ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Samsung Galaxy M41: Θα κυκλοφορήσει με γιγαντιαία μπαταρία 6.800mAh

Μπορεί η Samsung στις ναυαρχίδες της να μη δίνει και τις μεγαλύτερες μπαταρίες της αγοράς, κυρίως ώστε να μην αυξηθεί το πάχος των συσκευών της σε μία κατηγορία που το design παίζει μεγάλο ρόλο. Όμως, αυτό δε σταματά την εταιρεία στο να πειραματίζεται στις οικονομικότερες συσκευές της.

Η μπαταρία του Samsung Galaxy M41, του επερχόμενου οικονομικού μοντέλου της εταιρείας που μπορεί να είναι το πρώτο με οθόνη από τη TCL, πήρε πιστοποίηση από τη 3C. Συγκεκριμένα, μέσω της πιστοποίησης μάθαμε πως η συσκευή θα έρχεται εξοπλισμένη με μπαταρία 6.800mAh, μία από τις μεγαλύτερες που έχουμε δει ποτέ σε κινητό, η οποία είναι αντάξια αρκετών tablet της αγοράς. Μάλιστα, στην ιστοσελίδα Safety Korea ανέβηκε και η φωτογραφία της μπαταρίας, όπου βέβαια δε μπορούμε να διακρίνουμε και πολλά.

 

Μέχρι σήμερα, ελάχιστοι κατασκευαστές έχουν σπάσει το όριο των 5.000mAh μπαταρίας, ενώ η Samsung είναι από τις ελάχιστες εταιρείες που κατάφεραν να βάλουν πάνω από 6.000mAh μπαταρία. Όμως, ακόμα και με τόση μεγάλη μπαταρία, υπάρχουν κινητά με ακόμα μεγαλύτερη. H Doogee με το BL9000 έφτασε τα 9.000mAh, η Ulefphone με το Power 5 κατάφερε να βάλει 13.000mAh μπαταρία σε κινητό και η Energizer πήγε να κυκλοφορήσει μία… μπαταρία 18.000mAh με λίγο κινητό αλλά δεν τα κατάφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση