ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκρήξεις στο ΔΗΚΟ - Δισυπόστατο Υπ. Παιδείας - Καθηγητές VS δάσκαλοι

Πληρώνουν τα επίχειρα της συγκυβέρνησης – Διχογνωμία Χριστιάνας Ερωτοκρίτου - Π. Λεωνίδου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η 4η ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ

Η διολίσθηση των ποσοστών του κόμματος όπως παρουσιάζονται σε πρόσφατες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, αλλά κυρίως όσες κρύβονται στα πολυτελή ράφια του Πριγκιπάτου, προκάλεσαν ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ στο ΔΗΚΟ και κυρίως εσωκομματική μουρμούρα που φτάνει στα όρια της εσωστρέφειας. Μπορεί να μην μίλησαν για την 4η θέση στον πίνακα κατάταξης των κομμάτων, ευελπιστώντας ότι θα ΑΝΑΚΑΜΨΟΥΝ οσονούπω, αλλά η ΟΔΥΝΗΡΗ πραγματικότητα επί κομματικού εδάφους με το ΕΛΑΜ να τους προσπερνά και όπως λέγεται και στην καθομιλουμένη «να τους παίζει και πουρού», παραπέμπει σε πρωτόγνωρη για το ΔΗΚΟ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ, που θα δυσκολέψει αφάνταστα το κόμμα στις διπλές εκλογές του Ιουνίου 2024.

Οι παροικούντες στο κονκλάβιο του ΔΗΚΟ και στην πολύχρωμη πολυκατοικία της Γρίβα - Διγενή, καθώς και οι διαβάτες στο Πριγκιπάτο ντε λα Στρακκέ, ανέμεναν ως φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων με το μονοψήφιο ποσοστό, αφού κυριολεκτικά μετά τις Προεδρικές εκλογές στο κόμμα επικρατεί ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ και πρωτοφανής ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Οπόταν σύμφωνα και με τον ανεμογάμη πράκτορα της ΞΥΠ, που διαχειρίζεται τις πληροφορίες σε ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ, είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρξει απόσταση μεταξύ ηγεσίας και ψηφοφόρων, ενώ η ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ επεκτάθηκε και στα ψηλά δώματα με απροσδιόριστες συνέπειες.

Η ΑΦΕΙΔΩΛΕΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΚΟικούς

Ενδεχομένως το ΔΗΚΟ και ο Πρίγκιπας να πληρώνουν τα επίχειρα της αφειδώλευτης συμμετοχής και στήριξης της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, όπου συμπαρίστανται αναφανδόν, χωρίς να τυγχάνουν - τουλάχιστο σε επίπεδο διορισμών - των ανάλογων ΑΝΤΙΔΩΡΩΝ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα που υπερτόνιζαν οι ΔΗΚΟικοί ήταν η εξαγγελία του Προέδρου Χριστοδουλίδη να διορίσει ως Αναπληρωτή Κυβερνητικό εκπρόσωπο τον δημοσιογράφο ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (καλές επιτυχίες φίλε και πρόσεχε τους κροκόδειλους που περιδιαβάζουν ανεξέλεγκτοι στον λόφο) αντί της ημετέρας τους επίσης δημοσιογράφου ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΟΥ. Όπως λένε οι ΔΗΚΟικοί τρώμε εμείς τα γρονθοκοπήματα για να παίρνουν τις θέσεις οι Συναγερμικοί…

ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΤΟ Νο 2 ΚΑΙ Νο 3 του ΔΗΚΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Πάντως ο ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ στο ΔΗΚΟ διαφάνηκε χθες και στο ψηλότερο επίπεδο, αφού ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ δημόσια, προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού, κόκκινων - γαλάζιων - μαύρων, το Νο 2 με το Νο 3 του κόμματος, ήτοι η Αναπληρωτής Πρόεδρος ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΠΑΝΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ, σε σχέση με την πρόταση νόμου περί κοινοβουλευτικού ελέγχου Υπουργών - Γ. Εισαγγελέα και άλλων πολιτειακών αξιωματούχων. Η ΧριΕρω συντάχθηκε με την πρόταση νόμου βουλευτών του ΑΚΕΛ - Οικολόγων - Κ. Ευσταθίου και συνέπλευσε με τον βουλευτή του κόμματος της αριστεράς ΑΡΙΣΤΟ ΔΑΜΙΑΝΟΥ, ο οποίος είχε έντονο λεκτικό καβγά με τον εκ Πάχνας ορμώμενο Λεωνίδου. Ο μεν Δαμιανού, υποστήριζε λύσεις βάσει του Αγγλικού δικαίου και των Λόρδων, ενώ ο Λεωνίδου θεωρούσε ότι οι Ελλαδίτες συνταγματολόγοι είναι υπέρτεροι και θα πρέπει να τους ακολουθήσουμε. Η ανταλλαγή πυρών εξετράπη με τον ΔΗΚΟικό βουλευτή να αναφέρει ότι ρίχνει το επίπεδο ο κ. Δαμιανού, και τον ΑΚΕΛικό βουλευτή να του απαντάει ότι παραφέρεται, κολοκυνθίζει και είναι εκτός εαυτού.

ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑΤΟ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ Π. ΤΟ Ε.Γ ΣΥΝΕΡΕΧΕΤΑΙ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ

Ενδεχομένως η αντίδραση Λεωνίδου να σχετίζεται και με την απουσία συμπαράστασης από την παριστάμενη συναγωνίστρια του, της οποίας η σιγή φαίνεται να τον ενόχλησε… Πάραυτα επενέβη στην διαλεύκανση της υπόθεσης ο ανεμογάμης πράκτορας της ΞΥΠ, για να μας επισημάνει ότι οι λόγοι της ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ μεταξύ των ηγετικών στελεχών του ΔΗΚΟ, έγκειται στο γεγονός ότι αφενός ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ κλείστηκε στο Πριγκιπάτο και απέχει γενικώς ασχολούμενος με επί μέρους θέματα όπως η ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΣΤΗΡΙΞΗ της υπουργού Δικαιοσύνης Δημόσιας τάξης ΑΝΝΑΣ ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ (με τέτοια πρωτόγνωρη Πριγκιπική στοργή που δέχεται το κορίτσι, πως θα της επιρρίψει ευθύνες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης;) με αποτέλεσμα να προκαλούνται θέματα ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ και το κόμμα να παρουσιάζει όψη διαδήλωσης υπό διάλυση…

Αφετέρου δε και προσδιορίζοντας την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ του Πρίγκιπα, επισημαίνουν το χαρακτηριστικό παράδειγμα, ότι το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ που εξελέγη προ εξαμήνου συνήλθε ΜΟΝΟ δυο φορές και αυτές μεταξύ αστεϊσμών και φληναφημάτων… Προφανώς και σοβαρά κόμματα ακόμη και το ομόσταβλο τους κεντρώο κόμμα στο Τζιμπουτί (Ρουσφετική Ένωση Πρίγκιπα ΑΝανακατεμένων Ιδεολόγων, άλλως ΡΕΠΑΝΙ ονομάζεται) συνέρχεται συχνότερα όταν έχει να προετοιμαστεί για διπλές εκλογές.

Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙΑ

Ουάου. Η ΥΠΟΒΟΣΚΟΥΣΑ διαμάχη δασκάλων και καθηγητών η οποία υφέρπει στις σχέσεις των εκπαιδευτικών, εμφανίζεται κατά καιρούς, για να καταδειχτεί ότι τους χωρίζει απόσταση, αλλά τους ενώνουν ΜΟΝΟ τα συνδικαλιστικά θέματα και οι απαιτήσεις. Αν και δεν ομολογείται παρά μένει σαν ΚΡΥΦΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ, κάτι σαν τα μυστήρια των σειρών μυθοπλασίας που επεξηγούν την στάση του δολοφόνου παραπέμποντας σε καλά κρυμμένα ψυχικά μυστικά, οι καθηγητές θεωρούν ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟΥΣ τους δασκάλους και επιμένουν ότι το έργο τους είναι ευκολότερο, έχοντας να διαχειριστούν τους μικρούς μαθητές, ενώ αυτοί με τους μεγαλύτερους μαθητές και την σωρεία κοινωνικών προβλημάτων έχουν να αντιμετωπίσουν ζούγκλα, ενώ αμείβονται εξίσου.

Και αίφνης όπως όλα τα απωθημένα που είναι καλά κρυμμένα στις γωνιές της ψυχής των ανθρώπων εμφανίστηκαν χθες με εκατέρωθεν βολές από τους εκπροσώπους τους, που στελεχώνουν το Υπουργείο Παιδείας ονομαζόμενοι λετουργοί (ωσάν και το σύνδρομο της έδρας σε εγκαταλείπει ποτέ) και προφανώς χαράσσουν την εκπαιδευτική πολιτική, ασχέτως αν ΠΟΕΔ - ΟΕΛΜΕΚ αποποιούνται του ρόλου των μελών τους και απλώς κριτικάρουν εκ του ασφαλούς. Λοιπόν, διαφάνηκε στην χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, το ΔΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟ Υπουργείο Παιδείας και η κουλτούρα που επιχειρεί να εμφυσήσει η καταφερτζού ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, που θέλει να λέει σε όλους ΝΑΙ μέχρι νεωτέρας. Τώρα, αν Α’ λειτουργός Μέσης Εκπαίδευσης του Υπ. Παιδείας ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΕΛΛΟΣ (πάλαι ποτέ εκπρόσωπος τύπου), που στο θέμα που εγέρθηκε για την ανάληψη από τους γυμναστές του σχετικού μαθήματος στα δημοτικά σχολεία, επικαλούμενος του παραδείγματος ότι δασκάλες μετέχουν σε γυμναστικές ασκήσεις με τακούνια, είχε στο μυαλό του την Υπ.Παιδείας πρώην δασκάλα ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Φανταστήκατε την Υπ. Παιδείας με τακούνια να επιδεικνύει στα παιδιά το παρασύνθημα πάρτε κάμψεις και να παίζει μπάσκετ; Ο Αντωνέλλος, επέμενε ότι υπάρχουν ακατάλληλοι δάσκαλοι που επιδίδονται στο αξιοπρόσεκτο μάθημα της γυμναστικής των παιδιών, για να επιφέρει την οργή του συναδέλφου του, στο πιο πάνω όροφο του Υπουργείου, του Α’ λειτουργού Δημοτικής εκπαίδευσης ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΛΛΟΥΡΙΔΗ (δεν μπορούν να επικοινωνήσουν εσωτερικά στο Υπ. Παιδείας;), ο οποίος θεωρεί ότι οι δάσκαλοι είναι οι κορυφαίοι γυμναστές και ότι ήθελε προκύψει. Αυτή είναι η σύμπνοια που επέφερε η παρουσία της Αθηνούλας μας στο Υπ. Παιδείας.

Ο καθένας να διατυπώνει διαφορετική άποψη και τελικά να διαφαίνεται ότι και στο Υπουργείο Παιδείας ισχύει, όπως και γενικότερα στην Κυβέρνηση και τα Υπουργεία, ότι ο καθένας λέει ότι του κατέβει και όπως γουστάρει, ενώ ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ και η ενιαία πολιτική και κυρίως ομοψυχία των ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ λειτουργών του κράτους ,δίνει την θέση του στο τρίπτυχο που καθιέρωσε η στήλη: ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ - ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ – ΕΓΩΙΣΜΟΣ. Κι εσείς περιμένετε να μάθουν γράμματα τα παιδιά σας και να αξιοποιηθούν τα χρήματα που επενδύονται στην παιδεία. Όταν συντονιστούν και αφήσουν τους ναρκισσισμούς στις προσωπικές τους σχέσεις οι λειτουργοί - εκπαιδευτικοί και οι Υπουργοί καταλάβουν τον ρόλο τους και ενίοτε ρίχνουν και καμιά ανάποδη (μετάθεση) τότε θα αναβαθμιστούν και τα δημόσια σχολεία και η παιδεία. Μέχρι τότε ας αρκεστούμε στις ισορροπίες και τα χαμόγελα της Αθηνούλας…

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Να ΜΕΛΟΝίζει τόσο απροκάλυπτα ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και να επιμένει ότι μόνο ακολουθώντας την πολιτική της Πρωθυπουργού της Ιταλίας (ναι αυτής που αποκαλούσαν φασίστρια - ακροδεξιά και αν εκλεγόταν θα κατέστρεφε την Ιταλία, την Ε.Ε και την οικουμένη) με ΕΠΙΒΟΛΗ τέλους στις τράπεζες είναι σημαντική στροφή στην πολιτική. Α, μην ξεχάσουμε να επισημάνουμε στον ΣτεφΣτεφ ότι στην εξίσωση του για τα ΜΟΕ προς Τ/Κ που εισηγείται στην Κυβέρνηση, να προσθέσει και την περιήγηση από τους κατακτητές των χώρων ανέγερσης στην γειτονιά του στο χωριό του ΓΕΡΟΛΑΚΚΟ, των κοινωνικών κατοικιών όπως της ονομάζει ο Τατάρ. Να αναλάβεις ξεναγός ΣτεφΣτεφ εκεί που έπαιζες παιδάκι στην γη των προγόνων σου για όσους την καταπάτησαν. Έτσι προσδιορίζονται τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

ΥΓ: Δεσμεύτηκε λέει η θεσπέσια καλλίπυγος (άκουσα ότι σας λείπει η εξιστόρηση των περιπετειών της) προς τον πολιτικό που του λεηλάτησε την καρδιά ότι θα του προσφέρει λίγα ψίχουλα αγάπης, όπως άδει και στο σχετικό άσμα ο Σταύρος Τζουανάκος. Το θέμα είναι μην πάθει ασιτία ο άνθρωπος, κάτι που μάλλον η θεσπέσια δεν υπολογίζει στις δεσμεύσεις της…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση