ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΟΞΑστηκε η μέθοδος αποπομπών Χριστοδουλίδη - Αγκαλιά Σιζόπουλου σε διαφωνούντες

Το παρασκήνιο της παραίτησης Κωμοδρόμου- Παραζάλη της δημοσκόπησης

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΦΩΝΑΣΚΙΕΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΘΟΔΟΥ ΟΠΩΣ ΜΕ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ

Την καθιερώσαμε ως στήλη με το προσωνύμιο «μέθοδος Χριστοδουλίδη», δίνοντας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την ευρεσιτεχνία, μέσω της οποίας με συνεχείς πιέσεις, που ενίοτε φτάνουν και στα όρια του περιβόητου μπούλινγκ, φωνασκίες, υποδείξεις, ΩΘΕΙ διορισμένους πολιτειακούς αξιωματούχους σε παραίτηση. Χρησιμοποιήθηκε επιτυχώς για πρώτη φορά με τον ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ και επαναλήφθηκε με την Αναπληρωτή Κυβερνητικό εκπρόσωπο ΔΟΞΑ ΚΟΜΩΔΡΟΜΟΥ. Βασικά, μεταξύ του Κυβερνητικού Εκπροσώπου και της Αναπληρώτριας του, προτίμησε τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΛΕΤΥΜΠΙΩΤΗ. Μην ψάχνετε για βαθιά πολιτικούς λόγους και άλλου είδους αρλούμπες και φληναφήματα.

Ο ΛΕΤΥΜΠΙΩΤΗΣ Ο ΥΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΓΩΘΗΚΕ

Προσέξτε αυτό που καταγράφουμε και να το θυμάστε προσεχώς. Στο πρόσωπο Λετυμπιώτη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης «βλέπει» τον γιό που δεν έχει, κατά το αντίστοιχο πρότυπο που ο ΝΙΚΑΡΟΣ έβλεπε τον ίδιο, αφού διαθέτουν και οι δυο κόρες, οπόταν η αίσθηση ότι δεν θα είχαν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΑΔΟΧΟ τον υιό, τους προκαλεί ψυχικές ανασυνθέσεις… Οπόταν, ιδού και ένας εκ των λόγων που Δοξάστηκε επαρκώς η μέθοδος Χριστοδουλίδη, για την οποία να περιμένετε οσονούπω ότι θα εφαρμοστεί και σε άλλη εκκρεμούσα περίπτωση, ήτοι με την περίπτωση των αναταραχών στην Χλώρακα- Λεμεσό. Κι επειδή το καταγράψαμε προ καιρού, στην προκειμένη θα ΦΑΓΩΘΕΙ ο Αρχηγός Αστυνομίας και η Υπουργός Δικαιοσύνης - Δημόσιας Τάξης, λόγω διασυνδέσεων, φυλετικών διακρίσεων, πολιτικής προστασίας, θα ΠΑΡΚΑΡΙΣΤΕΙ στο Υπουργείο της, μέχρι νεωτέρας ειδοποιήσεως, για να μετατεθεί σε άλλο πόστο… Ε, ναι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, μετά που πέρασε από κάτω τον περιβόητο πήχη με τους διορισμούς στο Υπουργικό Συμβούλιο, πλέον αξιολογεί με διαφορετικό τρόπο τους υπηκόους του. Μπας και χάσει το πολιτικό σύστημα τις υπηρεσίες της ΑΝΝΑΣ ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ…

ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΟ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΠΕΜΠΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ

Όσον αφορά το παρασκήνιο της παραίτησης Κωμοδρόμου, να σημειώσουμε ότι η ΞΥΠ εξωτερικού σας μεταφέρει το κυριότερο θέμα που προέκυψε, και που είναι η ΑΡΝΗΣΗ κατ’ αρχή της τέως πλέον Αν. Κυβερνητικής Εκπροσώπου να ΕΠΩΜΙΣΤΕΙ το βάρος της παραίτησης, αφού επέμενε ότι δεν φέρει μόνο αυτή την ευθύνη, αλλά και άλλοι από το Προεδρικό, όπως ο Λετυμπιώτης, ο έμπειρος Διευθυντής του γραφείου τύπου ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (λέτε να πάρει την θέση της;) και ο Διευθυντής του γραφείου του Προέδρου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. Ε, δεν μπορούσε να τους αγγίξει όλους αυτούς Δοξούλα μας, οπόταν ο κλήρος για το ποιος θα φαγωθεί, όπως προφητικά σημείωσε η στήλη προ ημερών έπεσε σε σένα.

Λοιπόν τα ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ του Προέδρου Χριστοδουλίδη και μάλιστα σε ακατάλληλες στιγμές, λόγω και της διαφοράς ώρας, έπεφταν σωρηδόν. Και η ΔοΚω είδε το άλλο πρόσωπο του μουσάτου ΝικΧρι. Η πίεση ήταν αφόρητη, αλλά η Δοξούλα ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΟ. Επέμενε ότι δεν φταίει μόνο αυτή και πήρε οδηγίες από τους προϊστάμενους της για να καταγράφει τις υπερωρίες της. Οπόταν μπαμ και κάτω. Ακόμη και την Δευτέρα το πρωί δεν ήθελε να παραιτηθεί και μάλιστα επισήμανε στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη στην συνάντηση που είχαν, γιατί δεν επιμένει να ΦΥΓΕΙ από το Προεδρικό και η συνεργάτιδα της ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΚΑΡΣΕΡΑ. Ε, όχι ρε Δόξα που θα τολμήσει ο Πρόεδρος μας να επιβάλει στην ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ να εκδιώξει την φίλη της και συνεργάτιδα της γιατί περιέπεσε στο ίδιο ΑΤΟΠΗΜΑ με το δικό σου. Ε, δεν μπορούν να είναι όλα ίσια και όμοια. Εξάλλου ως γυναίκα γνωρίζεις μέχρι που φτάνει η δικαιοδοσία ενός άντρα σε ΚΡΙΣΙΜΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. Ε, μην τα παραλέμε.

ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ ΛΕΤΥ - ΒΙΚΤΩΡΑ - ΠΑΜΠΟΥ

Όσον αφορά το ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ που ανέφερε στην δήλωση της η Δοξούλα μας ότι στήθηκε για να χτυπηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης την κρίσιμη ώρα που έδινε τις μάχες στην Ν. Υόρκη ,προφανώς δεν υπονοούσε ότι συνέπραξαν η ΜΙΤ, CIA, ΜΟΣΑΝΤ, άντε και όσοι είναι ξύπνιοι στην ΚΥΠ (πάντως η ΞΥΠ, δεν καταδέχεται να συμμετέχει σε τέτοια ευτελή σχέδια, αυτά γίνονται από τις υπηρεσίες της Μοζαμβίκης για να παγιδεύσουν τα άγρια θηρία) και άλλες μυστικές υπηρεσίες για να την χτυπήσουν και να επηρεάσουν τον ΝικΧρι . Εξάλλου, στην Νέα Υόρκη πήγαν για διακοπές, ποιο Κυπριακό και επαφές και φανφαρολογίες... Τι ωραίο ταξιδάκι 15 μέρες με όλα πληρωμένα από τους μακάκες φορολογούμενους; ΥΠΕΡΟΧΟ…

Η ΞΥΠ σας ενημερώνει ότι το σχέδιο, η Δόξα Κ. αποδίδει, ότι επινοήθηκε, συντάχθηκε, εκτελέστηκε από μέλη του ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟΥ και ιδιαίτερα το τρίο Λετυμπιώτη - Βίκτωρα, Πάμπο Πάμπου. Μάλιστα οι πληροφορίες μυστικών πρακτόρων της ΞΥΠ επισημαίνουν ότι η Δόξα Κ. επιμένει ότι οι πληροφορίες προς τον Γενικό Ελεγκτή που ήγειρε το θέμα διέρρευσαν από το Προεδρικό. Ο οποίος ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ και η εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ, προσομοιάζουν το τελευταίο διάστημα με την έκφραση της λαϊκής θυμοσοφίας «εν όπως τους Τύλληρους». Για τους αδαείς εξευγενισμένους αναγνώστες μας, να επισημάνουμε ότι η έκφραση παραπέμπει σε τύπους οι οποίοι είναι σε ΔΙΑΜΑΧΗ και κάποια στιγμή κάθονται στα τραπέζια όπου τρώνε και πίνουν διασκεδάζοντας… Αμάν τα χάπια μου τα Προεδρικά. Τι σου είναι τελικά η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΕΚΤΑΝΗ. Ιδού ο ορισμός της εντάξει στο πιο χωρκάτικο και με αντίστοιχη έκφραση όπως αυτές που γίνονται στο Μάλι. Τελικά η έκφραση της στήλης ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενίοτε προσομοιάζει με τον ομόλογο του, επικεφαλής του Α.Ο. Μοζαμβίκης, τείνει να επαληθευτεί.

ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ Ο ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

Πάμε και σε ένα εκ των εταίρων του. Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος της ΕΔΕΚ βρίσκεται σε δύσκολη θέση και επιχειρεί σαν το ναυαγό να πιαστεί από κάποια σανίδα σωτηρίας. Φευ όμως. Ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ από τον οποίο ανέμενε να ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΝ στις Ευρωεκλογές του ξέκοψε ότι δεν θέλει να συμπορευτούν. Αν και ο Σιζό περιμένει μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου την οριστική απάντηση του Αρμένιου, μάλλον κι αυτό, παραπέμπει σε ψευδαίσθηση. Έτσι στις 8 Οκτωβρίου, όταν θα συνέλθει η Κεντρική Επιτροπή των πυγμάχων – σοσιαλιστών, θα πρέπει να παρουσιάσει κάποια προοπτική στα στελέχη, διαφορετικά υπάρχουν και ορισμένοι που θα ζητήσουν ΕΥΘΥΝΕΣ.

Λοιπόν ο Σιζό επιχειρώντας στα αρχικά στάδια διακριτικά και μέσω αντιπροσώπων μεταφέρει σε ομάδα διαφωνούντων (δεν συμπεριλαμβάνονται Παπαδάκης - Βαρνάβα - Ευσταθίου, αυτοί είναι από άλλο Σιζοπούλειο ανέκδοτο) τους οποίους κατέθεσε αστική αγωγή στο δικαστήριο και ζητάει ποσό 80 χιλιάδων Ευρώ, λόγω της ματαίωσης του Παγκυπρίου συνεδρίου που προέκυψε από τα διατάγματα που ζήτησαν και πέτυχαν και στην πορεία κηρύχθηκαν ΑΚΥΡΑ, την ετοιμότητα του να ανοίξει τις ΑΓΚΑΛΕΣ του και να τους υποδεχθεί πίσω στο πράσινο διαμέρισμα. Θα γράφαμε για πολυκατοικία αλλά χωράνε και σε διαμέρισμα ο Μορφάκης, ο Χαννίδης και ο Αποστόλου... Προφανώς και θα αποσύρει την αγωγή και κυρίως δεν θα προχωρήσει και σε άλλη (αγωγή) περί λιβέλου για κατηγορίες κατά του Προέδρου της ΕΔΕΚ που εκστόμισαν οι διαφωνούντες την επίμαχη περίοδο.

Η πρώτη αντίδραση των διαφωνούντων δεν ήταν ΘΕΤΙΚΗ και μάλλον τα πάντα αφέθηκαν να εξεταστούν σε μεταγενέστερο στάδιο και αφού προϋπάρξει εκατέρωθεν υποχώρηση που σε αυτή την χρονική στιγμή είναι ΑΠΙΘΑΝΟ. Ωστόσο, για τους ενασχολούμενους με την πολιτική να μην είστε ποτέ σίγουροι.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Εμείς προειδοποιήσαμε για την δημοσκόπηση που θα προκαλέσει παραζάλη στα επιτελεία ( αμάν Αννιτούλα μου και οι γαλάζιοι δεν επιστρέφουν) και ιδιαίτερα σε ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ. Η ΞΥΠ έχει και άλλες δημοσκοπήσεις στα υπόψη που κρύβονται στα κομματικά συρτάρια και είναι χειρότερες για τους μεγάλους, απ’ αυτή του ΡΕΠΟΡΤΕΡ (ΑΚΕΛ: 20% - ΔΗΣΥ:18% - ΕΛΑΜ: 12 %, τα μαύρα τα χάπια μου Πρίγκιπα και υπόλοιποι κομματάρχες, που κάνατε προεκλογικό για τον ΧΡΗΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟΥ επιρρίπτοντας του ευθύνες για τα επεισόδια στην Χλώρακα και μεταναστευτικό, ενώ αυτός αναπαυόταν στο Πολιτικό), ΔΗΚΟ: 7%, Οικολόγοι: 4 %, ΕΔΕΚ: 2%, ΔΗΠΑ: 1%, ΒΟΛΤ: 1%.Για τα υπόλοιπα θα σας ενημερώσουμε οσονούπω προτού πάρουν πρέφα οι αντιγραφείς ειδήσεων.

ΥΓ: Προς ευαισθητούληδες. Αρκετοί εξ ημών ΔΕΝ γουστάρουν τον τρόπο ζωής και ανέλιξης του νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ. Θα πρέπει να φωνάζουμε ότι δεν πρέπει να συναντηθεί με τον συνονόματο του ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ (να σας ζήσει και κάντε του πρόταση για να κάνει παράνομα κρυφό γάμο με τον σύντροφο του στο Κυπριστάν με κουμπάρους ΑΚΕΛικούς και καλεσμένους όλους τους συντρόφους) και άλλους πολιτικούς αρχηγούς; Ούτε φυσικά να του αποδίδουμε επίθετα, όπως κάνετε π.χ για την Μελόνι, τον Υπουργό εθνικής ασφάλειας του Ισραήλ και άλλους, γιατί δεν συνάδουν με τις απόψεις σας. Αυτόν επέλεξαν οι σύντροφοι ΣΥΡΙΖΑίοι για να τους οδηγήσει στην καταστροφή. Δικό τους πρόβλημα. Αλλά χαίρομαι που πανηγυρίζουν οι αριστεροί για την νίκη ενός καπιταλιστή με βούλα. Και ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε Συνασπισμός Καπιταλιστικής Αριστεράς (ΣΥΚΑ)…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση