ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Google Messages τροποποιήθηκε για να παρέχει περισσότερη σαφήνεια

Η ενημέρωση με αυτές τις αλλαγές κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή, οπότε προσέξτε την

H Google επανασχεδιάζει τις εφαρμογές της και φέρνει αρκετές αλλαγές, με το Messages να λαμβάνει μερικές πολυαναμενόμενες τροποποιήσεις στο πνεύμα του μινιμαλιστικού κινήματος.

Η ουσία είναι ότι εξαφανίστηκαν οι άσχημοι και αρχαϊκοί δείκτες για καταστάσεις μηνυμάτων όπως «διαβάστηκε» ή «λήφθηκε», που μέχρι τώρα ήταν η ίδια η λέξη. Από εδώ και πέρα, όσοι έχουν λάβει την ενημέρωση θα βλέπουν μικροσκοπικά, έξυπνα εικονίδια. Το μικροσκοπικό κείμενο προκαλεί συνήθως καταπόνηση των ματιών, κάτι που όλοι θέλουμε να αποφύγουμε. Ο εγκέφαλός μας είναι σε θέση να κατανοήσει τα σύμβολα πολύ καλύτερα και αφού τα δει μερικές φορές, μπορεί να το κάνει χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Ανάλογα με την έκδοση Android και τις επιλογές προσαρμογής, ο εν λόγω χρωματισμός μπορεί να διαφέρει. Αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι θα επηρεαστεί από το θέμα Android.

Συνολικά, αυτή είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή. Δεν είναι μόνο εύκολο για τα μάτια, αλλά φαίνεται επίσης μοντέρνο και φέρνει την εφαρμογή Messages με ταχύτητα, καθώς άλλοι ανταγωνιστές όπως το WhatsApp το κάνουν ήδη εδώ και χρόνια. Η ενημέρωση με αυτές τις αλλαγές κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή, οπότε προσέξτε την.

Πηγή: techblog /  Σπύρος Τζάνης

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση