ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κοροϊδία για πέναλτι 12% - Χάνει το προπύργιο Παραλιμνίου ο ΔΗΣΥ

Ποιοι υποψήφιοι ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ σε Παραλίμνι - Αγία Νάπα - Άνθρακες ο θησαυρός που πλάσαρε ο υπ. Εργασίας

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

• Η επική ατάκα μετά τον διορισμό του Υπουργικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που κατέγραψε η στήλη, ότι «έβαλε τον πήχη ψηλά και πέρασε από κάτω», έγινε πλέον το αφήγημα, το μότο ή αν προτιμάτε η θεμελιώδης αρχή της Κυβέρνησης. Παρασύρθηκαν φαίνεται οι Υπουργοί ή θέλουν να αντιγράψουν τον Αρχηγό τους (φανατικός θαυμαστής του ο Υπ. Εργασίας), πάτερ Νικόλαο Χριστοδουλίδη (θα τον καταγράφουμε έτσι μέχρι να ξυριστεί…) και ακολουθούν πιστά την γραμμή που χάραξε. Στην προκειμένη, τον ακολούθησε και εκ των αγαπημένων παιδιών και στενότερων συνεργατών του (χμ, υπουργοί μην ζηλέψετε, αλλά απλώς να ανησυχείτε…) του πάτερ Χριστοδουλίδη, ο Υπουργός εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.

• Ο οποίος Τζον Παν έβαλε τον πήχη ψηλά με την κατάργηση του πέναλτι 12% στις συντάξεις σε όσους αφυπηρετήσουν στο 63ο έτος της ηλικίας τους και πέρασε σαφέστατα από κάτω, μάλιστα δε τραυματίζοντας και το αριστερό του χέρι, αφού στο άλμα εις ύψος, ενίοτε το χτύπημα από πτώση είναι οδυνηρός. Καλλιέργησε προσδοκίες, μίλησε αμέτρητες ώρες στα τηλεοπτικά πάνελ, έκανε χιλιάδες ώρες συσκέψεων για να μας πληροφορήσει ότι τελικά δεν ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ η αναλογιστική μείωση του 12%, αλλά μένει δυνατή και σταθερή να ταλανίζει τους βασανισμένους εργαζόμενους που ζητούν από μια ηλικία και έπειτα να χαλαρώσουν τον εγκέφαλο τους…

ΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΟ 12 % ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΟΨΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ

Ε, μην μας παίρνετε ΟΛΟΥΣ για μαλθακούς, αστοιχείωτους και βλάκες, που ότι τους πετάτε το καταβροχθίζουν αμάσητο, κύριε Υπουργέ της Εργασίας

• Και το πιο οδυνηρό για την ΚΟΡΟΙΔΙΑ όπως εξελίχθηκε από τον Γιάννη Παναγιώτου και την Κυβέρνηση είναι ότι αναμασά κάποια φληναφήματα, ορισμένες ψευδολογίες και παραπλανητικές προσεγγίσεις περί παραχώρησης του εν λόγω ωφελήματος σε όσους δούλεψαν 40 και πλέον χρόνια. Όπερ μεθερμηνευόμενο, όσοι δούλευαν από το Λύκειο ή από την πρώτη μέρα της απόλυσης τους από το στρατό, ακατάπαυστα και χωρίς να παραλείψουν ούτε μέρα καταβολής των Κοινωνικών ασφαλίσεων. Ε, μην μας παίρνετε ΟΛΟΥΣ για μαλθακούς, αστοιχείωτους και βλάκες, που ότι τους πετάτε το καταβροχθίζουν αμάσητο, κύριε Υπουργέ της Εργασίας.

• Αντιλαμβανόμαστε ότι ως πολιτικός με φιλοδοξίες που αγγίζουν το ταβάνι (παραλίγο υποψήφιος Πρόεδρος ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ το 2018) θα πρέπει να κάνετε πρακτική επί εδάφους, περιοδεύοντας τα κανάλια και αναφερόμενος σε πιασάρικα θέματα, αλλά μην ΠΑΙΖΕΤΕ και με τον πόνο ανθρώπων, που περιμένουν εναγωνίως την σύνταξη τους, μετερχόμενος ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. Και θα έπρεπε να ξέρετε εσείς και οι επικοινωνιολόγοι σας (πάλι έσφαλλε ο αόρατος επικοινωνιολόγος, αφού φαίνεται ότι καίει τα γουρουνόπουλα που ετοιμάζει για τους πολιτικούς συνδαιτυμόνες - πελάτες του) ότι δεν ξεχνούν οι πολίτες τις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ και κυρίως την αθέτηση τους. Όσο δε κι αν οι κλακαδόροι των μίντια τα αποσιωπούν, οι πολίτες το σημειώνουν…

Η ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ 10 ΔΙΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΤΚΑ

• Α, και μην ξεχάσουμε να επισημάνουμε και την προσωπική μας ΕΜΜΟΝΗ. Ότι αν δεν μας πείτε ΕΥΘΑΡΣΩΣ περί της ΚΛΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, που πραγματοποιείται από τις εκάστοτε Κυβερνήσεις, με την συνδρομή ΟΛΩΝ των κομμάτων και των παραληρούντων συντεχνιών, οι οποίοι υπό το πρόσχημα του δανεισμού της κυβέρνησης, ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΑΝ – ΕΚΛΕΨΑΝ 10 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ από το Ταμείο Κοινωνικών ασφαλίσεων, τότε θα σας κατατάξουμε στους ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ. Μας πίνουν το αίμα (εισφορές στο ταμείο Κ. ασφαλίσεων) εδώ και χρόνια και μας λένε ότι είναι πικρό και θα προτιμούσαν ουίσκι…

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΣΥ

• Α, η κατάσταση ξέφυγε και οσονούπω θα αρχίσουν οι ΤΡΙΓΜΟΙ. Αν δε συνεχιστεί στο ίδιο μοτίβο η στάση της ηγεσίας του ΔΗΣΥ, η οποία συμπεριφέρεται σαν Πόντιος πιλάτος και δεν παίρνει δραστικά μέτρα, τότε θα κλάψει επί ΕΡΕΙΠΙΩΝ. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ τους κατοικοεδρεύοντες στην γαλάζια πολυκατοικία (α, μην φοβούνται και δεν θα χαλάσουν το δερματάκι τους από το φθινοπωρινό καυτό ήλιο), ότι η κατάσταση ξέφυγε και οσονούπω δεν θα συμμαζεύεται. Το ταχυδακτυλουργικό πολιτικό τρικ του ΑΚΕΛ έπιασε τόπο και φαίνεται ότι θα σας βγάλει λαγό από το καπέλο και του ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ. Αν είναι δυνατό δηλαδή. Φανταστήκατε να χάσετε και το ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ του Παραλιμνίου; Τότε η ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ και δεν θα υπάρχει δικαιολογία... καμία.

• Σημειώνοντας ότι η κόκκινη στρατηγική του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, που εκπονήθηκε και με την συνδρομή (αόρατη μεν, καταλυτική δε) και Τμηματάρχη υψηλής πολιτικής και κόκκινου συντρόφου της ΞΥΠ, περί ψήφισης γαλάζιων ΑΝΤΑΡΤΩΝ ή και προώθηση συμφωνίας ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ στις δημοτικές εκλογές σαν αντιπερισπασμό στην συμμαχία των 3 ΔΗ (ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ-ΔΗΠΑ), φαίνεται ότι βρίσκει έκφραση και στα Κοκκινοχώρια. Σύμφωνα με τον πράκτορα της ΞΥΠ Κοκκινοχωρίων, ονόματι και πατατάρη, αλλά και την συνδρομή συνταγματάρχη της ΞΥΠ, το ΑΚΕΛ έκανε ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ στο ΔΗΚΟ που φαίνεται να συζητείται στο Πριγκιπάτο και δεν απορρίπτεται εξ υπαρχής.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΑΒΡΙΗΛ (ΑΚΕΛ) – ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΙΖΟ ΛΟΙΖΟΥ (ΔΗΚΟ)

• Ήτοι να ψηφιστεί από την συμμαχία ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ, για την θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Συμβουλίου Παραλιμνίου – Δερύνειας, ο βουλευτής των κόκκινων ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ή όπως τον αποκαλούν στα ωραία Κοκκινοχώρια, ο Γιαννής του μάγκα. Λοιπόν ο Γιαννής του Μάγκα, με ερείσματα σε όλα τα κόμματα, αφού ως Πρόεδρος της Επιτροπής Γεωργίας, διετέλεσε δε μεταξύ άλλων και Επαρχιακός Γραμματέας ΕΚΑ είναι σε επαφή με τους συχγωριανούς, μπορεί να ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ έναντι ενός εκ των ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΟΥΣΟΥ (πρώην Υπ. Συγκοινωνιών) ή του ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΟΥ.

• Α, κι εδώ ρίχνεται η ΒΟΜΒΑ που αποκαλύπτει η ΞΥΠ. Για Δημαρχία Παραλιμνίου - Δερύνειας, έστω κι αν ΠΛΗΓΩΘΕΙ ο φίλος μου ΑΝΤΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ (είσαι πιστός κόκκινος στρατιώτης Αντρίκκο και μην μεμψιμοιρείς, καλή είναι και η Αντιδημαρχία του διαμερίσματος Δερύνειας), θα προταθεί ο ΔΗΚΟικός ΛΟΙΖΟΣ ΛΟΙΖΟΥ, Πρόεδρος της Επιτροπής παραλιών, πρώην καλαθοσφαιριστής της ΕΝΠ, και εκ των απορρήτων στο οικονομικό επιτελείο του ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Προφανώς και η συμμαχία ΔΗΚΟ-ΑΚΕΛ, θα εκμεταλλευτεί το ΑΛΑΛΟΥΜ υποψηφιοτήτων στον ΔΗΣΥ, όπου παρουσιάζονται ούτε λίγο ούτε πολύ 7-8 γαλάζιοι δελφίνοι να προαλείφονται για το αξίωμα του δημάρχου (Φυτιρής - Πυρίλης - Κουτσόφτας - Κύζας κ. ά). Οπόταν η πολυδιάσπαση ανοίγει τον δρόμο για να καρφώσει στο καλάθι ο πρώην σέντερ της ΕΝΠ ΛοΛο. Ακόμη το ΑΚΕΛ ρίχνει και άλλο δέλεαρ στο ΔΗΚΟ. Ψηφίζει Αντιδήμαρχο διαμερίσματος Παραλιμνίου τον ΣΙΜΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ, πρώην Πρόεδρο της Ένωσις Νέων Παραλιμνίου (πολλούς ΕΝΩΤΙΚΟΥΣ ψηφίζει το ΑΚΕΛ…) και θείο του βουλευτή του ΕΛΑΜ ΛΙΝΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ.

• Δυσκολότερο έργο αλλά θα κάνει προσπάθεια το ΑΚΕΛ γίνεται και στον Δήμο Αγίας Νάπας, όπου απέναντι στον ΧΡΗΣΤΟ ΖΑΝΕΤΤΟ προτείνουν ως υποψήφια την ΑΙΜΙΛΙΑ ΞΥΔΙΑ (γνωστή στους Λευκωσιάτες και λοιπούς Ευρωπαίους, λόγω του λούνα-παρκ που διαθέτει), ενώ για Αντιδήμαρχο διμαερίσματος Φρενάρους τον νυν κοινοτάρχη Χατζηγιώρκα. Αμάν τα χάπια μου τα Κοτσινοχωρκάτικα Αννιτούλα, Φτυμάκη και Κάρουλα μου.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Να πληροφορήσουμε τις συντεχνίες ΣΕΚ-ΠΕΟ-ΠΑΣΥΔΥ-ΠΑΣΥΝΟ-ΠΑΣΥΚΙ ότι από την απεργία τους ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ η Υπουργός Υγείας ΠΟΠΗ ΚΑΝΑΡΗ, ο πάτερ- Πρόεδρος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, τα στελέχη του ΟΚΥΠΥ και αρκετοί πλούσιοι της Λευκωσίας. Αν δεν το αντιλαμβάνεστε, αυτοί δεν ενδιαφέρονται, γιατί δεν πάνε στα δημόσια νοσηλευτήρια. Απλώς ΒΑΣΑΝΙΣΑΤΕ, κι εσείς μαζί με τους υπόλοιπους για να πιάσετε κι άλλα Ευρώ, κάμποσους ταλαιπωρημένους ανθρώπους, που αγχώθηκαν λόγω του ότι αναβλήθηκε η εγχείρηση τους, η επίσκεψη τους στο γιατρό. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΤΣΑ-ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ-ΜΑΤΘΑΙΟΥ-ΠΕΤΕΛΗ-ΚΟΥΜΑ- ΑΡΓΥΡΙΔΗ, είστε μάγκες συνδικαλιστές. Κοιτάξτε γύρω σας ρε και δέστε τους καταταλαιπωρημένους πολίτες . Και πέστε μας, όταν αυτονομηθούν τα δημόσια νοσηλευτήρια θα κάνετε πάλι απεργίες; Α, χα, χα, θα δείτε μάνα μου τι σημαίνει ιδιωτικός τομέας. Το πολύ-πολύ να κάνετε απεργία στα συζυγικά σας καθήκοντα…

• ΥΓ: Ωωω μας το επιτρέπουν ο Γενικός Εισαγγελέας και η ΠΑΣΥΔΥ να υπάρχουν δυο κατηγορίες εισαγγελέων, που απλώς τους χωρίζει ένα κτήριο και παμπάλαιος νόμος; Δεύτερης κατηγορίας θεωρούνται οι δημόσιοι κατήγοροι που είναι υπό την σκέπη της Γενικής Εισαγγελίας, αλλά δεν είναι στην ίδια μοίρα με τους άλλους συναδέλφους τους… ΠΑΡΑΔΟΞΑ πράγματα που οι υπηρέτες της Θέμιδος, θα έπρεπε να ήταν οι πρώτοι που δεν θα τα επέτρεπαν, ως λειτουργοί του δικαίου και της Δικαιοσύνης.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση