ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ: Οι αντάρτες βραχυκυκλώνουν την συνεργασία ΔΗΣΥ- ΔΗΚΟ

Οδηγούν Πρίγκιπα στην αγκαλιά του ΑΚΕΛ - Ο πάτερ Χριστοδουλίδης και τα πρόσφορα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

• Το γνωστό και μη εξαιρετέο ΑΦΗΓΗΜΑ, περί της βούλησης των τοπικών κοινωνιών και άλλων κομματικών επιτροπών, θα επικαλεστούν το προσεχές διάστημα οι γαλάζιοι της Πινδάρου και το κονκλάβιο του Πριγκιπάτου για να παραπέμψουν στην μη ΕΠΙΤΕΥΞΗ συμφωνίας εφ’ όλης της ύλης στις δημοτικές εκλογές. Η ΒΡΑΧΥΚΥΛΩΣΗ της εκπεφρασμένης βούλησης των ηγεσιών ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ για να συμπήξουν συμμαχία, δεν φαίνεται να μπορεί να ευοδωθεί λόγω της παρουσίας εκατέρωθεν ΑΝΤΑΡΤΩΝ, οι οποίοι δεν υπακούουν στο κόμμα και παρουσιάζονται ΑΝΕΝΔΟΤΟΙ στην κατάθεση υποψηφιότητας πέραν της κομματικής. Η κατάσταση ΞΕΦΥΓΕ εντελώς και πλέον δεν συμμαζεύεται, αλλά και δεν ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ, τόσο οι γαλάζιοι δελφίνοι που προαλείφονται για Δημαρχίες- περιφερειάρχες, όσο και κάτοικοι του Πριγκιπάτου του ΔΗΚΟ να μην κατέλθουν υποψήφιοι και να στηρίξουν τον ΕΚΛΕΚΤΟ της συνεργασίας.

ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΝΙΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ

• Ήδη άρχισαν τα ΜΟΥΡΜΟΥΡΗΤΑ και οι επικρίσεις στην Πινδάρου κατά της ηγεσίας, η οποία άφησε να ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ η ΑΝΤΑΡΣΙΑ και πλέον πολύ δύσκολα θα ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ στις αποφάσεις του κόμματος, κάτι που ενδεχομένως να οδηγήσει σε ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ και απώλεια μητροπολιτικών δήμων. Δύσκολη κατάσταση έχουν να διαχειριστούν ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ - ΣΑΒΒΙΑ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ-  ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΟΥΛΑΣ , αφού οι γαλάζιοι του ΔΗΣΥ που επιθυμούν να γίνουν Δήμαρχοι, Πρόεδροι επαρχιακών συμβουλίων - αντιδήμαρχοι, θεωρούν ότι είναι ΟΛΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ για την κοινωνία και δεν μπορεί να επιβιώσει ο οικείος Δήμος, χωρίς την δική τους παρουσία. Τα χάπια μου τα μουκταριλίκκια. Οι φιλοδοξίες του καθενός εκ των στελεχών δεν περιορίζεται και κυρίως δεν πιστεύουν ότι με τις δημοσκοπήσεις, το οποίο θα είναι το ΥΣΤΑΤΟ κριτήριο για επιλογή των εκλεκτών που θα στηριχθούν από μια συμμαχία των 3 ΔΗ (ΔΗΣΥ - ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ) είναι αξιόπιστο και αντανακλά την βούληση των τοπικών κοινωνιών.

ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

• Προφανώς δεν μπορεί ο ΔΗΣΥ να ΑΝΤΕΞΕΙ μια οδυνηρή ΝΕΑ ΗΤΤΑ, αφού η εσωκομματική αντιπολίτευση θα αρχίσει τα μουρμουρητά. Ακόμη η Πρόεδρος Αννίτα Δ. ΤΡΟΜΑΖΕΙ μπροστά στο ενδεχόμενο οι πρώτες εκλογικές της αναμετρήσεις, ως επικεφαλής των γαλάζιων, να συνοδευτούν από ΑΠΟΤΥΧΙΑ, ιδιαίτερα δε αν η περιρρέουσα περί ΑΝΤΑΡΣΙΩΝ και παραπονούμενων, επηρεάσει και τα ποσοστά του ΔΗΣΥ στις Ευρωεκλογές. Όπως μας πληροφορεί δε ο πράκτορας της ΞΥΠ που περιφέρεται ασκόπως στην Πινδάρου, η ηγεσία του ΔΗΣΥ θα αναλάβει δράση σε δυο επίπεδα, αφενός να επικαλεστεί τον ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ σε όσους δεν επιλεγούν να είναι υποψήφιοι, με τις ανάλογες υποσχέσεις για αποκατάσταση τους στο μέλλον, αφετέρου δε σε κάποιες των περιπτώσεων, θα υπάρξουν και επισημάνσεις περί παράβασης κομματικών αποφάσεων με όλα τα συνεπακόλουθα. Ακτίδα φωτός δίνει στον ΔΗΣΥ η εκπεφρασμένη βούληση του Προέδρου της ΔΗΠΑ ΜΑΡΙΟΥ ΚΑΡΟΓΙΑΝ να ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΕΙ με την Αννίτα Δ. στις δημοτικές εκλογές. Ψίχουλα που δεν σώζουν την κατάσταση, αφού ο παμπόνηρος Αρμένιος ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ, κατά την λαϊκή ρήση «είδε φως και μπήκε» Μα που είναι οι ΑΟΡΑΤΟΙ επικοινωνιολόγοι να σε καθοδηγήσουν Πρόεδρε του ΔΗΣΥ; ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ αφού σε οδήγησαν στο ΤΟΥΝΕΛ των αδιέξοδων πολιτικών. Μπας και είναι ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ; Αμάν τα χάπια μου τα Τρουλλιώτικα.

ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΕΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΑΚΕΛ

• Κατά το μάλλον ή ήττον, τα ίδια ισχύουν και στο ΔΗΚΟικό στρατόπεδο, αφού ο Πρίγκιπας δεν μπορεί να ΡΙΣΚΑΡΕΙ να συμπαρασυρθεί σε ήττα, οπόταν και σκέφτεται να μην συμμετάσχει στην συμμαχία των 3 ΔΗ (ΔΗΣΥ- ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ), αλλά να περιοριστεί σε κατά τόπους συμμαχίες, αναλόγως της περίπτωσης. Βλέπετε τα ποσοστά που δίνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις στο ΔΗΚΟ προκάλεσαν ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ στο Πριγκιπάτο ντε λα Στρακκέ και όπως μας πληροφορεί ο ανεμογάμης πράκτορας της ΞΥΠ, ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ δέχεται τα ΕΠΙΧΕΙΡΑ της αδιαφορίας του για τα τεκταινόμενα στο κόμμα, αλλά και της προσήλωσης του ψυχή και τε σώματι στην στήριξη της Κυβέρνησης. Ε, μα οι ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚοί ψήφοι θα πάνε κατά βάση στον ΔΗΣΥ και μόνο ορισμένοι στο ΔΗΚΟ.

• Έτσι και ο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ από τους αντάρτες Πρίγκιπας ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ εκ των πραγμάτων και δυσκολιών, να προστρέψει και να ΧΩΘΕΙ στην αγκαλιά του ΑΚΕΛ, αν και είναι σίγουρος ότι θα δεχθεί ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ κόκκινες ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ, ενώ ΑΗΔΙΑΖΕΙ (σωστό το ρήμα) ακόμη και να βρίσκεται στο ίδιο μετερίζι με τους συντρόφους. Ανάγκα, ωστόσο, και οι θεοί πείθονται, οπόταν τι να γίνει, θα αποχαιρετήσει την τρυφερή αγκαλιά της Αννιτούλας και θα οδεύσει στους βάρβαρους κομμουνιστάς, όπως τους αποκαλούν στο Πριγκιπάτο. Κι εδώ υπεισέρχεται η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΝΗΡΙΑ του ΑΚΕΛ, που πανικοβλημένο από την επαπειλούμενη ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ, κατέστρωσε στρατηγικό πλάνο που αποσκοπούσε να ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΘΕΙ η συνεργασία των 3 ΔΗ.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ…

• Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και το κονκλάβιο της κόκκινης πολυκατοικίας (γίνεται και σχετική έρευνα, γιατί φαίνεται ότι την εν λόγω ιδέα περί δολιοφθοράς συνέλαβε ο Τμηματάρχης υψηλής πολιτικής της ΞΥΠ και μετέφερε στην ηγεσία του ΑΚΕΛ, κόβοντας πάλι ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ), με την κωδική ονομασία «πλησιάστε και υποσχεθείτε λαγούς πετραχήλια και όρνιθες άμα λάχει, στους ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ», κατάφεραν να προκαλέσουν προβλήματα στην συμμαχία ΔΗΣΥ - ΔΗΚΟ. Σε όλους τους Δήμους και για όλα τα πόστα εκεί και όπου το ΑΚΕΛ δεν μπορεί να κερδίσει τις εκλογές ηγετικά στελέχη του κόμματος πλησίασαν αντάρτες και τους υποσχέθηκαν στήριξη. Η πολιτική μανούβρα έως και μπαγαμποντιά ( ενίοτε είναι απαραίτητη) έπιασε τόπο και βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος στους Ευρωττοπουζοκυπραίους που πιστεύουν ότι χωρίς την δική τους παρουσία ο οικείος Δήμος, η χώρα δεν μπορεί να ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ, το ΑΚΕΛ κατάφερε να βγει από την γωνία.

• Χαρακτηριστικά παραδείγματα σε Λευκωσία (Νουρής - Πετρίδης - Κωνσταντίνου), Στρόβολο (Παπαχαραλάμπους - Τσίγκης - Σταυρινίδης- Δαμιανός), Πάφο( Φαίδωνας - Μαίρη Λάμπρου), Λεμεσό (Νικολαίδης - Αρμεύτης), Παραλίμνι (Κουτσόφτας - Φυτιρής - Πυρίλλης), Λάρνακα (Μανιταράς - Στ. Μιχαήλ) όπου η ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ κατάφερε να προκαλέσει ΑΛΑΛΟΥΜ και εσωκομματικές κόντρες. Στην προκειμένη ο ΣτεφΣτεφ ελληνολάτρης κατά βάθος, χρησιμοποίησε την παμπάλαια ρήση «o σκοπός αγιάζει τα μέσα».

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Είπαμε ότι άφησε την γενειάδα για καλλωπιστικούς λόγους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά δεν αναφέρθηκε οποιοσδήποτε ότι θα γίνει και παπάς. Οπόταν οι επικρίσεις για τα επονομαζόμενα από την πράκτορα της ΞΥΠ με το προσωνύμιο γλύκα, σαν μέτρα φτήνιας Χριστοδουλίδη, παραπέμπουν στην ρήση «φακκούν του παπά με τα πρόσφορα». Ε, ναι ρε παιδιά μην επιδεικνύετε μικροψυχία στην προσπάθεια του πάτερ Νικόλαου Χριστοδουλίδη. Η τοξικότητα για τα πάντα ενδεχομένως να αθωώσει τον πάτερ τελικά και να παρουσιαστεί και σαν θύμα επιθέσεων αλλοθρήσκων, και αυτός να εκφωνεί το «Πάτερ Ημών».

• ΥΓ: Όταν ακούτε περί συλλογικών συμβάσεων για τα νοσοκομεία και της συνεπαγόμενης απεργίας που θα ταλαιπωρήσει τους βασανισμένους πολίτες, να ξέρετε ότι είναι προκάλυμμα και ωραιοποίηση απαίτησης για ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ. Ε, μα που να το φωνάξουν δημόσια συντεχνίες ΣΕΚ - ΠΕΟ - ΠΑΣΥΚΙ - ΠΑΣΥΝΟ και άλλοι στην κοινωνία που βολοδέρνει ότι θέλουν αυξήσεις, για τους ούτως ή άλλως καλά αμειβόμενους στα δημόσια νοσηλευτήρια, ενώ ο κόσμος βασανίζεται να επιβιώσει, το κρατικό μισθολόγιο πήγε σε δυσθεώρητα ύψη των 3.7 δισεκατομμυρίων Ευρώ και το κράτος κινδυνεύει; Οπόταν χρησιμοποιούν το παραπλανητικό «συνομολόγηση συλλογικών συμβάσεων». Ε, βέβαια όταν θα ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΟΥΝ - όποτε θυμηθούν Κυβέρνηση - Βουλή - κόμματα τα δημόσια νοσηλευτήρια, αυτοί θα έχουν ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΥΣ ψηλούς μισθούς. Και βουράτε μακάκες φορολογούμενοι να πληρώνετε αυξήσεις στις εισφορές του ΓΕΣΥ. Αλήθειες ρε να λέτε. Τα μουσκουρούθκια και φληναφήματα σε άλλους. Όσο για τις συντεχνίες κατέστησαν ΜΟΝΟ υπερασπιστές των δημοσίων υπαλλήλων. Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι είναι ΑΟΡΑΤΟΙ και παραπεταμένοι…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση