ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΓΙΩΡΓΑΛΛΑΣ: Τον έφαγε ο πατριωτισμός - Ο Κόμπος θέλει Μπίζνες με Τουρκία

Η σκληρή εθνική γραμμή – τα εξοπλιστικά προγράμματα και η παρότρυνση της Ελλάδας καταβρόχθισαν τον ΥΠΑΜ – Χαλούσε την πολιτική πιάτσα για συνεργασίες με Τουρκία

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΓΙΩΡΓΑΛΛΑ

Ήθελε να δώσει και ψήγματα ΘΡΙΛΕΡ στο χάπενινγκ που ονομάτισε ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, εξ ου και οι πάντες διερωτούνται - ψάχνουν και αναζητούν τους λόγους για τους οποίους απομακρύνθηκε από την θέση του Υπουργού Άμυνας ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΑΛΛΑΣ. Κατέστη δε το θέμα συζήτησης σε όλα τα πηγαδάκια αθκιασερών δημοσιογράφων - βουλευτών και λοιπών αμυντικών τύπων που αρέσκονται στην παραφιλολογία. Ωστόσο, κανείς δεν διαπιστώνει κάποιο σοβαρό έλλειμμα στην δράση του απερχόμενου ΥΠΑΜ που να δικαιολογεί τον ανασχηματισμό του. Τεκμηριωμένα επιχειρήματα, όπως ισχύει με τους άλλους Υπουργούς που εκδιώχθηκαν δεν υπάρχουν, παρά μόνο βρίσκονται καλά φυλαγμένα στον εγκέφαλο του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Προφανώς και λόγω της φύσης και ιδιαιτερότητας του Υπουργείου Άμυνας, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα πρέπει να ενημερώσει τους πολίτες για το ολίσθημα του Γιωργάλλα και να μην ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ άπαντες πίσω από το αδιόρατο πέπλο σιωπής, που εν πολλοίς στιγματίζει και τον ΜιχΓιωρ. Αν δε οι αμαρτίες του Γιωργάλλα ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ, ο ΔΙΑΡΡΟΕΑΣ του Προεδρικού θα είχε φροντίσει να μεταφέρει στους ημέτερους δημοσιογράφους διαφόρων ειδών και ποιοτήτων, πικάντικες πληροφορίες. Αλλά από την μέρα που διέρρευσαν οι υποψήφιοι προς ανασχηματισμό από το Προεδρικό δεν διοχετεύτηκε οτιδήποτε στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης περί παρασπονδιών ΥΠΑΜ.

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΛΟΠΙΑΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ IRON DOME - Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΣΑΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΕ

Λοιπόν οι πράκτορες της ΞΥΠ έψαξαν το θέμα και σας πληροφορούν ότι ο λόγος ανασχηματισμού του ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΩΡΓΑΛΛΑ ήταν ΞΕΚΑΘΑΡΑ οι ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ του τοποθετήσεις, με αναφορές σε ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ενίσχυση της άμυνας για να αποτραπεί η οποιαδήποτε επιθετική κίνηση των Τούρκων, οι οποίες ενοχλούσαν αρκετούς, που μετέφεραν τις απόψεις τους στο Προεδρικό και επηρέασαν εν τέλει και τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, που συναίνεσε στην αφαίρεση οποιασδήποτε φωνής, ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ τους κοιμώμενους πολίτες. Οι ομιλίες Γιωργάλλα στα Εθνικά μνημόσυνα και σε άλλες συγκεντρώσεις - εκδηλώσεις στο στράτευμα και αλλού είχαν ΕΘΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ με αναφορές στους αγώνες του Έθνους…

Ιδιαίτερα σε μια εποχή που ψάχνουν τρόπους για να ΚΑΛΟΠΙΑΣΟΥΝ την Τουρκία και να λειάνουν το έδαφος για διαπραγματεύσεις. Ακόμη η πρόσφατη δήλωση του ΜιχΓιωρ περί της εγκατάστασης στην Κύπρο, ενός πιο εξελιγμένου συστήματος από το περίφημο IRON DOME (ο σιδηρούς θόλος είναι ένα κινητό σύστημα αεράμυνας παντός καιρού) ΕΞΟΡΓΙΣΕ τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη που θέλει να παρουσιάζεται στην κοινή γνώμη και ιδιαίτερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στα Ηνωμένα Έθνη το ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟ - ΓΛΥΚΟ ΠΑΙΔΙ που δεν κάνει ΑΤΑΞΙΕΣ στην τάξη και δεν ασκεί μπούλινγκ στους συμμαθητές τους, παρά περιμένει τον δυνατό του φίλο να του δώσει κανένα ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ.

ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΩΡΓΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΔΟΓΜΑ

Για να επικυρωθεί η απόφαση του για ΦΑΓΩΜΑ σημαντικό ρόλο έπαιξε σύμφωνα και με κορυφαίο πράκτορα της ΞΥΠ και η στάση και τοποθετήσεις του Μιχάλη Γιωργάλλα κατά τις επισκέψεις του στην Ελλάδα, όπου είχε συναντήσεις με την πολιτειακή – στρατιωτική ηγεσία της χώρας. Εκεί ο ΜιχΓιω ΚΑΤΕΘΕΣΕ συγκεκριμένες θέσεις και πλάνο περί ενίσχυσης της αμυντικής θωράκισης της Κύπρου σε συνάρτηση - συνεργασία πάντα με την Ελλάδα, ενώ τάχθηκε αναφανδόν και ανεπιφύλακτα στην επανασύσταση του ΕΝΙΑΙΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ. Ε, μα που πας ρε φίλε μου σε τέτοιες εποχές και περιόδους, να πεις τέτοια στους Ελλαδίτες πολιτικούς που έβαλαν στόχο να τα ΒΡΟΥΝ με την Τουρκία και να προχωρήσουν σε συμφωνίες;

Άμα τη επιστροφή του ο Γιωργάλλας ενημέρωσε καθηκόντως τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος απλώς σιώπησε. Όμως την ίδια στιγμή πληροφορήθηκε από την Αθήνα τα καθέκαστα και μάλιστα με ιδιαίτερα ψηλούς τόνους και με χαρακτηριστική έκφραση «αυτός θα κάνει πόλεμο». Οπόταν το ΒΕΤΟ της Αθήνας για τον Γιωργάλλα έπαιξε καθοριστικό στον ανασχηματισμό του. Τι ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ που καταδεικνύει την ροπή, τους προσανατολισμούς και την κατεύθυνση των Κυβερνήσεων Ελλάδας - Κύπρου. Ο γόνος ήρωα της ΕΟΚΑ που έδωσε την ζωή του για την ΕΝΩΣΗ με την Μητέρα Πατρίδα, ο οποίος γαλουχήθηκε με την αγάπη για την Ελλάδα και το επιδείκνυε σε όλη την ζωή του, να ΦΑΓΩΘΕΙ λόγω της αγάπης του για την Ελλάδα και την ιδιαίτερη πατρίδα. Έστω κι αν εξέφραζε με μεγαλύτερο πάθος από ότι απαιτείται από την νέα τάξη πραγμάτων.

ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΜΠΟΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΥΠΕΞ ΚΟΜΠΟΣ

Και ώ του θαύματος. Θεωρείται απαραίτητος ο Υπουργός Εξωτερικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΜΠΟΣ που θέλει να κάνει μπίζνες με την Τουρκία με συνεκμετάλευση του φυσικού αερίου. Ο οποίος Κόμπος αν είχε ΕΥΘΙΞΙΑ μετά την ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΣΗ και τον ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΟ του σε όλες τις εκφάνσεις του Κυπριακού, ιδιαίτερα για την συμφωνία με την Πύλα την οποία υπέγραψε ο Διοικητής της ΚΥΠ αντί ο αρμόδιος Υπουργός θα έπρεπε να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. Δηλαδή τι κάνει ο Κόμπος; Το ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΜΠΟΙ του Χριστοδουλίδη. Όσοι ξέρουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θεωρούν ότι αφήνει περιθώριο δράσης στον ΚωΚο (κάτι από την χαϊδευτική ρήση ο Κοκός και η Κική θυμίζει) στο Κυπριακό ή σε άλλα θέματα εξωτερικής πολιτικής; Α, χα, χαχα (ακολουθεί το τσακριστό μου γέλιο). Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που θεωρεί τον εαυτό του μετρ της εξωτερικής πολιτικής θα αφήσει τον Κόμπο να χαράξει πολιτική; Ε, πε αλλόναν. Μάξιμουμ να ετοιμάσει κανένα έγγραφο η νέα Υφυπουργός Ευρωπαικών θεμάτων και διευθύντρια του διπλωματικού του γραφείου ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΡΑΟΥΝΑ και να το διαβιβάσει με κοινοποίηση στον Κόμπο προς ενημέρωση των πρεσβειών. Ούτε το VOLT δεν έχει τόσο συνεπείς ντελιβεράδες. .

Ε, βλέπετε ο Κόμπος έχει την στήριξη των ΜΜΕ – ιδιαίτερα του ΠΟΛΙΤΗ - ο οποίος επιδεικνύει υψηλό αίσθημα ευθύνης και οι δημοσιογράφοι του σκίζουν τα ακριβά τους σωβρακάκια – σλιπάκια, όταν αναφέρονται σε παρασπονδίες αξιωματούχων, αλλά την προαγωγή του αδελφού του Κόμπου επί Υπουργίας του, την ΕΚΘΕΙΑΣΑΝ και την χειροκρότησαν, χωρίς να διαπιστώνουν κανενός είδους ΝΕΠΟΤΙΣΜΟ. Φιλαράκι τους και πληροφοριοδότης τους ο Κώτσιος που κομπιάζει. Ε, βέβαια θα ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ και μέσω του εκφραστικού του οργάνου όσα του είπε ο μάστρε Χριστοδουλίδης να ρίξει για να μαζέψει αντιδράσεις. Θέλει μας είπε σε συνέντευξη του να συνεργαστεί με την Τουρκία για την εξόρυξη του φυσικού αερίου προτού καν λυθεί το Κυπριακό, γιατί μ’ αυτό τον τρόπο θα μας αναγνωρίσει ως κράτος.

ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΑΟΖ ΕΠΙΚΙΝΥΝΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Κι επειδή εμείς δεν αφήνουμε οτιδήποτε να περάσει απαρατήρητο, επιστρατεύσαμε κορυφαίους - ειδήμονες πράκτορες της ΞΥΠ για να μας ενημερώσουν επί του προκειμένου. Και χαρακτήρισαν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ την θέση ΚωΚο, αφού δεν προηγείται η ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) μεταξύ των δυο χωρών, κάτι που παραπέμπει σε αναγνώριση. Ιδιαίτερα δε αν ο Ερντογάν μας πληροφορήσει ότι αφού έχει τις πλωτές μονάδες εξόρυξης προστρέξει προς εξαγωγή του φυσικού αερίου και το ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ, τότε τι θα του απαντήσει ο Κόμπος και ο Χριστοδουλίδης; Εκτός και αν ο διακαής πόθος ορισμένων Ελληνοκυπρίων για διαμοιρασμό του φυσικού αερίου με την Τουρκία αναζωπυρώθηκε μέσω του τρικ Κόμπου. Το είπαμε πολλές φορές ότι αυτός είναι ο στόχος τους και γι’ αυτόν εργάζονται. Επιτροπή στα πρότυπα των άλλων οι οποίες λειτουργούν και καταπιάνονται περί εγκληματικότητας, πολιτιστικής κληρονομιάς και άλλων, όπου Ε/Κ - Τ/Κ και ξένος (μπορεί η Τουρκία αφού θα είναι μπλεγμένη ως συνεταίρος) για ίσο διαμοιρασμό του φυσικού αερίου. Και να ακολουθήσει φυσικά και ο αγωγός φυσικού αερίου προς Τουρκία Τι συνεταιράκια θα είμαστε;. Ε, που ταιριάζεις εσύ ρε φίλε μου ΓΙΩΡΓΑΛΛΑ σε όλα αυτά . Με την σκληρή ΓΡΑΜΜΗ στα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ χαλάς την ΠΙΑΤΣΑ του Χριστοδουλίδη.

ΥΓ: 5500 μαθητές και 200 δάσκαλοι - καθηγητές έλειπαν την πρώτη μέρα έναρξης των μαθημάτων, λόγω κορωνοιού. Ε, καλά αφού τους πρόσφερε η καταφερτζού - αγαπημένη του Χριστοδουλίδη, η πετυχημένη (ότι είμαστε τελευταίοι στις μετρήσεις σε θέματα παιδείας δεν έχει σημασία στην κρίση του Προέδρου) Υπουργός Παιδείας ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ άλλη μια μέρα αργίας, δεν θα την εκμεταλλευτούν; Ποιος θα ψάξει αν έχουν κορωνοιό και αρλούμπες…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση