ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

PS5: Τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η αγαπημένη μας κονσόλα

Όλα όσα έρχονται στο PS5 με το ολοκαίνουργιο cloud streaming τίτλων

Μετά από λίγη αναμονή, η Sony ξεκίνησε να κάνει διαθέσιμη την σχετική beta για cloud game streaming σε όλους του συνδρομητές του PS Plus Premium. Πιο συγκεκριμένα οι χρήστες από ResetEra και Reddit ήδη έχουν ξεκινήσει να αναφέρουν ότι λαμβάνουν προσκλήσεις για την beta του cloud streaming στο PS5.

Χάρη στην νέα δυνατότητα μπορείτε να κάνετε stream παιχνίδια σε PS5 σε ανάλυση έως και 4K και να παίζετε ατελείωτες ώρες με το χειριστήριο PS5 DualSense αλλά και το gaming headset που θα σας βοηθήσει να «βυθιστείτε» στην απόλυτη εμπειρία gaming, προσφέροντας κρυστάλλινο ήχο για να ακούτε τους αντιπάλους σας από… μακριά.

Ενώ οι εκπρόσωποι της Sony δεν έχουν πρόσθετες λεπτομέρειες, αρκετοί χρήστες στο δημοφιλές gaming φόρουμ λένε ότι κατάφεραν να το δοκιμάσουν και μοιράστηκαν τις πρώτες τους εντυπώσεις.

4Κ streaming ανάλυση στο PS5

Όπως αναφέρουν μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αναλύσεις 720p, 1080, 1440p και 2160p (4K), με τα παιχνίδια να φορτώνουν αυτόματα στο cloud, ώστε να μπορείτε να παίξετε όποτε θέλετε.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο αν η «μέγιστη ανάλυση» 4K αναφέρεται στην ανάλυση απόδοσης (δηλαδή στα γραφικά του παιχνιδιού) ή στην ανάλυση ροής (το πραγματικό μέγεθος των εικόνων που μεταδίδονται στην τηλεόρασή σας) και τα δύο είναι θετικά, μιας και θα απογειώσουν το παιχνίδι σας.

Οι εικόνες πρέπει να συμπιέζονται για να μεταδίδονται γρήγορα στο Διαδίκτυο 60 φορές το δευτερόλεπτο (ή περισσότερες) και αυτή η συμπίεση μπορεί συχνά να εκδηλωθεί με θολές εικόνες χαλώντας ένα κατά τα άλλα άψογο παιχνίδι. To streaming σε ανάλυση 4Κ έρχεται να διορθώσει την κατάσταση, ακόμα κι αν δεν έχετε οθόνη 4K.

Ποια παιχνίδια υποστηρίζει;

Τον Ιούνιο, όταν η Sony ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι σχεδίαζε να δοκιμάσει το cloud game streaming, η εταιρεία είχε αναφέρει ότι θα περιλαμβάνει «τίτλους PS5 από τον Κατάλογο παιχνιδιών PlayStation Plus και Δοκιμές παιχνιδιών, καθώς και υποστηριζόμενους ψηφιακούς τίτλους PS5 που έχουν ήδη οι παίκτες».

Επιπλέον παιχνίδια αναμένονται να προστεθούν με την πάροδο του χρόνου.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση