ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το κόλπο στο iPhone που μπορεί να κάνει τα ταξίδια σας με αεροπλάνο πιο εύκολα

Δείτε το βίντεο

Αν έχετε ξαναπετάξει, ξέρετε ότι μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο αγχωτικό. Από τις αλλαγές πύλης της τελευταίας στιγμής που σας αναγκάζουν να τρέχετε στον τερματικό σταθμό μέχρι τις καθυστερήσεις και τις ακυρώσεις, υπάρχουν πολλά που πρέπει να παρακολουθείτε σχετικά με την πτήση σας.

Ευτυχώς, υπάρχει ένα πανεύκολο «life hack» που θα σας βοηθήσει να είστε ενήμεροι για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πτήση σας. 

Η Darby Maloney, η οποία δήλωσε ότι ήταν κάποτε υπάλληλος αεροπορικής εταιρείας, δημοσίευσε σχετικά με αυτή τη συμβουλή νωρίτερα αυτό το μήνα σε ένα βίντεο στο TikTok που έχει γίνει πλέον viral.

Πρώτον, όσοι έχετε iPhone, στέλνετε στον εαυτό σας μήνυμα με τον αριθμό της πτήσης σας- βεβαιωθείτε ότι περιλαμβάνει στην αρχή τον κωδικό της αεροπορικής εταιρείας που υποδηλώνει τον αερομεταφορέα σας. Για την American Airlines, για παράδειγμα, ο κωδικός αυτός είναι AA, όπως σημειώνει η Maloney.

Το κείμενό σας θα πρέπει στη συνέχεια να εμφανιστεί ως σύνδεσμος που μπορείτε να πατήσετε- από εκεί, θα πρέπει να πατήσετε «Προεπισκόπηση πτήσης» (Preview Flight).

Με αυτόν τον τρόπο θα εμφανιστεί μια ζωντανή κάρτα που δείχνει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την πτήση σας. Περιλαμβάνει την κατάσταση της πτήσης σας, πληροφορίες για τον τερματικό σταθμό και την πύλη, τις ώρες αναχώρησης και άφιξης, τη διάρκεια και την παραλαβή αποσκευών.

 

@durbinmalonster S/O @Brooke Webster ♬ original sound - Darby

Αν έχετε πτήση με ανταπόκριση, μπορείτε να στείλετε στον εαυτό σας και τον αριθμό αυτής της πτήσης.

Το life hack δεν είναι χρήσιμο μόνο για εσάς. Αν κάποιος σας παραλάβει από το αεροδρόμιο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει αυτή τη συμβουλή για να βεβαιωθεί ότι είναι στην ώρα του, αν η πτήση σας είναι νωρίς ή έχει καθυστέρηση.

Είναι καλό να ξέρετε ότι υπάρχει ένας γρήγορος τρόπος να βρείτε πληροφορίες για τις πτήσεις και να ενημερώνετε τους άλλους για το ταξίδι σας.

Πηγή: iefimerida 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση