ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς μπορώ να αυξήσω τον αποθηκευτικό χώρο στο κινητό μου;

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αυξήσετε τον αποθηκευτικό χώρο στο κινητό σας, ανάλογα με το εάν χρησιμοποιείτε Android ή iOS. Ακολουθούν μερικές επιλογές που μπορείτε να εξετάσετε:

Χρησιμοποιήστε ένα κάρτα μνήμης (για συσκευές Android): Η πιο απλή λύση – εφόσον η συσκευή σας το υποστηρίζει – είναι να αγοράσετε μια κάρτα μνήμης και να την εισάγετε στο κινητό σας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλα αρχεία στην κάρτα μνήμης και να απελευθερώσετε τον εσωτερικό χώρο της συσκευής σας.

Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud: Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud, όπως Google Drive, Dropbox και iCloud, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας στο διαδίκτυο και να απελευθερώσετε τον εσωτερικό χώρο της συσκευής σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία σας από οποιαδήποτε συσκευή που συνδέεται στο διαδίκτυο.

Απεγκαταστήστε αχρείαστες εφαρμογές: Αν έχετε εγκατεστημένες πολλές εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε, απεγκαταστήστε τις για να απελευθερώσετε χώρο στη συσκευή σας. Μπορείτε να δείτε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν τον περισσότερο χώρο στη συσκευή σας και να απεγκαταστήσετε τις αχρείαστες.

Καθαρίστε τα αρχεία cache: Οι εφαρμογές που χρησιμοποιείτε αποθηκεύουν δεδομένα cache για να βελτιώσουν την απόδοση τους. Ωστόσο, αυτά τα δεδομένα μπορούν να προκαλέσουν συσσώρευση αχρείαστων αρχείων και να καταλάβουν χώρο στη συσκευή σας. Μπορείτε να καθαρίσετε τα αρχεία cache για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά από τις ρυθμίσεις της συσκευής σας.

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων: Υπάρχουν διαθέσιμες εφαρμογές διαχείρισης αρχείων που μπορείτε να κατεβάσετε στη συσκευή σας. Αυτές οι εφαρμογές σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε τα αρχεία σας, να τα οργανώνετε και να τα μεταφέρετε στην κάρτα μνήμης ή στην υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud.

Αυτές είναι μερικές από τις βασικές τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε τον αποθηκευτικό χώρο στο κινητό σας.

Πηγή: techblog / Αλέξανδρος Παππάς 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση