ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αννίτα: Καλεί Αβέρωφ - Πετρίδη στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ

Συμμετοχή στο Εθνικό Συμβούλιο ζητεί ο Φούλλης - Συνωστισμός υποψηφίων σε Αραδίππου - Δρομολαξιά

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΝΙΤΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΡΟΥΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

• Ανατρεπτική κίνηση που ενδεχομένως να αλλάξει τον γαλάζιο ρουν της ιστορίας του ΔΗΣΥ, σχεδιάζει η Πρόεδρος του κόμματος ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, η οποία καθημερινά εργάζεται πυρετωδώς να εδραιωθεί στο κόμμα, να αποσείσει τις παθογένειες και να ρίξει στην θάλασσα τους κροκόδειλους που περιτριγυρίζουν την Πινδάρου. Έτσι και στα πλαίσια των προσπαθειών της για να επιτευχθεί ΕΝΟΤΗΤΑ στο κόμμα, η Αννίτα Δ. και το κονκλάβιο της- σύμφωνα με τον ταγματάρχη ειδικών αποστολών , πράκτορα της ΞΥΠ - ετοιμάζει ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΗ πρόταση προς τους ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΕΤΡΙΔΗ , έτσι ώστε να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος στις Ευρωεκλογές. Αν και αρχή της στήλης, θα επιζητήσουμε τα χάπια μας τα Τρουλλιώτικα.

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΘΑΜΩΝΕΣ

• Λοιπόν ο σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι αρχικές σκέψεις της ηγεσίας για να μπουν στο ευρωψηφοδέλτιο ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και ο τέως υπουργός Οικονομικών, φαίνεται να αποκτούν αρκετούς θιασώτες, πλην ενδεχομένως όσων εποφθαλμιούσαν να διεκδικήσουν θέση στον παράδεισο των Βρυξελλών . Και για να οριοθετήσουμε τον παράδεισο, οι ευρωβουλευτές παίρνουν αφειδώλευτο χρήμα( 14 χιλιαδούλες τον μήνα)- δόξα- γνωριμίες με τους διαμορφωτές των πολιτικών που επηρεάζουν τις ζωές των ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ,- φιλοξενίες και χουβαρνταλίκια ψηφοφόρων με λεφτά των μακάκων Ευρωττόπουζων πολιτών, χωρίς συνάμα να χρειάζονται ρουσφέτι, τρέξιμο γάμους - κηδείες βαφτίσια και όσα υποφέρουν οι Κύπριοι βουλευτές για το ξεροκόμματο (συγνώμη για την πρόκληση) των τεσσεράμισι χιλιάδων Ευρώ τον μήνα..

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΦΟΥΛΗΣ - ΠΕΤΡΙΔΗΣ

• Επισημαίνοντας ότι οι βολιδοσκοπήσεις προς ΦΟΥΛΛΗ - ΠΕΤΡΙΔΗ δεν ήταν ιδιαίτερα αποδοτικές και ευοίωνες, εντούτοις η ηγεσία Αννίτας Δ. – Δίπλαρου και λοιπών, θα επιμένει να τους πείσει, αφού πέραν των άλλων θα ενισχύσει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ το ψηφοδέλτιο και θα ελκύσει όλων των ειδών τους ψηφοφόρους του κατατεμαχισμένου (σε Πινδάρου- Προεδρικού- Φουλλικού- ΝΙΚΑΡΙου) ΔΗΣΥ. Οι προβληματισμοί των ΑΝ και ΚωΠε είναι έντονοι και εκφράστηκαν προς τους αγγελιαφόρους της γαλάζιας πολυκατοικίας, αλλά θα δοθεί χρόνος και χώρος στα δυο σημαίνοντα στελέχη να ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους και το τοπίο. Όπως λένε και οι ψυχολόγοι, οι δεύτερες σκέψεις είναι ενίοτε και σοφότερες. Έτσι και οι δυο τέως θα προβούν στην αναγκαία ενδοσκόπηση και συνάμα - καταιγίδα ιδεών (καλά εμείς είμαστε χωρκάτες δεν έχουμε τις γνώσεις της Πρωθυπουργού ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΙΚΗ να το αποκαλέσουμε brainstorming) και θα απαντήσουν στην πρόκληση οσονούπω, με την Πρόεδρο Αννίτα Δ. να μην βιάζεται να προβεί σε ανακοινώσεις. Είδατε ρε τι ιδέες κατεβάζει αυτό το κεφαλάκι; Όπως λέει και κάποιος εκ Τρούλων, που την γνωρίζει παιδιόθεν και μας το μετέφερε πράκτορας της ΞΥΠ και καθημερινά τείνουμε να το εμπεδώσουμε: « Δεν είναι αυτή που νομίζετε…»

ΘΕΛΕΙ SEASON TICKET ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΑΒΕΡΩΦ Ν.

• Κατά τ’ άλλα να επισημάνουμε ότι ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ άρχισε γύρο διαβουλεύσεων με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και πρέσβεις ξένων χωρών με κωδικό νέες ιδέες για Κυπριακό και διπλωματική αντεπίθεση. Καλώς. Ωστόσο, η ΞΥΠ δια κορυφαίου πράκτορα μας ενημερώνει ότι ο ΦΟΥΛΛΗΣ επιθυμεί όπως συμμετέχει στο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ως εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, αφού η ΑνΔη έχει season ticket λόγω και του θώκου της Προέδρου της Βουλής, ενώ και ο ΝΙΚΑΡΟΣ έχει το δικό του εισιτήριο διαρκείας ως τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αντιλαμβάνεστε ότι κάτι τέτοιο απαιτεί χειρουργικές κινήσεις, αφού θα ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ αρκετοί στον ΔΗΣΥ, όπως οι δικαιούχοι που είναι εκλελεγμένοι, αλλά φυσικά και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ. Δύσκολο εγχείρημα για την Αννιτούλα μας , αλλά τα πάντα είναι στο πολιτικό παιχνίδι. Ενδεχομένως να είναι αλληλένδετα τα δυο θέματα, ήτοι υποψηφιότητα Φούλλη στις ευρωεκλογές και συμμετοχή στο Εθνικό Συμβούλιο. Τα χάπια μου που την Αρκάκα…

• Α, να σας ενημερώσουμε ότι νέα εκπρόσωπος τύπου της Βουλής αναλαμβάνει οσονούπω η δημοσιογράφος ΜΑΝΙΑΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ, μέχρι πρότινος ανταποκρίτρια ΕΡΤ- ΑΠΕ στο Κυπριστάν. Το ξανθό μαλλί κατέκτησε τα άνω δώματα του Ναού της Δημοκρατίας.

• Να ρίξουμε και ορισμένες πιστολιές στα γρήγορα, δίνοντας και θέματα στους αντιγραφείς δημοσιογράφους να κάνουν τα ρεπορτάζ τους έστω και αν ο ναρκισσισμός τους δεν τους αφήνει να αναφέρουν την πηγή. Κανένα πρόβλημα , αλλά το λέμε επειδή ζητούμε ως λειτουργοί του τύπου από αξιωματούχους με θέσεις να τηρούν την δεοντολογία , αλλά κανείς δημοσιογράφος δεν την εφαρμόζει. Υγεία και καλή δύναμη .

ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΣΕ ΛΑΡΝΑΚΑ - ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑ

• Ναι τι είπαμε; Φαίνεται ότι στην επαρχία Λάρνακας οι διεργασίες για τις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης βρίσκονται στο απόγειο με τους τοπικούς παράγοντες να επιχειρούν να συμπήξουν συμμαχίες με οποιονδήποτε στηρίζει τον ημέτερο. Δεν είμαστε σίγουροι αν θα ισχύσει η συνεργασία των 3 ΔΗ ( ΔΗΣΥ- ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ) σε απόλυτο βαθμό , παρά θα υπερισχύσουν οι προσωπικές ατζέντες και κάποιοι δραστήριοι βουλευτές της επαρχίας, που κινούν τα νήματα με ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ, μετά ψαριού και κρεατικών ( παμφάγοι οι Σκαλιώτες) οπόταν και σας δίνουμε τα τελευταία νέα. Στον Δήμο Αραδίππου φαίνεται ότι ο Αντιδήμαρχος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΡΤΟΥ ( ΔΗΣΥ) θα καταλάβει το αξίωμα με ευρεία συμμαχία, πλην ΑΚΕΛ, ενώ για Αντιδημαρχία θα προταθεί ο ΜΑΡΙΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ( ΔΗΚΟ) και η ΕΔΕΚ θα πάρει την Προεδρία της Σχολικής Εφορείας. Τι; Ε, να ρε Ευρωττοπουζοκυπραίοι τι έκαναν την ούτω καλούμενη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης. Για να έχουν θέσεις να μοιραστούν τα κόμματα. Κι εσείς να πληρώνετε περισσότερα…

• Για την Προεδρία του Επαρχιακού Συμβουλίου προτείνεται ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ( ΔΗΚΟ – Απολλωνίστας) αν και ενδιαφέρεται και ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (Πρόεδρος ΟΑΥ- κάποιοι τον θέλουν να είναι υποψήφιος για Δημαρχεία) ενώ πρόβλημα θα έχει ο ΔΗΣΥ, αφού ο νυν Δήμαρχος Αραδίππου ΕΥΑΓΓΓΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ θέλει να γίνει κι αυτός περιφερειάρχης, διαφορετικά θα προκαλέσει αναστάτωση.

• Για τον Δήμο Δρομολαξιάς- Μενεού ο νυν Δήμαρχος ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ( ΑΚΕΛ) θα έχει αντιπάλους τους ΝΙΚΟ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ( Κίτι- Τερσεφάνου ετοιμάζουν αντεπίθεση για να καταλάβουν τον Δήμο)- ΓΕΩΡΓΙΟ ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ. Για να δούμε τι θα αποφέρει ο πόλεμος των Δήμων.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Εμείς στείλαμε τα χαιρετίσματα μας στους κροκόδειλους της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας και στην αδίστακτη, ανάλγητη ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, μέσω του κεντρικού τραπεζίτη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ. Όταν τους παραλληλίσαμε σαν κροκόδειλους τους ταγούς της ΕΚΤ σε συνομιλία του Διοικητή της ΞΥΠ με τον Ηροδότου, που ανεβάζουν συνεχώς τα επιτόκια για να φτωχοποιήσουν τους ευρωπαίους πολίτες, κάποιοι αντέδρασαν. Όπως και η εκπρόσωπος της Ε.Ε στο Κυπριστάν ΜΥΡΤΩ ΖΑΜΠΑΡΤΑ, που περιφέρθηκε τα κανάλια για να μας πείσει ότι δεν φταίει η Λαγκάρντ, η Φον ντερ Λάιεν και οι άλλοι δήθεν Ευρωπαίοι ηγέτες για την μιζέρια, την φτώχεια και τον βασανισμό των πολιτών. Δηλαδή τι μας πουλάτε Μυρτούλα; Ότι μας κάνατε πολιτισμένους εμάς τους Ευρωττοπουζοκυπραίους και πρέπει να πληρώνουμε το τίμημα; Προφανώς και για τα αρπάζετε όλοι στις Βρυξέλλες και αλλού και να μας το παίζετε από καθέδρας σωτήρες και τιμητές, υποδεικνύοντας μας σαν δάσκαλοι τα λάθη μας.

• ΥΓ: Οι επιθέσεις σας …τα παράσημα μας. Εμείς δεν μάθαμε να λιβανίζουμε κανένα. Αν θέλετε τέτοιους ψάξτε, υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι.

• ΥΓ: Παρακαλούμε τις συντεχνίες δασκάλων- καθηγητών και η δασκάλα Υπουργός Παιδείας μετά από τα όσα δημοσιοποιήθηκαν ότι το 1/3 του προϋπολογισμού ( δηλαδή όσα παράγουμε εμείς όλοι οι μακάκες φορλογούμενοι) πάνε στην παιδεία με όχι και τόσο καλά μαθησιακά αποτελέσματα να κατέβουν από το βάθρο και να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ για ανόρθωση της μάθησης. ΦΤΑΝΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ …

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση