ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ και να ειδοποιεί τον κόσμο να μην συμμετάσχει με όλα τα συνεπακόλουθα, συλλήψεις-διάλυση εν τη γενέσει της κ. ά. Το κράτος είναι ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ προφανώς αν το υπηρετούν άνθρωποι που έχουν συναίσθηση των ευθυνών τους. Καλές οι φωνές Πρόεδρε ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και οι ΝΤΡΟΠΕΣ, αλλά με τόσα και τέτοια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ, διαφαίνεται ότι οι άνθρωποι που τους εμπιστεύτηκες δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν.

• Τα υπόλοιπα ΕΥΗΧΑ και πολιτικά φληναφήματα των όψιμων ευαισθητούληδων είναι για να ΕΝΣΠΕΙΡΟΥΝ τον φόβο στην κοινωνία και να παρουσιάζονται ως δήθεν οι δημοκρατικοί, πολιτισμένοι και αντιστασιακοί. Αερολογίες… Γιατί ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΥΝ και μ’ αυτό τον τρόπο και αντιδράσεις από αλληλοσυγκρουόμενες ομάδες, όλων των αποχρώσεων. Και τα βίντεο που κυκλοφορούν με μετανάστες και ημεδαπούς είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ. Γι’ αυτό ΣΚΑΣΤΕ όλοι και δουλέψτε.

ΔΕΝ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΟΥΤΕ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΝΑΡΗ-ΓΙΑΝΝΑΚΗ

• Α, τι να πούμε. Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ στην πολιτική δεν έχει όριο με την παρούσα Κυβέρνηση. Το σίριαλ των μαλλιοτραβηγμάτων των καλοχτενισμένων κυριών συνεχίσθηκε με επεισόδιο στην Επιτροπή Υγείας της Βουλής. Λες και έβλεπες επεισόδιο από τις «ιστορίες του χωρκού» και τους ομηρικούς καβγάδες των γυναικών για το κακό ψήσιμο του τταβά και των υλικών που προσέφερε η μια στην άλλη. Το κυριότερο είναι όμως Πρόεδρε της Δημοκρατίας ότι η Υπουργός Υγείας ΠΟΠΗ ΚΑΝΑΡΗ και η Γενική Διευθύντρια ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ συνέχισαν την ΔΙΕΛΚΥΣΤΙΝΔΑ τους παρά τις υποσχέσεις που ΣΑΣ έδωσαν ότι θα ειρηνεύσουν. Ωστόσο, διαφαίνεται ότι η ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΗ ΛΥΣΗ που έδωσες και η ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ σου στοίχισαν ανυπερθέτως. Και ΡΕΖΙΛΕΨΑΝ την Κυβέρνηση σου.

• Κάθονταν οι δυο κυρίες σε απόσταση 10 μέτρων και διέλυσαν το πρωτόκολλο που επιβάλει ότι Υπουργός και Γ. Διευθυντής είναι ΟΜΑΔΑ κάθονται δίπλα - δίπλα για σημειολογικούς λόγους, ενώ δεν αντάλλαξαν ούτε καλημέρα, ούτε ματιά. Η κάθε μία έριχνε ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ στην άλλη και εκμεταλλευόμενη και την ανοχή των βουλευτών, ΚΑΤΕΔΕΙΞΑΝ ότι λειτουργούν δυο κλίκες στο Υπουργείο Υγείας ή αν θέλετε έχουμε δυο Υπουργεία. Κι όλα αυτά για μείζον θέμα, όπως η μεταφορά ασθενών στο εξωτερικό, που μπορούσε να επιλυθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αν φυσικά συνεργάζονταν. Αχ ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ μου κι αυτή η πρακτική να κρύβεις τα πάντα κάτω από το χαλί και σιωπάτε να περάσουμε μέχρι παρακάτω, χωρίς να κατεβάζεις τον ΑΝΑΠΕΠΤΑΜΕΝΟ ΠΕΛΕΚΥ (ε, μα θα πάθεις τενοντίτιδα κρατώντας τον συνέχεια στα ύψη) προκαλεί σωρεία προβλημάτων.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Προσέξετε όμως και την πολιτική ανωμαλία που προέκυψε από την συζήτηση περί της μεταφοράς της αρμοδιότητας για τους επιδοτούμενους ασθενείς και μετάβασης τους στο εξωτερικό, από την συνεδρία. Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΣΣΩΜΗ και ΟΜΟΘΥΜΗ ήτοι ΔΗΣΥ (ε, τι είναι;)- ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ- ΕΔΕΚ , αλλά και το ΕΛΑΜ ΤΑΧΘΗΚΑΝ υπέρ της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ, ενώ το ΑΚΕΛ με τον φωνασκούντα ΓΙΩΡΓΟ ΛΟΥΚΑΙΔΗ αναφανδόν υπέρ της ΠΟΠΗΣ ΚΑΝΑΡΗ, που ειρήσθω εν παρόδω διορίστηκε με εισήγηση του ΔΗΚΟ και ιδιαίτερα της βασιλομήτορος Φωτεινής Παπαδοπούλου. ΑΧΤΑΡΜΑΣ Πρόεδρε μου, αχταρμάς η κατάσταση.

• ΥΓ: Για όσους θεωρούν – ενδεχομένως και ο ΝΙΚΑΡΟΣ- ότι η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ είναι το καλό ξανθό κοριτσάκι να τους πληροφορήσουμε όπως μας μεταφέρετε από την ΞΥΠ Τρούλλων, ότι δεν είναι αυτή που φαίνεται, με ότι αυτό συνεπάγεται… Τα χάπια μου τα Τρουλιώτικα.

• ΥΓ: Ο Γενικός Ελεγκτής ας μην κάνει τον ντεντέκτιβ και να λέει ότι πίσω από τον λογαριασμό ΤΖΟ ΛΟ κρύβεται πολιτικός, επειδή έχει διαφορές με κάποιους εξ αυτών. Ας αφήσει την έρευνα στους ειδήμονες, όπως την ΞΥΠ. Μπορεί οι πολιτικοί να είναι χορηγοί αλλά σίγουρα όχι συγγραφείς του Τζο ΛΟ…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση