ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδεύουμε προς μνημόνιο; Όργιο κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος

Ανεύθυνοι συνδικαλιστές - κόμματα και η Κυβέρνηση που σε όλους λέει ΝΑΙ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΩΝ – ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΝ αναφώνησε ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στην προεκλογική εκστρατεία το 2009 και την επόμενη χρονιά όταν έγινε Πρωθυπουργός, έβαλε την Ελλάδα στον φαύλο κύκλο των μνημονίων. Αν και διαφορετικές οι συνθήκες με άλλους πρωταγωνιστές, εντούτοις οι παράλληλοι βίοι των Κυβερνήσεων Ελλάδας - Κύπρου, όπου τα κόμματα έχουν μοναδικό ρόλο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων μερίδας φωνασκούντων πολιτών, κατά προτίμηση δημοσίων υπαλλήλων και ενίοτε συγκεκριμένων μεγαλοεπιχειρηματιών – χορηγών τους, κατατείνουν σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ όργιο κατασπατάλησης, που φθάνει στα όρια της ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗΣ του δημοσίου χρήματος. Κι αν για τα υπόλοιπα οι όποιες ΑΣΤΟΧΙΕΣ της Κυβέρνησης λαμβάνονται επιδερμικά υπόψη, η συνέχιση των οργίων με τα λεφτά των μακάκων φορολογουμένων που καθημερινά παρακολουθούμε να διαδραματίζεται στη δημόσια σφαίρα, δεν σταματήσει ΠΑΡΑΥΤΑ, τότε ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ και ΜΑΚΗΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ θα γραφτούν στην ιστορία ως οι άνθρωποι που μας ξαναέφεραν την τρόικα και τα μνημόνια.

ΕΥΝΟΙΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΑΣΥΔΥ

Όπως επισημάναμε προ ημερών η Κυβέρνηση ΝικΧρι μπορεί να χαρακτηρισθεί η διακυβέρνηση του ΝΑΙ. Σε όλους συγκατανεύεται, στους πάντες υπόσχεται και επειδή λόγω κουλτούρας που αποκτήθηκε από την δημοσιοϋπαλληλική ιδιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας, επιδεικνύεται μια άνευ προηγουμένου ΕΥΝΟΙΑ προς την εν λόγω τάξη. Κι αν ο Γενικός Γραμματέας της ΠΑΣΥΔΥ ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ , θέλει να εξυπηρετήσει τα συνδικαλιστικά του συμφέροντα, απαιτώντας για τους πελάτες του χρήμα , προαγωγές, θέσεις για να πάρει και το ανάλογο χειροκρότημα, να γνωρίζει ότι κι αυτός έχει – όπως η πλειοψηφία των συνδικαλιστών – τις δικές τους ΑΣΗΚΩΤΕΣ ευθύνες. Αν ξέχασαν οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι θα πρέπει να είναι οι πρώτοι που πρέπει να αντιδρούν στην διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και να μην αρκούνται στις πρόσκαιρες απολαύσεις των λίγων Ευρώ που θα πάρουν έξτρα (μέσω ΑΤΑ ή άλλων προσαυξήσεων και προαγωγών) είναι αυτοί που θα σηκώσουν το βάρος από ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Ξέχασαν φαίνεται τις περικοπές στους μισθούς. Δεν αντιλαμβάνεστε ότι ιδιωτικός τομέας δεν υπάρχει, αφού η πλειοψηφία των εργαζομένων έμεινε στάσιμη στα 1000 - 1500 ευρώ, οπόταν οι δημόσιοι υπάλληλοι θα είναι και πάλι ο ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ.

ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ

Αν δε κάποιος κοιτάξει τα νούμερα με τους εκπαιδευτικούς στα σχολεία και τις δαπάνες για την παιδεία πραγματικά θα ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ. Κατάφεραν οι συνδικαλιστές ΠΟΕΔ - ΟΕΛΜΕΚ - ΟΛΤΕΚ που ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ και ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ Υπουργούς παιδείας να ΚΑΡΠΟΥΝΤΑΙ, 1.6 δισεκατομμύρια Ευρώ εκ των οποίων το 95% πάει στους μισθούς... Προσέξτε. Για ένα εκπαιδευτικό αντιστοιχούν 8 μαθητές. Δηλαδή θα έπρεπε να είχαμε ΞΕΦΤΕΡΙΑ μαθητές και εκπαιδευτικούς που να αναβαθμίζουν την παιδεία στα ύψη. Δυστυχώς όμως οι διεθνείς μετρήσεις, αλλά και η καθημερινότητα βοά, αφού τα αποτελέσματα είναι δυσανάλογα. Διαμαρτύρονται δε και θέλουν νέες θέσεις (ζητούν άλλες 2800 μόνιμες θέσεις με την συμπαράσταση των καταστροφέων – κομμάτων), προαγωγές και τα πάντα στην εντέλεια, ενώ η απόδοση τους καταμετρείται με αρνητικό πρόσημο.

Άστε που την μοναδική μέθοδο ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ που ήταν οι εξετάσεις τετραμήνων, την ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ με την συνδρομή των κομμάτων και των αχάπαρων Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης, χρησιμοποιώντας δε και τους μαθητές και τους παραπλανημένους γονείς, ότι τα παιδιά πιέζονται με πολλές εξετάσεις. Οι ίδιοι γονείς που βλέποντας το ΜΠΑΧΑΛΟ στην δημόσια παιδεία παίρνουν ΠΛΕΟΝ τα παιδιά τους στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ και σε λίγα χρόνια στα δημόσια σχολεία θα πηγαίνουν ΜΟΝΟ τα παιδιά των μεταναστών και ορισμένα φτωχά Ελληνόπουλα ώστε να επέλθει και στην παιδεία ο ΚΑΘΕΤΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ. Κι όμως η ΚΑΤΑΦΕΡΤΖΟΥ Υπουργός Παιδείας ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ έπεισε και τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ότι το κυριότερο πρόβλημα των σχολείων είναι τα κλιματιστικά… Α, και για να μην σας κοροϊδεύουν. Την εκπαιδευτική πολιτική, την διοίκηση των σχολείων και εν γένει την παιδεία την ΕΛΕΓΧΟΥΝ οι δάσκαλοι - καθηγητές που είναι ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ στο Υπ. Παιδείας (300 τον αριθμό οι οποίοι δεν διδάσκουν. Όπως να βάλεις δημοσιογράφο να κάνει τον κομμωτή). Απλώς εκεί παίρνουν τίτλους και ονομάζονται παραπλανητικά… δήθεν λειτουργοί. Το ΚΑΡΤΕΛ των εκπαιδευτικών οργανώσεων επιβλήθηκε και στον διορισμό του επικεφαλής πολιτικού προϊσταμένου και διόρισε δασκάλα… μην τους ξεφεύγει κάτι…

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ - ΓΕΣΥ - ΡΙΚ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΡΉΜΑ

Αμ, στα πανεπιστήμια; 345 εκατομμύρια τον χρόνο δίνονται και συνεχώς θέλουν και ζητούν επισταμένα οι σοφοί της κοινωνίας, που κλεισμένοι στα πανεπιστήμια, αρπάζουν ΔΥΣΘΕΏΡΗΤΟΥΣ μισθούς και εμφανίζονται σαν θεοί που μας νουθετούν και πρέπει να τους πληρώνουμε και να σκάζουμε, γιατί δεν ξέρουμε τίποτε.

Η πλάκα με την Πυροσβεστική ΑΠΟΤΥΠΏΝΕΙ εν πολλοίς και το ΟΡΓΙΟ της σπατάλης του δημοσίου χρήματος. Επειδή κάποιος κύριος ήθελε να το παίξει αρχιστράτηγος και να έχει τον δικό του στρατό δημιούργησε η Κυβέρνηση δυο σώματα πυρόσβεσης. Λες και είμαστε στον Καναδά με τεράστια έκτασης δάση και έπρεπε ο Διευθυντής του Τμήματος δασών να είναι υπεύθυνος για τις φωτιές στα δάση. Και υπάρχει και η Πυροσβεστική με τον αρχιπύραρχο της (εγερτήριο ΝΙΚΟ ΛΟΓΓΙΝΕ) για να σβήνει φωτιές σε επιλεκτικούς χώρους. Σε πολυκατοικίες στην παλιά Λευκωσία. Κι όμως αν δεν το χωράει ο νους σας είναι πραγματικότητα. Το Κυπριστάν διαθέτει ΔΥΟ πυροσβεστικά σώματα, με οργάνωση και δομή και φυσικά, αρκετό προσωπικό. Και επικεφαλής της πυρόσβεσης έβαλαν ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ. Ε, μα τον κορυφαίο, αλλά στο αντικείμενο του όχι για φωτιές, Γ. Διευθυντή του Υπ. Γεωργίας ΑΝΤΡΕΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ. Όχι για να συντονίζει τα περί φωτιών , αλλά να ηρεμεί τους ευέξαπτους ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και πυροσβέστες σε ποιον ανήκει η ευθύνη για σβήσιμο των φωτιών… Τα χάπια μου τα πυροσβεστικά.

Να πούμε για το ΓΕΣΥ που οι γιατροί μυρίστηκαν χρήμα και σαν ΟΡΝΕΑ τρέχουν να ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ; Εφευρίσκουν χιλιάδες τρόπους και μεθόδους για να παίρνουν περισσότερα ωσάν και θέλουν να μας ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ γιατί εφαρμόστηκε Γενικό σύστημα υγείας και ελέγχεται η φοροδιαφυγή τους.

Να αναφέρουμε για τα εκατομμύρια που δίνονται σε ιδιωτική εταιρεία λεωφορείων για να διακινούνται οι αλλοδαποί με το δήθεν πρόσχημα ότι θα αυξηθούν οι Ευρωττοπουζοκυπραίοι που θα διακινούνται μέσω δημοσίων μεταφορών. Έριξαν και την αγγλικούρα του park and ride και δήθεν κάνει έργο ο Υπουργός Συγκοινωνιών ΑΛΕΞΗΣ ΒΑΦΕΑΔΗΣ και οι συνοδοιπόροι του. Παραμύθια διαφανοκέφαλε ΑλεΒα , κάνε κάτι με την κίνηση στους δρόμους και άσε τα μουσκουρούθκια και τα πεταμένα χρήματα.

Α, έχουμε και το κρατικό κανάλι το ΡΙΚ που δίνονται 35 εκατομμύρια Ευρώ για αν αρπάζει μια κάστα ευνοούμενων κι ενώ το συνολικό κόστος του ιδρύματος αντιστοιχεί με όσα σπαταλούν ΜΑΖΙ όλα τα υπόλοιπα κανάλια. Και ποιότητα μηδέν.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ε, δεν μας παίρνει ο χώρος για να καταγράψουμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ το όργιο διασπάθισης και κλοπής του χρήματος. Φυσικά επαναλαμβάνουμε . Την ΠΡΩΤΙΣΤΗ ΕΥΘΥΝΗ και την ιστορία την γράφει η Κυβέρνηση. Αν δεν μπορεί να λέει ΟΧΙ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε όσους ΑΠΑΙΤΟΥΝ, αυτός θα γραφτεί στην ιστορία με τα πεπραγμένα του. Τα δε κόμματα ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ επί χρόνια από τους πολίτες, κυρίως για αυτή την ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ τους. Να προωθούν συμφέροντα όσων ΦΩΝΑΖΟΥΝ και έχουν προσβάσεις. Εξ ου και η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ των ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ θα συνεχιστεί με τον μοναδικό τρόπο που τους ΤΣΟΥΖΕΙ. Να μειώνεται η δύναμη τους. Αυτοί όμως πιστεύουν ότι με το ΡΟΥΣΦΕΤΙ θα επιβιώσουν. Άστε που ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ κι αυτοί και η Κυβέρνηση τα δικαιώματα όλων των «άφωνων» πολιτών που ταλαιπωρούνται καθημερινά και βασανίζονται για να επιβιώσουν. Τα υπόλοιπα είναι ΦΟΥΜΑΡΑ. ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΣΟΝΟΥΠΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση