ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «X» τώρα και σε smart τηλεοράσεις

Ο Έλον Μασκ δίνει μια... πρόγευση

Ο Έλον Μασκ έδωσε μια πρόγευση από το πολυαναμενόμενο λανσάρισμα του «X TV» αφού υποσχέθηκε να μετατρέψει την πλατφόρμα σε «εφαρμογή για τα πάντα» που θα είναι συμβατή με τις περισσότερες έξυπνες συσκευές.

Ο ιδρυτής της Tesla μοιράστηκε ένα τρέιλερ 12 δευτερολέπτων για την εφαρμογή στο X, πρώην γνωστό και ως Twitter, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το λογότυπο το πρωί της Δευτέρας.

Δείτε το βίντεο:

Οι χρήστες θα μπορούν να μεταδίδουν βίντεο μεγάλου μήκους σε έξυπνες τηλεοράσεις μέσω της εφαρμογής, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail θα μεταδίδεται μέσω της Amazon και της Samsung.

«Σύντομα» είχε πει τότε ο Μασκ σε μια απάντηση στο X στην ανάρτηση ενός χρήστη ότι τα βίντεο μεγάλου μήκους της πλατφόρμας θα μπορούσαν να παρακολουθούνται απευθείας σε έξυπνες τηλεοράσεις. Νωρίτερα, το Fortune ανέφερε ότι θα μπορούσε να μοιάζει με την εφαρμογή τηλεόρασης που προσφέρει το YouTube της Google. Επικαλέστηκε μια άγνωστη πηγή που ανέφερε ότι ο Μασκ είχε θέσει ως στόχο να ανταγωνιστεί το YouTube.

Η πλατφόρμα, η οποία αγωνίζεται να διατηρήσει τους διαφημιζόμενους εν μέσω αντιπαραθέσεων από τότε που την αγόρασε ο Μασκ το 2022, τόνισε τον περασμένο μήνα ότι θα επιτρέψει στους διαφημιζόμενους να προβάλλουν διαφημίσεις βίντεο δίπλα σε ορισμένους δημιουργούς περιεχομένου.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση