ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φεύγει πυροβολώντας ο Αρχηγός Αστυνομίας

Πιθανός διάδοχος ο Κωστής Ευσταθίου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΣΤΟ REALITY SHOW ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ

REALITY SHOW κυβερνητικών αποχωρήσεων συνέχεια. Επόμενος που θα αποχωρήσει δια της μεθόδου Χριστοδουλίδη θα είναι ο Αρχηγός Αστυνομίας. Έτσι για να έχει τηλεθέαση το προεδρικό χάπενινγκ θα είναι πιο φαντασμαγορικό, με τον επόμενο που θα αποχωρήσει να προσφέρει κι αυτός το δικό του θέαμα. Προφανώς και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά πρώτον, αλλά και ο Αρχηγός Αστυνομίας, δεν θα άφηναν τις φήμες να οργιάζουν και να πυροβολούνται κατά τέτοιο τρόπο τα σώματα ασφαλείας του κράτους, διαλύοντας την εσωτερική λειτουργία, διαλύοντας την πειθαρχία και αφήνοντας να προκαλούνται συζητήσεις, ψίθυροι και αναπόδραστα συγκρούσεις. Η ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ της Προεδρίας προκαλεί παρενέργειες στην λειτουργία του κράτους. Και προσθέτει στην αλυσίδα των φιάσκο, ακόμη ένα που θα έχει και τις ανάλογες παρενέργειες.

Τα δεδομένα μέχρι στιγμής φανερώνουν και την προχειρότητα που αντιμετωπίζεται η όλη κατάσταση από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, ο οποίος καταδεικνύει ότι θα είναι ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ προς όσους θεωρεί ότι παρεκτρέπονται, αλλά θα τους περνάει προτού τους εκδιώξει, από ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ. Έτσι και στην προκειμένη διατηρεί τον Αρχηγό Αστυνομίας ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ στην θέση του, ενώ στο παρασκήνιο ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΕΙ διάφορους για να τον αντικαταστήσουν. Ωιμέ με ανθρώπους έχετε να κάνετε.

ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Κ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ - ΚΑΙ Ο Β. ΑΡΧΗΓΟΣ ΘΕΜΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ - ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ 

Όσον αφορά τις βολιδοσκοπήσεις να επισημάνουμε ότι στην λίστα (το μαύρο βιβλιαράκι χάθηκε στην μετακόμιση…) του ΝικΧρι μπήκε κάποια στιγμή και ο βουλευτής ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ. Η βολιδοσκόπηση έγινε μέσω τρίτων προσώπων, όπως πληροφορείται ο πράκτορας της ΞΥΠ, με το προσωνύμιο ΚΟΜΑΝΤΟ, αλλά φαίνεται ότι δεν θα καρποφορήσει λόγω άρνησης του βουλευτή. Ποιος φωνάζει από την γαλαρία; Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ; Καλά Πρόεδρε της ΕΔΕΚ θα σε απάλλασσε από τον μπελά και θα έμπαινε στην Βουλή, λιγότερος (μπελάς), ο επιλαχών ΜΑΡΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ (οδοντίατρος στο επάγγελμα-υιός του πρώην Υπ. Δικαιοσύνης Δώρου Θεοδώρου), αλλά ηπιότερος και μπορούσε να ήταν η γέφυρα επανένωσης των ΕΔΕΚιτών.

Τέλος πάντων στον κατάλογο των προταθέντων βρίσκεται σε περίοπτη θέση και ο Βοηθός Αρχηγός ΘΕΜΙΣΤΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ για να μην υπάρχουν αντιδράσεις από αστυνόμους, για ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ (ε, δεν έχει και διαφορά με την αντίστοιχη για γέννες, πάλι θαύμα θα γίνει) επέμβαση. Σε μια τέτοια περίπτωση και εφόσον θα παρακαμφθεί ο Υπαρχηγός ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, τότε θα ψάχνει και δεύτερο τη τάξει στην Αστυνομία, αφού ο Μήτσος Μήτσου (μπάτσος για να μην τον συγχύζουμε με τον βουλευτή) θα ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ για να μπει στην μάχη για την Δημαρχία Λακατάμειας.

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ

Πάντως, οι πληροφορίες του μπάτσου πράκτορα της ΞΥΠ μας από το περιβάλλον του ήπιου και χαμηλών τόνων Στυλλή του Παπαθεωρή επιμένουν ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ και να απωλέσει μέρος των ωφελημάτων, (με την εκδίωξη παίρνει το σύνολο των δικαιωμάτων), αλλά περιμένει στωικά να αποφασίσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ωστόσο, η διαδικασία ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ του δεν θα είναι και τόσο ομαλή, αφού δεν θα δεχθεί να ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ μετά σιωπής. Ο Αρχηγός Παπαθεοδώρου θα ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ αδιακρίτως και θα αναφερθεί και στην ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ που κινείται στην Αστυνομία με την προστασία κομμάτων και λοιπών αρχηγίσκων και που προκαλεί προβλήματα στο σώμα. Οι βολές κατά ριπάς του Αρχηγού Αστυνομίας θα ΠΛΗΓΩΣΟΥΝ αρκετούς και κυρίως την Προεδρία και τα κόμματα, αφού οι αποκαλύψεις θα τρομάξουν.

ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΣΙΩΠΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ

Προς τούτο δε και για την αποφυγή διαπόμπευσης κομμάτων, Προεδρικού, πέμπτης φάλαγγας, κινείται και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το κονκλάβιο του, φανερό και αόρατο, προς εξομάλυνση της κατάστασης με ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ προς τον Στυλλή του Παπαθεωρή. Ε, όλα είναι θέμα ευαισθησιών. Αν θέλει να ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΕΙ το ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΓΩΜΑΤΟΣ του, που αποκαλύψαμε προ καιρού με την σιωπή του είναι θέμα προσωπικών ευαισθησιών και δικής του αξιολόγησης της έννοιας… ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Ρε μέχρι και ότι ενεργεί υπό τις οδηγίες του ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ του καταλογίζουν. Τα χάπια μου ρε τα Φουλλικά. Ου θα τα παίρνουμε μαζί με τον κουμπάρο του Φούλλη, τον Πρόεδρο της ΚΟΠ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΥΜΑ.

ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΣΙΩΠΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ

Από εκεί και έπειτα η πολιτική προϊσταμένη του Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης ΑΝΝΑ ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ - ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, που θα έπρεπε πρώτη να ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ γιατί ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ καθημερινά ο στενότερος της συνεργάτης ΣΙΩΠΑ ΕΝΟΧΑ, ελπίζοντας ότι θα γλιτώσει. Και καλά οι προκάτοχοι της Υπουργοί, όπως ο αείμνηστος ΚΥΠΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ, ο ΙΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ γιατί ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ για λάθη της Αστυνομίας και για την Κουκκίδου υπάρχει εξαίρεση; Ε, μα αφού όπως γράψαμε αρκετές φορές, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ το πολιτικό σύμπαν για να την σώσουν και να μην την εκδιώξει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Εντάξει ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ σε έπεισαν αλλά την ΤΑΤΣΑ η Προεδρία σου θα την κουβαλά…

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΑΝΤΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - ΑΡΜΕΥΤΗ

Πάμε και στα τεκταινόμενα στην συμπρωτεύουσα, εκεί όπου γίνεται πραγματικός ΧΑΜΟΣ με το παρασκήνιο και τους υποψηφίους. Ήδη η Επαρχιακή Γραμματεία του ΔΗΣΥ Λεμεσού ΔΙΕΜΗΝΥΣΕ στην ηγεσία του κόμματος ότι ΠΡΟΚΡΙΝΟΥΝ για στήριξη υποψηφιότητας για την Δημαρχία τον ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ. Ο οποίος κατά την διάρκεια της θητείας του συμπεριφέρθηκε ως γαλανότερος των γαλάζιων της Λεμεσού και προς τούτο κέρδισε πόντους στους προύχοντες του ΔΗΣΥ. Ακόμη, επιπρόσθετο ατού της υποψηφιότητας ΝικΝικ είναι η στήριξη που τυγχάνει από ΕΔΕΚίτες που στις προηγούμενες εκλογές τάχθηκαν εναντίον του, αφού ο Νικολαίδης παρέβλεψε τις οδηγίες Σιζό και κατήλθε σαν ΑΝΤΑΡΤΗΣ με στήριξη ΔΗΣΥ και κατάφερε να εκλεγεί…

Στην σημερινή συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, όπου θα γίνει ανασκόπηση των πεπραγμένων, θα μεταφερθεί από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο ΕΥΘΥΜΙΟ ΔΙΠΛΑΡΟ η επιθυμία της επαρχιακής Λεμεσού. Έτσι περιπλέκονται τα πράγματα, αφού στο ΔΗΚΟ είχαν προτεραιότητα να διεκδικήσουν τον Δήμο Λεμεσού με τον Δήμαρχο Μέσα Γειτονιάς ΔΩΡΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ σε μια συνεργασία των 3 ΔΗ (ΔΗΣΥ - ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ), αλλά φαίνεται δεν θα ευδοκιμήσει. Ακόμη ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΜΕΥΤΗΣ που προσδοκούσε να πάρει την στήριξη ΔΗΣΥ με την συμπαράσταση και Συναγερμικών που τον συνόδεψαν και σε προσκύνημα στον Ναό της Πινδάρου, όπου συναντήθηκαν με την ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, φαίνεται να μην προκρίνεται από τους γαλάζιους της Λεμεσού… Οπόταν ενδεχομένως ο Αρμεύτης και οι γαλάζιοι που τον στηρίζουν να μετακομίσουν προς το ΑΚΕΛ που ψάχνει τέτοιου είδους αντάρτες…

Για δε την Προεδρία του Επαρχιακού Συμβουλίου Λεμεσού ενδιαφέρονται 4 γαλάζιοι, ήτοι οι ΝΤΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ (εφορειάρχης) – ΟΝΗΣΙΦΟΡΟΣ ΙΟΡΔΑΝΟΥ (ακαδημαικός) - ΛΟΥΚΑΣ ΣΠΑΘΑΡΗΣ (δημοσιογράφος) - ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ (Πρ. Αρχής Λιμένων)

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αγόρια ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ. Ποιος Στέφανος μην ρωτάτε. Ο Κασσελάκης Πρόεδρος του ΣΥΡΖΑ. Θα συναντήσει το αδελφό κόμμα του ΑΚΕΛ και τον κομματικό αδελφό ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Λοιπόν σύντροφοι φορέστε τα ροζ σας σημαιοστολίστε με τα χρώματα του ουράνιου τόξου την κόκκινη πολυκατοικία και υποδεχτείτε τον Στεφ με τον σύντροφο του Τέιλορ αύριο το πρωί... Και μην κρύβεστε. Συμπαθείτε αρκετοί τον Στέφανο και καλά κάνετε να συσφίξετε τις σχέσεις σας… Όλοι μαζί και μην κρύβεστε. Να κάνετε σχέσεις με τον Στέφανο και τον Τέυλορ. Αγαπάνε την Κύπρο. Θα θέλουν μια αγκαλίτσα…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση