ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

5 πράγματα που δεν μοιάζουν σε τίποτα με τον παλιό τους εαυτό

Κάνουμε την πιο διασκεδαστική αναδρομή στο παρελθόν και βλέπουμε 5 πράγματα (αγαπημένα μας gadget) που έχουν αλλάξει ριζικά

Έχουμε να ευχαριστούμε την τεχνολογία για πολλά και κυρίως για την διαρκή εξέλιξη που βλέπουμε στα πράγματα που μας περιβάλλουν, ώστε η καθημερινότητά μας να γίνεται πιο απλή, ομαλή και λειτουργική, ανεξάρτητα από τους ρυθμούς της και το πόσο γρήγορα αλλάζουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πολυαγαπημένα μας gadget, τα οποία δεν μπορούμε να αποχωριστούμε σήμερα, τα οποία όμως είχαμε (σε διαφορετική μορφή και πολύ λιγότερες λειτουργίες) στο παρελθόν.

Πώς ήταν τα αγαπημένα μας πράγματα παλιά;

Αρκεί να σκεφτείτε πόσα πρωινά φορέσατε το ρολόι σας μόλις ξυπνήσατε και ρίξατε στην τσάντα σας το βιβλίο σας για να το διαβάσετε, μέχρι να φτάσετε στην δουλειά… Παρόμοιες κινήσεις, κάνουμε και σήμερα, μόνο που βάζουμε το smartwatch και δεν ξεχνάμε να πάρουμε μαζί το tablet.

Σήμερα smartwatch τότε… ρολόι

Ενώ από πάντα το ρολόι ήταν ένα από τα πιο λειτουργικά αξεσουάρ υψηλής αισθητικής, για γυναίκες και άνδρες, τα σημερινά smartwatches είναι γεμάτα έξυπνα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που βάζουν στο επίκεντρο την υγεία σας, την φυσική σας κατάσταση και την ευεξία σας.

Εκτός από την ώρα, μεταφέρουν τις ειδοποιήσεις που δεχόμαστε στο κινητό, απευθείας στον καρπό μας και μας κρατούν ενήμερους για κλήσεις, μηνύματα και email, κρατώντας μας διαρκώς σε σύνδεση με όλα όσα έχουν σημασία για εμάς.

Ιδιαίτερα λειτουργικά και άνετα στην χρήση, διευκολύνουν την ζωή μας και μας κρατούν up-to-date με μόνο μερικά taps στην οθόνη τους.

Σήμερα tablet τότε… βιβλίο

Ποιος δεν απολαμβάνει να βυθίζεται στην πλοκή ενός καλού βιβλίου γεμάτο συγκλονιστικές ανατροπές; Σήμερα, μπορούμε να το κάνουμε ενώ έχουμε την δυνατότητα να περιηγηθούμε εύκολα και σε άλλα βιβλία ή εντελώς διαφορετικές λειτουργίες, μέσα από το tablet.

Πρόκειται για μια smart συσκευή, πραγματικά «σύμμαχο» της καθημερινότητας, αφού μας βοηθά να περιμένουμε οργανωμένοι όπου χρειάζεται ενώ ταυτόχρονα μπορούμε να απολαύσουμε την αγαπημένη σας σειρά, να ακούσουμε μουσική, να διαβάσουμε βιβλία ή να βγάλουμε δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο.

Σήμερα smartphone τότε… κινητό

Κι ενώ τα κινητά διευκόλυναν από πάντα την επικοινωνία μας, τα σημερινά smartphone την έχουν… «απογειώσει». Είναι σχεδιασμένα για να μας φέρνουν πιο κοντά, ακόμα και αν μας χωρίζουν χιλιόμετρα, αφού προσφέρουν μοναδικές δυνατότητες όπως οι βίντεο κλήσεις.

Πολλοί τα παρομοιάζουν με… μικρούς υπολογιστές και δεν έχουν και άδικο, μιας και μπορούν να κάνουν πολλά. Εκτός από τις συμβατικές λειτουργίες, προσφέρουν πλέον απολαυστική εμπειρία gaming, ανάγνωσης εγγράφων ενώ μπορείτε ακόμα και να δείτε ένα επεισόδιο από την αγαπημένη σας σειρά.

Σήμερα Playstation τότε… ηλεκτρονικά

Σήμερα το gaming είναι πιο συναρπαστικό από κάθε άλλη εποχή, αφού υπάρχουν πολλές και διαφορετικές κονσόλες παιχνιδιών, όπως Playstation, Xbox και Nintendo, που μας επιτρέπουν να παίξουμε διαφορετικά παιχνίδια και όχι μόνο ένα, όπως παλιότερα.

Είναι σχεδιασμένα με απίστευτες δυνατότητες για να μπαίνετε απευθείας στην δράση και εξαιρετικά ρεαλιστικά στοιχεία για να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε πραγματικά μέσα στο παιχνίδι.

Σήμερα καρέκλες gaming τότε… συμβατική καρέκλα γραφείου

Πλέον γνωρίζουμε πολλά περισσότερα για τον κόσμο του gaming, συμπεριλαμβανομένου του απαραίτητου εξοπλισμού που θα μας επιτρέψει να απολαύσουμε απρόσκοπτα και χωρίς ενοχλήσεις ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

Αντί για μια συμβατική καρέκλα γραφείου, τώρα μπορείτε να επιλέξετε μία καρέκλα gaming που θα χαρίσει στο σώμα σας άνεση και την απαραίτητη στήριξη που χρειάζεται, για να διατηρείτε καλή στάση σώματος όσες ώρες και αν παίζετε.

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση