ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι επιτρέπει πλέον το Instagram

Μια νέα δυνατότητα λανσάρει η δημοφιλής εφαρμογή

Μια νέα δυνατότητα που θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν likes στα stories άλλων χρηστών, χωρίς να τους στέλνουν DM, λανσάρει το Instagram.

Μέχρι στιγμής, οι αντιδράσεις εμφανίζονταν ως απάντηση στα προσωπικά τους μηνύματα. Μέσω των Private Story Likes, οι χρήστες θα τους δείχνουν μεν την αντίδραση, η οποία δεν θα εμφανίζονται στα DM.

Ο επικεφαλής του Instagram, Άνταμ Μοσέρι, ανέφερε ότι «πλέον, περνώντας από τα stories, θα υπάρχει ένα εικονίδιο καρδιάς μεταξύ του σημείου που γράφουμε τα μηνύματα και του εικονιδίου των reactions. Αν το πατήσουμε, θα στείλει την αντίδραση στον δημιουργό του story. Η αντίδραση θα εμφανίζεται στη λίστα προβολής κι όχι στα DM».

Στόχος είναι ότι θα υπάρξει μεν έκφραση στήριξης, χωρίς επιβάρυνση ων DM.

Τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια το Instagram, το οποίο ανήκει πλέον στη Meta, κάνει δοκιμές. Μία από αυτές είχε να κάνει και με την απόκρυψη των likes στη ροή όμως, εντέλει, η επιλογή παρέμεινε ανοιχτή για τον κάθε χρήστη, που μπορεί να αποφασίζει αν θα επιτρέπεται η απόκρυψή τους. Το περασμένο φθινόπωρη, η εταιρεία επέτρεψε τη διαγραφή εικόνων και βίντεο από καρουζέλ.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση